Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Nybygget hotel
 • Lige ved skøn strand
 • Hyggelig atmosfære

Gregoris Stegna Beach

3
Her får du
 • Nybygget hotel
 • Lige ved skøn strand
 • Hyggelig atmosfære
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Gregoris Stegna Beach

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand
 • Tilkøb morgenmad

Splinternyt hotel lige Stegnas skønne strand

Er du på udkig efter et mindre hotel i moderne stil med en fantastisk beliggenhed? Så er Gregoris Stegna Beach det rette sted for dig.

Hotellet er nybygget i 2023, så der kan ikke sættes en finger på rammerne. Der er kun fire gode lejligheder på hotellet, hvilket skaber en hyggelig og meget familiær atmosfære. Overalt på hotellet er der fri adgang til Wifi. Alt i alt er hotellet den perfekte base for en rolig par- eller familieferie, hvor man gerne vil ud at opleve alt det fantastiske, som området har at byde på. 

Beliggenheden er nemlig helt sublim i den oplevelsesrige del af den hyggelige by, Stegna. Du bor kun 20 meter fra byens fantastiske og meget børnevenlige sandstrand med roligt vand, hvor roen for alvor kan indfinde sig. Når du har samlet energi på stranden, kan du gå på opdagelse i byen.

Stegna er en sand perle af en gammel fiskerlandsby lige ud til en malerisk bugt med frit udsyn til middelhavet. Den 2 kilometer lange hovedgade flugter kysten og er centrum for byens butikker og restauranter, hvor du altid kan finde et godt måltid med dagens friske fangst. Du har også mulighed for at købe frisk fisk direkte fra bådene, som du selv kan kokkerere på hotellet i lejlighedens køkken.

Skal der mere action på programmet, kan du leje en bil og køre på eventyr på Rhodos, hvor der venter oplevelser for både kultur-, natur-, og madelskere.

Sådan bor du
På Gregoris Stegna Beach bor du i skønne lejligheder, som er indrettet med fuldt udstyret køkken og har te- og kaffefaciliteter, WiFi, aircondition (mod gebyr) og Smart TV. Vælg mellem følgende lejligheder

1-værelses lejlighed Superior med balkon/terrasse og havudsigt: Placeret på første sal med en dejlig udsigt til havet. Ca. 25 m2 og med plads til op til to voksne og et barn. Bemærk, at der ikke er elevator til dette værelse. 

2-værelses lejlighed med terrasse: Lejligheden er placeret i stueplan og består af et soveværelse og en separat stue. Fra soveværelset er der adgang til en møbleret terrasse med udsigt til havet. I lejligheden kan der bo op til fire personer.

2-værelses lejlighed superior med terrasse: Denne 2-værelses lejlighed superior er større end de andre lejligheder og ligger også i stueplan. Lejligheden ligger lidt mere for sig selv, end de andre lejligheder. Den består af et soveværelse og en separat stue, hvorfra du har adgang til terrassen, som er større og med mere lækre møbler. Der er plads til op til fire personer.

Pension
Dit ophold er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, som vil blive serveret i hotellets restaurant. Du har også mulighed for at spise din morgenmad på taverna-terrassen på stranden. 

Mere om Gregoris Stegna Beach
Solsenge og parasoller på stranden er mod betaling. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til busstoppested 20 m
Afstand til centrum 1,5 km
Afstand til hæveautomat 100 m
Afstand til lokalt centrum 20 m
Afstand til lufthavn 35 km
Afstand til minimarked 10 m
Afstand til restauranter 20 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja, mod gebyr
Babyseng Ja
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja
Køkken Ja
Køleskab Ja
Pool Nej
Rengøring 7
Skift af håndklæder 3
Skift af sengelinned 2
Tekøkken Ja
TV på værelset Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

Stegna, Archangelos

85102, Stegna

Grækenland


Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail