Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Hotelkategorier

Bravo Tours hotelkategorier er givet ud fra en samlet vurdering af vores hoteller/lejligheder på rejsemålet, og er ikke altid den samme, som de enkelte hotellers officielle kategori, eller den kategori hotellet har givet sig selv. Vores bedømmelser er gjort ud fra faciliteter på stedet, afstand til strand og by, standard på værelserne/lejlighederne og endelig det generelle helhedsindtryk af service og atmosfære. Det skal understreges, at kategoriseringen er Bravo Tours’ egen kategori og kan være forskellig fra rejsemål til rejsemål, grundet den varierende standard fra det ene rejsemål til det andet. Vores kategorisering kan således ikke sidestilles med de forskellige nationale kategoriseringer. Hotellernes officielle standard kan findes på deres hjemmeside.

Plus
+ Plus er givet, hvis hotellet på nogle punkter er af bedre standard end den brugte kategori.

Bravo Chancen
Vælger du Bravo Chancen, som er en uspecificeret rejse, vælger du vores absolut billigste alternativ. Ved ankomsten til rejsemålet bliver man tildelt et sted at bo i området, og ikke nødvendigvis på et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen. Flytning under opholdet kan forekomme. Bemærk, at der ikke modtages reklamationer på hotelstandarden.
 

Bravo-kategori 1      
Vores laveste standard med begrænset service og typisk uden nogen former for faciliteter. Enkelt og meget sparsomt indrettet, og man må påregne, at tingene er slidte. Velegnet til de gæster, som blot ønsker en ren seng at sove i.
 
Bravo-kategori 2     
Lægger du ikke den store vægt på komfort/faciliteter; men prioriterer oplevelser højere, er dette et godt valg. Enkel service og indretning. Møblement og fællesarealer vil bære præg af megen brug.
 
Bravo-kategori 3         
Bravo Tours mellemklasse. Gode og ofte populære hoteller/lejligheder i en fin standard med rimelige faciliteter og gode værelser/lejligheder, der dog kan forekomme lidt slidte. Typisk med serviceminded personale og hyggelig atmosfære. 
 
Bravo-kategori 4          
Prioriterer du komfort og mange faciliteter, er dette kategorien for dig. Veludstyrede værelser/lejligheder på komplekser, bedømt på højt serviceniveau, dejlig beliggenhed, flotte omgivelser og mange aktiviteter. 
 
Bravo-kategori 5           
Vores højeste standard, baseret på den absolut bedste lokale/internationale standard.


Del denne side via E-mail