• Efterårsferie

    Efterårsferie

Hvor mange vil i rejse?

Rejser i efterårsferien

Efterårsferien er et skønt tidspunkt at rejse på. Den danske sommer kan være dejlig, men de fleste danskere synes, at den desværre er alt for kort. Når sommerens varme og sol er ved at forsvinde, vælger mange derfor at rejse mod syd. Med en dejlig solferie kan du forlænge sommeren helt til efterårsferien. Sug energien fra solens lys og varme til dig, før du går efteråret i møde.

Efterår i Emiraterne

Hvorfor bruge efterårsferien på at mindes den skønne sommer, når du kan slappe af i sydens sol og varme? Hold en efterårsferie uden slud, rusk og kulde. Nyd i stedet strand og sol i Emiraterne, hvor vejret er helt fantastisk om efteråret. Emiraterne byder på overdådige hoteller med storslåede strande, imponerende poolområder og et dejligt varmt klima. Mange af hotellerne giver mulighed for All Inclusive og spa.

Efterårsferie for børnefamilierne

Skolernes efterårsferie betyder, at børnefamilierne får mulighed for at tilbringe kvalitetstid med hinanden. Skru op for fællesskabet og det hyggelige samvær og forkæl familien med en lækker rejse til en varmere destination. Mange af vores hoteller er indrettet til børnefamiliens behov med børnepool, legepladser og mulighed for All Inklusive-ophold. En efterårsferie fyldt med nærvær, leg og glæde bliver husket og giver overskud mange måneder frem.

Forkæl dig selv i efterårsferien

Vores udvalg af luksuriøse og prisvenlige hoteller byder på exceptionel selvforkælelse i verdensklasse. Slap af i poolområdet, eller få aktivitetsniveuet op på tennisbanen og i fitnesscenteret. Gå en tur ned på stranden og stress af med spa og shopping. Nyd et måltid i kulinarisk særklasse, når du vender tilbage, oplev den lokale musikalske underholdning og mavedans og afslut aftenen på en af de fantastiske natklubber. Flere af hotellerne har egen natklub, og de egner sig derfor perfekt til parret eller vennegruppen, der ønsker at få en oplevelse for livet.

Begynd drømmen i dag!

Når du bestiller din ferie i god tid får du ikke kun flere valgmuligheder, du forlænger også ferieoplevelsen. Et godt ferieråd er derfor at lade være med at booke din rejse i sidste øjeblik. Selvom en spontan ferie kan være helt så fantastisk som en nøje planlagt, får du endnu mere ud af din rejse når du bestiller den i god tid. Bestil derfor din rejse i dag, og mærk sandet mellem dine tæer!

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Find din efterårsferie

Rejs i skolernes efterårsferie i uge 42

Vælg rejselængde

  • 7
  • 11
  • 14
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
tirsdag 12 okt
Billund (BLL) BLL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 6.398 kr 6.998 kr
tirsdag 12 okt
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 4.998 kr 7.398 kr
fredag 15 okt
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 10.598 kr
lørdag 16 okt
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 10.398 kr
søndag 17 okt
Aalborg (AAL) AAL

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 10.598 kr
tirsdag 19 okt
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 7.598 kr 9.798 kr
fredag 22 okt
København (CPH) CPH

Antal tilbud:

Total pris fra Pris pr. person fra 4.998 kr 7.198 kr

LAD OS SKRÆDDERSY ET TILBUD TIL HELE FAMILIEN

Få et uforpligtende tilbud på jeres efterårsferie
Vælg afrejselufthavn(e) *
 
 
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail