Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Hua Hin

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Hua Hin.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller i Hua Hin.
Se vores hoteller her >

Om Hua Hin

Hua Hin – nyd sommeren året rundt på Thailands royale riviera

I Hua Hin er alt godt fra Thailand samlet på det mindste område. På Bravo Tours’ luksushoteller ved hvide sandstrande, kan I nyde en afslappet ferie, kombineret med kulturelle udflugter i topklasse.

Charmerende royal ferieby
I 1920’erne opførte Kong Rama IV sommerpaladset Klai Kangwon, som på dansk betyder ”Fjernt fra bekymringer” i Hua Hin. Navnet kunne ikke passe bedre på området, og det har gjort Hua Hin til et feriemål med fokus på ro, renhed og sikkerhed. I vil opleve den store respekt, thailænderne har for deres konge, både den afdøde kong Bhumibol og hans søn og efterfølger, kong Maha Vajiralongkorn.

Hver dag inviterer Hua Hins hvide sandstrande på den royale riviera til badning i det lune, turkisblå vand, hesteridning og afslapning langs kysten hele vejen op til det charmerende fiskerleje Cha Am. På de lokale markeder kan I købe mad, eksotiske frugter, lokalt kunsthåndværk og souvenirs til småpenge. Udvalget af restauranter og barer i Hua Hin centrum er stort, og i de små massagesaloner kan I blive masseret fra top til tå.

Kombiner ferien med storbyoplevelser i Bangkok
Slut ferien af med tre dage i metropolen Bangkok. Nu kan I kombinere jeres ferie i Hua Hin med to nætter i Bangkok, hvor der er mulighed for masser af spændende oplevelser. Tag med på udflugter med dansktalende rejseleder eller brug dagene, som I har lyst fx til shopping i de store centre. Denne kombinationsrejse gør jeres ferie helt unik – og I oplever både skønne strande og en fantastisk storby på én rejse.

Golf i Hua Hin i smukke omgivelser
Spiller I golf, så ligger flere af Thailands bedste golfbaner cirka 30 minutters kørsel fra Hua Hin. Bl.a. den prisbelønnede Black Mountain, Banyan Golf Club, som er flot integreret i naturen mellem træer og klipper, og Sea Pines, som ligger direkte ned til stranden syd for Hua Hin. Ved togstationen i Hua Hin ligger den ældste golfbane i Thailand fra 1924, Royal Hua Hin Golf Course.

Oplevelser med dansktalende rejseleder
Tag på udflugt med en dansktalende rejseleder og oplev Hua Hins mange seværdigheder. Se det smukke tempelområde syd for byen med en 19 meter høj Buddha-figur i guldglans midt på Takiab-bjerget, også kaldet ”Abebjerget”, hvor drilske makakaber holder til. Fra toppen af Hin Lek Fai bjerget, 3 km vest for Hua Hin, kan I nyde den smukke udsigt over Hua Hin og bugten.

I kan også opleve ”Det flydende marked” i landsbyen Damnoen Saduk, hvor der handles fra små longtail-både, besøge River Kwai, som var kulisse i den berømte Hollywood film fra 1957 ”Broen over floden Kwai”. I nationalparken Khao Sam Roi Yot, 60 km syd for Hua Hin, kan I se kong Rama V’s trone i Thailands mest fotograferede underjordiske grotte, og I kan spotte vilde elefanter i deres naturlige omgivelser i Kuri Buri nationalpark.

Fra Hua Hin har I også mulighed for at tage til Bangkok og opleve den store, pulserende storby. I Bangkok kan I sejle med longtail både på kanalerne, shoppe i moderne indkøbscentre og livlige Chinatown, spise street food og nyde solnedgangen og en cocktail på en af byens mange skybars.

Bravo Tours høje hotelstandard i Hua Hin
Vores hoteller i Hua Hin er en unik luksusoplevelse og skaber ægte feriestemning fra dag et med sine pragtfulde swimmingpools, indbydende spacentre, aktiviteter for både børn og voksne, et stort udvalg af restauranter og det velkendte høje thailandske serviceniveau.

Mange hoteller i Hua Hin opkræver et depositum på 500-1000 kr. med kort eller kontanter, når I checker ind. Bruger I kreditkort, reserveres pengene på kortet og tilbagebetaling af depositum kan tage 4-6 uger efter hjemrejse. Betaler I med kontanter, bliver beløbet refunderet, når I checker ud, hvis alt er som det skal være.

Dansktalende rejselederservice og transfer
En rejse med Bravo Tours til Hua Hin er altid med dansktalende rejselederservice, når I vælger en charterrejse. Rejser I på en fleksible pakkerejse, er der altid et telefonnummer, så I kan komme i kontakt med os. Har I bestilt inden d. 6. august 2018, er transfer inkluderet i prisen på en charterrejse. Har I bestilt efter denne dato, er transfer til/fra hotellet et muligt tilkøb, så I selv har friheden til at vælge. 

Bestil jeres rejse i god tid
I flyver med nogle af verdens bedste flyselskaber til Bravo Tours oversøiske rejsemål, bl.a. med Qatar og Thai Airways. Da flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg cirka en måned før afrejse, anbefaler vi, at I bestiller jeres rejse til Thailand i god tid. 

Depositum på hotellet 
Mange hoteller i Thailand tager en sikkerhedsdeponering, når I checker ind på 500-1.000 kr. på jeres badeferie. I kan betale med kort eller kontanter. Bruger I betalingskortet, reserveres pengene på kortet. Da tilbagebetaling af depositum er via lokale banker, kan det tage 4-6 uger, inden beløbet igen er tilgængeligt på dit kort efter hjemrejse. Betaler du med kontanter, bliver beløbet refunderet i forbindelse med check-out, hvis alt er som det skal være.

Fakta om Hua Hin
Hua Hin i det vestlige Thailand er Thailands ældste feriemål med temperaturer på mellem 20 og 32 grader året rundt. Den fredelige badeby ligger ud til Siam-bugten, 200 km sydvest for Bangkok, kun 3 timers kørsel.

 

Vidunderligt varmt hele året rundt

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Premium-rejser

Østens unikke perler

Bangkok, Hanoi og Halong-bugten og badeferie i Hua Hin, Thailand.
Find din Premium-rejse her >

Unikke oplevelser ved River Kwai

Bangkok, Khao Yai og River Kwai og badeferie i Hua Hin, Thailand.
Find din Premium-rejse her >

Bravo Tours anbefaler i Hua Hin

Novotel Hua Hin Cha Am

THAILAND, HUA HIN
Se hotellet og bestil her >

Hilton Hua Hin Resort

THAILAND, HUA HIN
Se hotellet og bestil her >

Hyatt Regency Hua Hin

THAILAND, HUA HIN
Se hotellet og bestil her >

Hua Hin Marriott Resort

THAILAND, HUA HIN
Se hotellet og bestil her >

Oplevelser

Udflugtspakke Hua Hin

Vi har sammensat en udflugtspakke til jer, der holder ferie i Hua Hin. Denne indeholder tre spændende oplevelser:

· En hyggelig middag sammen med andre danskere på Hua Hins natmarked. Middagen byder på mange gode, thailandske specialiteter (eksklusive drikkevarer).

· Med tuk-tuk rundt i Hua Hin. En spændende halvdagstur, der tager jer med til Hua Hins højdepunkter bl.a. den lokale togstation, byens ældste marked og det berømte abebjerg. Vi kommer også tæt på det lokale liv. Udflugten er med dansktalende rejseleder.

· En times afslappende fod- eller thaimassage. Ren forkælelse!

Vejledende pris
350 kr. pr. person.
 
Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. De tre udflugter kører på forskellige dage.

Grottevandring og vilde elefanter - Heldagstur

På denne tur besøger vi to nationalparker og oplever Thailands vilde natur. I nationalparken Khao Sam Roi Yot, 60 km syd for Hua Hin, ser vi kong Rama V’s ”trone” i en Thailands mest fotograferede, underjordiske grotter. I Kuri Buri nationalparken tager vi på safari for at spotte vilde elefanter.

Turen starter fra kystbyen Bang Pu, hvorfra vi sejler til Laem Sala-stranden, hvor vi til fods går ad en smuk klippesti med udsigt til havet. Herfra vandrer vi 430 meter på et kalkstensbjerg til Phraya Nakhon-grotten. Synet af kong Rama V’s kulørte ”trone”, oplyst af dagslyset, er som taget ud af en Indiana Jones film.
Vi spiser frokost på den idylliske Samphraya-strand. Fremme i Kui Buri, som er et af de bedste steder i Thailand at se vilde elefanter, bliver vi fragtet på ladet af en pickup truck til to udsigtspunkter i nationalparken. Her har vi chance for at se vilde elefanter i deres naturlige omgivelser.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og kan kun bestilles på destinationen.
Turen er ikke egnet for gangbesværede, da terrænet op og ned til grotten i Sam Roi Yot nationalparken er ujævn.

Vejledende pris
Pris ca. 500 kr. pr. person

Cykeltur i Cha Am

Tag med på cykeltur i Cha Am og kom tæt den lokale kultur og hyggelige atmosfære. Vi cykler rundt i lokalområdet og langs strandpromenaden, og på vejen besøger vi den lokale skole og børnehave. Vi tager også forbi fiskerne, der er hjemvendt med dagens fangst, og besøger munkene i områdets templer.

Glæd jer til en spændende tur – hurtigt opdager man, hvor meget mere man ser, når man er på to hjul.

Vi benytter bycykler på turen, der er ca. 9,5 km. Turen foregår selvfølgelig i et moderat tempo, hvor alle kan være med. Terrænet på ruten er desuden meget fladt.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og kan kun bestilles på destinationen.

Udflugten er gratis, hvis du bor på Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa ellers koster den ca. 160 kr. pr. person.

På Tuk-tur i Hua Hin

I Hua Hins baghave, væk fra store hoteller og resorts, gemmer der sig en oplevelsesrig hverdag. I de famøse Tuk Tuk’er bevæger vi os rundt i de små gader og kommer tæt på det lokale liv.

Vi starter dagen på den lokale togstation, hvor kongefamilien har sin egen ventesal. Vi besøger byens ældste, lokale marked. For bunden af byens abebjerg hilser vi på de lokale fiskere, der er i gang med at sælge dagens fangst. Vi kommer selvfølgelig også forbi et tempelområde, og vi slutter dagen af på bjerget Hin Lek Fai, hvorfra der er en fantastisk udsigt.

Udflugten er en halvdagsudflugt og med dansktalende rejseleder.

Udflugten kan bestilles på destinationen.
Pris: 240 kr. pr. person.

Jeeptur til bjergstammerne i Kaeng Krachaen

Glæd jer til en begivenhedsrig, indsigtsfuld og unik dag!
Med jeep begiver vi os afsted til Thailands største nationalpark, Kaeng Krachaen. Hvis vi er heldige oplever vi både aber, fugle og flere andre af parkens dyr. Dybt inde i parken bor den Burmesiske stamme, Karen-stammen. Vi besøger stammen, ser hvordan de lever, som de oprindeligt gjorde i Myanmar. Vi ser også områdets skole, der både huser elever fra stammen og de thailandske familier, som har etableret sig herude – i noget, der mest af alt føles som ingenting og isolation.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og kan kun bestilles på destinationen.
Turen er ikke egnet, hvis man har nakke-, ryg- eller lændeproblemer, da det er meget ujævnt terræn.

Udflugten kan bestilles på destinationen.

Pris: 650 kr. pr. person inkl. frokost.

Det flydende marked

I dag besøger vi Damnoen Saduak – et af de sidste, større flydende markeder, der er tilbage i Thailand. Vores første hold gør vi i flotte omgivelser i en kokosplantage, hvor vi ser nærmere på, hvordan palmesukkeret udvindes. Vi fortsætter mod det fascinerende kanalsystem, hvor vi går ombord på de autentiske langhalebåde. Her sejler vi ud i kanalerne, og senere skifter vi til mindre robåde, som sejler os igennem det levende marked - eventuelt et par gode køb rigere. På udflugten besøger vi også de Thailandske kongers forhenværende sommerresidens, samt tempelgrotten Khao Luang med flere budhha-figurer end vi kan nå at tælle under vores besøg.

Vejledende pris:
Voksne 440 kr. pr. person
Børn 360 kr. pr. barn

Ca. kl. 06.30 – 17.00

Lokale oplevelser

Tag med sydpå til lokale oplevelser. Vi oplever bl.a. ananasplantager, en lille fiskerlandsby ved Pranburi og et større marked med de skønne orkideblomster, smykker, tøj, boligartikler og meget mere ved den Thai- Burmesiske grænse. Frokosten nyder vi i smukke omgivelser med tid til en dukkert i Au Manao bugten. Som afrunding på den dejlige dag, hilser vi på de skønne Leaf Monkeys også omtalt som brilleaber.

Vejledende pris:
Voksne 360 kr. pr. person
Børn 300 kr. pr. barn

Ca. kl.07.00-17.00

River Kwai – 2-dagstur

Vi tager afsted på en 2-dagstur til Kanchanaburi, hvor den berømte bro over floden River Kwai ligger. Den blev bygget af krigsfanger under 2.verdenskrig, da Japan byggede en jernbane gennem Thailand og Burma for at komme til Indien. Vi oplever Hell Fire Pass – en af de sværeste passager at bygge på Dødens Jernbane, som den blev døbt, da mange krigsfanger omkom her. Overnatning på hotel tæt på junglen og floden.

Obs. Lukkede sko/fastsiddende sandaler er påkrævet på denne udflugt.

Vejledende pris:
Voksne 1.500 kr. pr. person
Børn 1.200 kr. pr. barn

Ca. kl.06.30-17.00

Kort

Find din rejse til Hua Hin

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Fleksibel pakkerejse

  • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
  • Rejs på egen hånd - der er ingen rejseledere, men du kan altid kontakte os
  • Tryghed - dækket af pakkerejsegarantien
  • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
  • Et stk. bagage indgår i prisen
  • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 8
  • 12
  • 15

Sådan finder du vores rejseleder i Bangkok Lufthavn

Ankomst til Bangkok Lufthavn - sådan finder du rundt…

Når du ankommer til lufthavnen i Bangkok, er der skilte, der viser vej til paskontrollen (på engelsk Immigration) og til bagageudlevering (på engelsk Luggage Claim). Når du har passeret både paskontrol (immigration) og fået din bagage, går du til EXIT B – se kortet herunder.

Det er meget vigtigt, at du går til EXIT B – også selv om du eventuelt får udleveret din bagage ved en anden udgang end denne.

Ved EXIT B står vores lokalguider med et Bravo Tours’ skilt. Du kontakter blot lokalguiderne, som viser dig vej til den bus, du skal med.

Bravo Tours’ dansktalende rejseledere møder dig, når du ankommer til hotellet med din bus.

Rejser du på rundrejsen ’Det Farverige Thailand’ eller ’Det Klassiske Thailand’, så møder rejselederen dig i lufthavnen. Blot gå til Exit B som beskrevet.

Ønsker du ikke at benytte vores bustransport/transfer, beder vi dig alligevel melde din ankomst til vores lokalguider ved EXIT B. Det giver nemlig lang ventetid for vores gæster, hvis vi venter på nogle, som ikke kommer.

Har du spørgsmål, mens du er i lufthavnen, kan du ringe til servicetelefonen på +66 859186329.

Download en printvenlig PDF her