Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Forsinkelser

Alle flyselskaber gør deres yderste for at overholde rejsetiderne; men i sjældne tilfælde kan det ske, at flyet bliver forsinket. Det kan skyldes tekniske vanskeligheder med flyet, dårligt vejr m.m. Både vi og flyselskabet gør vores bedste for at gøre en evt. forsinkelse så kort som mulig; men det vil aldrig være muligt at forudsige, hvor lang tid det vil tage at reparere flyet, eller hvor længe dårligt vejr kan vare. Under alle omstændigheder vil vi og lufthavnens personale forsøge at give jer information så hurtigt som muligt.

Som dansk charterbureau er vi underlagt Lov om Pakkerejser. Reglerne i forbindelse med flyforsinkelse findes på Pakkerejse-Ankenævnets hjemmeside www.pakkerejseankenaevnet.dk
Mange har hørt om erstatning i henhold til EU-forordningen, som flyselskabet er underlagt. Ønsker man at søge erstatning i henhold til EU-forordningen, skal man selv gøre det direkte hos flyselskabet.

Skal man afhente passagerer ved hjemkomst, kan man kontakte lufthavnen og få oplyst ankomsttidspunkt. Billund Lufthavn, tlf. 7650 5050, Københavns Lufthavn, tel. 3247 4747, Aalborg Lufthavn, tlf. 9817 1144. Se eventuelt DR tekst-tv side 490 eller TV2 side 550.

Del denne side via E-mail