Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Albir & Altea

Om Albir & Altea

Albir og Altea – eksklusivt og roligt, men tæt på oplevelser


Søger I en afslappende ferie i virkelig skønne omgivelser, så er nabobyerne Albir og Altea rigtig gode bud på jeres næste ferie. Den gode placering – tæt på både strande og oplevelser – gør området til noget ganske særligt.

Noget nær perfekt
Albir og Altea ligger cirka 10 kilometer nord fra feriebyen Benidorm og er kendt som to hyggelige kystbyer, der i dag er vokset næsten sammen. Områderne er mere rolige end den store ferieby Benidorm, men de har stadig rigtig meget at byde på. Især områdets eksklusive lystbådehavn er et skønt samlingspunkt på ferien. Her kan I nyde den gode udsigt, mens I prøver en af områdets lækre restauranter. Samtidig er de kendt for gode hoteller og lejligheder, hvor vi har udvalgt noget for en hver.

Dejlige strande
I Albir og Altea er stemningen rolig og afslappet. Hele vejen langs kysten løber den finkornede sandstrand, og I skal langt ud, før det bliver rigtig dybt. Vil I nyde en god frokost i skyggen, kan I fx gøre det på promenaden, der strækker sig langs stranden. Her ligger både gode restauranter, caféer og små butikker.

Spaniens mange oplevelser
Vil I opleve mere af Spanien, er området omkring Albir og Altea fuld af muligheder. Besøg fx Paseo de las Estrellas, der er Albirs svar på Hollywoods Walk of Fame med stjerner på gaden. Eller tag en tur til Alicante, der emmer af charme og seværdigheder bl.a. Santa Barbara-borgen med en smuk udsigt. Lejer I en bil, er det er et smukt syn blot at køre en tur i landet, hvor naturen og landsbyerne er en oplevelse i sig selv.

Golf på ferien
Vil I kombinere jeres ferie med golf, har området flere gode baner. Det er absolut værd at gå en runde eller to, for banerne er gode, velplejede og klimaet helt perfekt. Efter en god dag på banen, kan I passende fejre scorekortet ved lystbådehavnen med glas køligt hvidvin. Intet mindre end en perfekt afslutning på dagen.

Transfer
Transfer foregår på egen hånd.

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Bravo Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail