• Costa de Almería

Om Costa de Almería

Costa de Almería – spaniernes egen favorit lige ud til Middelhavet

I det sydøstlige hjørne af Andalusien – lige ud til Middelhavet – ligger Costa de Almería. Her kan I nyde solens stråler ved områdets langstrakte strande, samtidig med at I bor tæt på mange af Spaniens pragtfulde kulturskatte. I kan med fordel kombinere jeres sol- og strandferie med for eksempel Granada og Sierra Nevada. 

Et solsikkert ferievalg
Costa de Almería er kendt for sit solsikre klima, langstrakte, brede strande og gode hotellet – hvoraf de fleste ligger tæt på vandet. I bor tæt på hovedbyen Almería, som indbyder til en pause fra solen med både shopping og skøn andalusisk atmosfære. Byens gamle bydel er absolut også et besøg værd – gå en tur i de smalle gader eller besøg borgen på toppen af byen, der både giver et godt indblik i områdets historie, og samtidig en forblindende udsigt over byen. 

Spaniernes egne favoritter
Når I rejser til Costa de Almería, besøger I et af spaniernes eget favorit-rejsemål. De er kommet her i årtier, men nu er rejsemålet ikke længere en hemmelighed for danskerne. Det gør dog kun oplevelsen endnu mere autentisk og charmerende. På de spanske barer serverer de fleste stadig tapas til drikkevarerne, og maden er lokal og spansk – helt perfekt!

Mellem kystens to største ferieområder Roquetas de Mar og Aguadulce løber en 15 kilometer lang strand – så selv om det er højsæson, er der altid god plads i Costa de Almería. Langs stranden løber også en lang promenade, der er perfekt til gode gåture i løbet af ferien. 

Store spanske oplevelser
En ferie til Costa de Almería er oplagt til store spanske oplevelser. Det er let at besøge Granada, der har et pulserende byliv. Det er også her, Spaniens mest besøgte turistattraktion Al Hambra ligger. Paladset blev bygget af maurerne og var dengang en ”by i byen” – et must, hvis man besøger det spanske sydøstlige hjørne. Tag også forbi Sierra Nevada, der om vinteren er et populært skisportssted, men om sommeren kan man besøge grottebyen Guadix, hvor lokale stadig lever. 

Golf i Spanien
I Roquetas de Mar ligger en god 18-hullers golfbane, og i Almerimar finder I flere gode baner. Derfor er Costa de Almería populært blandt golfspillere, der både vil slappe af, spille golf og opleve på ferien. I Roquetas de Mar kan I bo tæt på, mens I har flere baner ved Almerimar.  

Vejret i Costa de Almería
I sommerperioden ligger temperaturen i gennemsnit på omkring 27 grader, og badevandstemperaturen kravler let over de 21 grader. Hotellernes placering langs kysten betyder, at vejret er perfekt til jeres næste sommerferie. 

Kun med Bravo Tours
Bravo Tours tilbyder som de eneste direkte fly til Costa de Almería fra Billund og København.

FAKTA OM COSTA DE ALMERIA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Costa de Almería:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Aguadulce: 30 minutter
- Roquetas de Mar: 45 minutter
- Almerimar: 1 time

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
Der er ingen tidsforskel sammenlignet med Danmark. 

Valuta
Euro.

Strande
Fra Agualdulce til Roquetas de Mar løber en 15 kilometer lang og bred strand. Sandet er grovkornet, og vandet er klart. I Almerimar er stranden nogle hundrede meter lang og starter ved områdets marina. 

Mad og drikke
Man spiser rigtig godt ved den spanske kyst. Gastronomien er typisk baseret på alt godt fra havet og på den frugt og de grøntsager, der dyrkes i området. Langs stranden ligger flere små restauranter, der både serverer spanske retter b.la. tapas og paella, men også rigtig gode fiske- og skaldyrsretter. 

Transport
Det er let at komme rundt både med taxa og offentlig transport. Det er billigere at køre med taxa end i Danmark.  

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
I kan med fordel leje bil, hvis I vil opleve mere af det sydlige Spanien, som har rigtig mange spændende attraktioner. I kan både leje bil inden afrejse eller leje den hos Bravo Tours’ rejseledere på destinationen.

Sport og aktiviteter
Blandt de mange sportsaktiviteter findes golf, tennis, dykning, windsurfing og ridning.

Shopping
I ferieområderne findes flere mindre turistbutikker. I hovedbyen Almería er der mange butikker, både lokale og internationale kæder langs byens rambla. 

Golf
Spanien byder på mange flotte og udfordrende golfbaner, og Costa de Almería er ingen undtagelse. I Roquetas de Mar ligger en rigtig god 18-hullers golfbane, og der findes yderligere to baner i bekvemmelig afstand. Envía ligger 12 km nord for Aguadulce og Alborán ligger ved El Toyo omkring 40 km fra Roquetas de Mar.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem.
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder i Costa de Almería

Find rejse til Costa de Almeria

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser

Billeje

Vil I opleve Costa de Almeria, er det en rigtig god ide at leje en bil. Besøg de små charmerende landsbyer og find de autentiske oplevelser – alt sammen i jeres helt eget tempo. At leje en bil er frihed til at køre, hvorhen I vil, hvornår I vil.

Læs mere om billeje i Costa de Almeria her

Sierra nevada
Sierra Nevada

Oplev en af Europas smukkeste bjergkæder med flere tinder, som når over 3000 meters højde!
Vi begynder dagen med et besøg på en vinbodega på vej op i bjergene. Derefter fortsætter vi op ad en af Europas smukkeste bjergkæder. I takt med at bussen når højere op, oplever vi, hvordan naturen forandrer sig og temperaturene daler.
I Guadix besøger vi de - for områdets - typiske ”Casa Cuevas”. Det er grotter i bjerget, der i dag stadig fungerer som byer.
Udflugten afsluttes med et besøg hos en pottemager.

Heldagsudflugt uden frokost.

Kort