• logo

    Golfrejser

Hvilken golfrejse passer bedst til dig?

Golfrejser – vores bestsellere

En golfrejse med Bravo Tours er din garanti for en god ferie. Vi har sammensat de bedste pakker ud fra vores og ikke mindst vores gæsters erfaringer.

De ved, hvad de holder mest af, og de rejser har vi gjort til en fast del af vores golfprogram. Ønsker du en lille ændring på en vores golfrejser, så ser vi selvfølgelig, om det ikke er muligt!

Du får
• En golfpakke, der altid inkluderer fly, hotel og golfrunder
• Et bestseller-golfprodukt med virkelig godt indhold
• Mulighed for at tilkøbe ekstra golf

Individuel golfrejser

Individuel golfrejser – du bestemmer

Ved du, hvor du vil spille, eller går du med en drøm om at spille nogle bestemte baner, mens du bor på et bestemt hotel? På de individuelle golfrejser bestemmer du selv. Vi designer og bygger golfrejsen op lige præcis efter dine ønsker. Vi hjælper og rådgiver selvfølgelig gerne, men valget er dit! Det er maksimal frihed og fleksibilitet.

Du får
• Mulighed for selv at vælge hotel eller lejlighed blandt Bravo Tours’ hoteller
• Den pensionsform, du ønsker
• Det antal golfrunder, du ønsker at spille

Oplev hele golfverdenen – med Bravo Tours

Golf rejser med Bravo Tours

Velkommen til Bravo Tours’ golfverden
- en verden fuld af muligheder!

For snart 20 år siden sendte vi de første golfgæster afsted ud i vores store golfverden. En verden, der siden har vokset sig større og større – både hvad angår antallet af rejsende, ferieformer og nye, spændende rejsemål.

Derfor er vi også stolte af, at vi i dag præsenterer næsten alle former for golfferier: matchture, træningsture, individuelle rejser og færdigpakkede golfture med hotel, golf og transport inkluderet. Og med mere end 20 golfrejsemål i hele verden, er vi i dag en af Danmarks største golfrejsearrangører.

Klubsamarbejde
Gennem de seneste år har vi etableret et tæt samarbejde med 60 danske golfklubber! Et samarbejde vi er meget stolte af! Dels kan vi tilbyde nogle fantastiske rejser til klubbernes medlemmer – dels kan vi være med til at støtte bl.a. ungdomsarbejdet i klubben. Alle disse klubber arrangerer, sammen med Bravo Tours, specielle klubture i løbet af året – så hold øje med opslagstavlen derude...

Din golfrejse er kun et klik væk
Vores hjemmeside er fyldt med golfrejser. Hvis du søger på golfrejser i højre hjørne, kommer de alle sammen frem. Klik, bestil og ønsk dine starttider – direkte på nettet – så klarer vi resten. Og er du i tvivl om noget, så er vi kun et opkald væk. Vores golfeksperter sidder klar med både gode råd og masser af spændende inspiration – ring på 70 10 10 77.

Golf i hele verden
Vi tilbyder golf i hele verden! Hos os finder du bl.a. Danmarks største udvalg af golfpakker til Belek – Europas mest unikke golfområde med 18 veltrimmede baner omgivet af lutter fem-stjernede hoteller. Pragtfulde Lissabon byder også på virkelig god golf, og på den anden side af grænsen – i Spanien – finder du også fantastiske områder. Glæd dig fx til Monte Rei, hvor du kan kombinere golf med egen villa i luksusklassen! Desuden har vi forudbestilte starttider på golfbaner på Costa del Sol, så du er sikret de bedste tider.

 

 

 

 

 

Del denne side via E-mail