• logo

    Matchture

Matchture

Ta’ med på en af Bravo Tours’ populære matchture, der er den optimale ferieform for dig, der både vil nyde rejsemålet, stemningen og de fantastiske golfbaner.

I løbet af ferien afholder en erfaren matchleder både en ugentlig og daglige turneringer såsom holdmatch, parmatch og tættest på flaget. Matchlederen står også for alle de praktiske ting fx at gøre scorekortene op og overrække præmier – du skal kun tænke på, hvordan du vinder den næste match. Efter en dag på golfbanen er det tid til after-golf og sociale arrangementer, hvor mange laver nye golfaftaler med hinanden.

Bravo Tours tilbyder matchture på mange forskellige destinationer og med forskelligt indhold, men de er alle meget populære. Vi anbefaler derfor, at du bestiller din næste matchtur i god tid. 

Find din matchtur her

Her finder du vores matchture

Altid inkluderet i matchture:

  • - Dansk matchleder
  • - Minimum 4 x golf
  • - Indlogering på hotel
  • - Minimum halvpension - se program
  • - Fly tur/retur
  • - Flotte præmier (små logo præmier på Bravo Matchture)
  • - After-golf (for egen regning på Bravo Matchture)
  • - Transport til og fra golfbanerne

 

Mere om matchture

Rejs med andre - Danmarks bedste golfrejser!
Spil golf med andre danske golfentusiaster på nogle af verdens bedste baner! For os der af bidt af spillet med den lille hvide bold, findes der ikke noget bedre end at nyde spillet, banen og stemningen sammen med andre golfspillere. Derfor arrangerer Bravo Tours hvert år talrige golfrejser, hvor DU er garanteret at spille med andre danskere, der deler din passion.

Bravo Tours' matchleder tager sig af alt det praktiske. Du skal kun koncentrere dig om at sænke de svære putts, slå det perfekte wedgeslag ind til greenen og nyde de skønne baner.

Har du lyst til at bruge en uge, eller mere, på golf, sydlandsk stemning og gode oplevelser - så er vores golf Matchture skræddersyede til dig, der ikke går på kompromis med din golf ferie.

Bravo Matchtur
Bravo Tours' nyhed på matchtur-programmet! Vi har presset prisen helt i bund, men selvfølgelig beholdt det høje niveau. Vi er ikke gået på kompromis med hotellet eller golfen, men vi spiller nu mere om æren end de flotte præmier. Der er stadig after-golf, men for egen regning.

Glæd dig til en Bravo matchtur til en uhørt lav pris. Der kan deltage op til 40 spillere på disse matchture.

Klassisk Matchtur
En af de mest populære typer af golfrejser hos Bravo Tours’ gæster! Gennem de seneste 12 år har vi arrangeret mere end 500 matchture.

Matchture har normalt 20 - 28 deltagere og er inklusiv fire dage med golf. Der er en turnering, der afvikles over hele ugen og daglige turneringer såsom holdmatch, parmatch, tættest på flaget og lignende.

Udover matcherne er det sociale aspekt en meget vigtig del af vores matchture. De fleste gæster rejser hjem med nye bekendtskaber og mange golfaftaler på de danske baner. 

Eksklusiv Matchtur
Den eksklusive matchtur – er som navnet siger – mere eksklusiv end den klassiske. Du får enten flere golfdage inkluderet i prisen, et bedre hotel, bedre udvalg af baner eller udflugter på dine golffridage.  

Alle vores oversøiske matchture til fx Thailand er eksklusive matchture. 
I programmet for den enkelte matchtur kan du se, hvad der gør din matchtur eksklusiv.


Matchledere

Bjarne Madsen

Hcp: 19,1

Hjemmeklub: Vestfyn Golfklub
Bjarne er formand i Vestfyn Golfklub og har afholdt rigtig mange matcher i klubben. Han har på kort tid kørt en del klubture for klubbens medlemmer, og derfor er han nu blevet en fast del af Bravo Tours matchledere.
 

Bravo Tours Matchleder siden 2015

Christian Haldan

Hcp: 14.6

Hjemmeklub: Svendborg Golfklub
Christian har spillet golf i mere end 25 år. Gennem alle årene i Svendborg har Christian deltaget i udvalgsarbejde og opnået omfattende turneringsledererfaring i både klub- og unionsregi. 

Bravo Tours Matchleder siden 2008 

Christian Spangsberg

Hcp: 10,6

Hjemmeklub: Kai Lykke Golfklub
Christian har været medlem i Kai Lykke i 25 år, hvor han har deltaget i forskellige udvalg og er aktiv i matchudvalget.

Bravo Tours Matchleder siden: 2008

Jørgen Simonsen

Hcp: 26

Hjemmeklub: Herning Golfklub
Jørgen er idemanden bag matchturene og har været med lige siden Bravo Tours præsenterede sine første golfrejser. Han er stadig en del af Bravo Tours golfafdeling og sidder med i turneringsudvalget/matchansvarlig i Herning Golfklub.

Bravo Tours Matchleder siden 1999

Niels Erik Vergo

Hcp: 14,1

Hjemmeklub: Fredensborg Golfklub
Niels har i en årrække repræsenteret Bravo Tours, selv om han ikke helt kan slippe tøjbranchen. Han har også været tennistræner i 10 år under Dansk Tennis Forbund. I dag er Niels er medlem af turneringsudvalget i Fredensborg Golfklub.

Bravo Tours Matchleder siden 2007 

Poul Steffensen

Hcp: 8,8

Hjemmeklub: Aarhus Aadal Golfklub
Poul er en af Bravo Tours mest rutinerede matchledere. Gennem tiden har han været meget aktiv i forskellige sportsgrene. Poul har desuden været involveret i forskellige hovedbestyrelser - bl.a. 12 år som formand for Skovby Tennis Klub.

Bravo Tours Matchleder siden 2006

Tom Holmberg

Hcp: 15,8

Hjemmeklub: Rold Skov Golfklub
Tom har været formand for Rold Skov Golfklub i 8 år og har siddet 6 år i Dansk Golf Unions bestyrelse. Tom har gennemgået Dansk Golf Unions turneringslederkursus og har en bred erfaring i afholdelse af og deltagelse i turneringer.

Bravo Tours Matchleder siden 2007

Del denne side via E-mail