• Menorca

Om Menorca

Menorca – billedskønne strande og bugter

De lokale beboere kalder Menorca for ”Den blå og grønne ø”. Det giver rigtig god mening, ikke mindst, når man står på øens højeste punkt, Monte Toro, og nyder udsigten over det blå, blå hav og det smukke grønne landskab, der kendetegner øen. Det er de perfekte rammer til en skøn ferie.

Én bugt og én strand til hver dag
Populært sagt har Menorca en bugt og en strand til hver eneste dag – om det er sandt, vides ikke, men øen har med garanti flere strande end både Ibiza og Mallorca tilsammen. Langs kystlinjen ligger den ene vidunderlige sandstrand efter den anden, og med mere end 300 solskinsdage om året, dejlige hoteller og spændende aktivitetsmuligheder er alle muligheder til stede for en fantastisk solferie. De mange bugter gør det muligt at finde sit helt eget og private strandafsnit, hvor du og dine kære kan nyde livet. Øen emmer af fred og ro – det bliver en fantastisk ferie!

Eksklusivt – men til gode priser
Menorca er Mallorcas ukronede lillesøster. Øen fremstår eksklusiv og helt igennem fantastisk – men det er stadig billigere at holde ferie her end på Mallorca. Prøv fx den spanske tapas eller den gode spanske vin – der koster halvdelen af prisen i Danmark. 

Skønne ferieområder
Menorca har mange dejlige ferieområder. Cala’n Bosch er det nyeste ferieområde, og perfekt til en skøn familie- eller parferie. Her er der to strande og mange butikker. Søger I mere fred og ro, kan I vælge Fornells. Her mærker man den helt særlige stemning og autenticitet fra den gamle fiskerby. I Ciutadella er der altid liv og glade dage, og her elsker de lokale at bo hele året rundt.

Lej en bil og oplev Menorca
Menorca har mange skatte og stoltheder. Tag med på rundtur på den skønne ø og nyd de mange flotte udsigter. Også fra havet er Menorca fantastisk, og det er næsten et must at sejle en tur til de mange forskellige bugter. I kan også leje en bil og opleve det autentiske Menorca væk fra kystens mange feriebyer.

Vejret på Menorca
I sommermånederne er vejret stort set altid godt på Menorca. Gennemsnitstemperaturen om dagen ligger over 25°C, nattemperaturerne er 20°C, og vandtemperaturen ligger lunt på ca. 22°C. Det perfekte vejr til din ferie.

Om Menorca
Menorca er den næststørste af De Baleariske Øer, men ikke nær så kendt som sine ”storesøster” Mallorca og ”lillesøster” Ibiza. Menorca er lidt større end Bornholm – helt præcis 702 km2 stor, og her bor 92.000 indbyggere. 

 

FAKTA OM MENORCA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Menorca fra:
- Billund
- København
- Aalborg

Flyvetid
Ca. 3 timer.

 

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

- Sant Tomás: 35 minutter
- Fornells: 40 minutter
- Arenal d’en Castell: 30 minutter
- Cala Galdana: 45 minutter
- Cala’n Bosch: 1 time
- Ciutadella: 1 time

Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Menorca er rigtig mange strande og bugter – både lange og brede, og mindre, næsten uberørte strande i de små bugter. Mange af dem er meget børnevenlige.

Mad og drikke
Det spanske køkken er en meget positiv oplevelse til rimelige priser, uanset om man ønsker okse-, kalve-, lamme- og svinekød, fisk eller skaldyr.  Rejselederne anbefaler gerne restauranter, der lever op til gæsternes ønsker.

Transport
Det er let at komme rundt på Menorca både med offentlig transport og taxa. Taxa er forholdsvist billigt sammenlignet med Danmark.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Menorca, hvis I vil se øen i jeres eget tempo og køre ud til alle de små bugter. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er mange aktivitetsmuligheder på Menorca. Prøv for eksempel at dykke, cykle, vandre, ridning, fiskeri, sejlads og forskellige typer af vandsportsaktiviteter.  

Vandrestier
Menorca er særlig kendt for sine mange vandrestier med smukke udsigter. Øen har ruter i en hver sværhedsgrad, så alle kan være med. Gå fx hele øen rundt – eller dele af den – med stien Camí de Cavalls, der løber langs kysten. Der er også mange stier, der går ind i landet. En aktiv og ikke mindst smuk måde at opleve Menorca på.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder på Menorca

Find din rejse til Menorca

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14
Oplevelser
Billeje

Vil I opleve Menorca, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje på Menorca her

Kort