Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotel Admiral

5
Tilbage

FIND DIN PRIS

  • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Hotel Admiral

  • Aircondition
  • Børnepool
  • Pool
  • Strand
  • Gratis WiFi

Luksushotel med allerbedste beliggenhed
Hotel Admiral er intet mindre end luksus for alle pengene. Hotellet har den perfekte beliggenhed lige ved den vidunderlige strand og det livlige centrum. Admiral er utrolig flot og stilfuldt. Det er velfungerende og serviceniveauet er helt i top. Her får du det bedste af det bedste – lækre swimmingpools, smagfuld café med lækre delikatesser og ikke mindst luksuriøse spa-faciliteter.

Poolområdet er stort og indbydende med swimmingpool og børnepool, solsenge og parasoller. Og lige neden for ligger den brede og fantastiske strand.På Admiral kan du benytte de mange forskellige faciliteter, der er med til at gøre din ferie til en total nydelse: Gå i det lækre spa-center, i sauna og til fitness (mod gebyr). Du kan nyde en skøn kop kaffe med kage i wienercaféen eller få en drink i en af hotellets barer, som også tilbyder udendørs servering.

Om hotellet
Afstand til centrum 0 m
Afstand til lokalt centrum 0 m
Afstand til strand 20 m
Aircondition Ja
Antal værelser 301
Bar Ja
Byggeår 2004
Børnepool Nej
Elevator Ja
Etager 9
Køleskab Nej
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 3
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
På Admiral bor du i store og flotte dobbeltværelser med eget bad/toilet og balkon. Alle værelser har også aircondition, satellit-tv, minibar, telefon og internetadgang fra kabelnet.

Poolområdet er stort og indbydende med swimmingpool og børnepool, solsenge og parasoller. Og lige neden for ligger den brede og fantastiske strand.

På Admiral kan du benytte de mange forskellige faciliteter, der er med til at gøre din ferie til en total nydelse: Gå i det lækre spa-center, i sauna og til fitness. Du kan nyde en skøn kop kaffe med kage i wienercaféen eller få en drink i en af hotellets barer, som også tilbyder udendørs servering.

Mere om Hotel Admiral
Hotel Admiral er et fantastisk lækkert hotel med et meget højt serviceniveau. Da det ligger lige i centrum kan der forekomme lidt støj fra de nærliggende forlystelser. Dobbeltværelserne er indrettet til maksimalt to voksne og et barn. Du kan også bo alene på værelset mod tillæg. Du kan få skrå havudsigt mod ekstra betaling. Der er i øvrigt gratis trådløst internet i receptionsområdet. Dit ophold er med morgenmad, men du kan også tilkøbe halvpension.

Adresse
Golden Sands Resort, 09007 Varna, Bulgarien
Tlf.: +35 952 390 200
FAX: +35 952 955 252
Web: www.admiral.bg

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail