Hotel Be Live Collection Palace de Muro

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
  • Billund
  • København
  • Aalborg
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejsende

Hotel Be Live Collection Palace de Muro

Luksushotel direkte på stranden i Playa del Muro, Alcudia
Bo på flot og indbydende luksushotel direkte ned til den lækre sandstrand i Playa del Muro. Be Live Collection Palace de Muro er både til familier og til par, da de tilbyder aktiviteter og faciliteter for alle.

Hotellets poolområde med separat børnepool ligger nærmest på den fantastiske sandstrand, som Alcudia er så kendt for. Der er gratis solsenge og parasoller til hotellets gæster.  

Sådan bor du
Du bor i flotte klassiske dobbeltværelser i lyse farver med balkon/terrasse. Alle værelser har aircondition, WiFi (mod gebyr), TV, safebox, minibar og bad/toilet med hårtørrer. Du kan højne standarden ved at vælge Deluxe-dobbeltværelser, hvor indretningen er mere moderne eller suiter, som består af opholdsstue og separat soveværelse. Det er muligt at tilkøbe havudsigt på alle værelsestyper.

Dobbeltværelserne er til maksimalt 3 voksne, og Deluxe-dobbeltværelserne er til maksimalt 2 voksne. Det er muligt at bo alene på et dobbeltværelse uden havudsigt mod tillæg. Suiterne er til maksimalt 3 voksne og 1 barn.

Opholdet er morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension eller halvpension "Premium", hvor der er ubegrænset adgang til hotellets á la carte restauranter om aftenen. Mænd skal bære lange bukser under middagen.

Mere om
Hotellet tilbyder bl.a. børneklub (international), squashbane, bordtennis, billard, vandsport, og skøn spaafdeling med indendørs pool, motionsrum og mulighed for behandlinger og massage. Spaafdeling er fra 16 år. Flere af aktiviterne er mod betaling. Desuden findes legeplads og legerum til de mindste. WiFi på hotellet er mod betaling, dog gratis for gæster, som bor i Deluxe-værelser og suiter.

Adresse
Crta. Alcudia - Artá s/n, 07458 Playa de Muro, Mallorca, Spanien
Tlf.: +34 971 894 224
E-mail: reservation.spa.mor@belivehotels.com
www.believehotels.com

Kort

Del denne side via E-mail