Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

TUI/Thomson Airways

TUI/Thomson Airways - http://www.tuiflynordic.dk/

Hvilken billet skal jeg bruge på min rejse?
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du fra Kastrup til Den Dominikanske Republik er vores billet fyldestgørende.

Kan jeg tilkøbe mad ombord?
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du fra Kastrup til Den Dominikanske Republik er mad ombord inkluderet, men du kan vælge at opgradere måltidet her https://secure.paxport.net/tui/nordic/
Ellers er det generelt muligt at købe ombord.

Kan jeg tilkøbe seating ombord?
Ja, du kan tilkøbe seating via linket https://secure.paxport.net/shop/bravotours/

Hvor meget bagage må jeg medbringe?
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du fra Kastrup til Den Dominikanske Republik kan alle personer fra 2 år, må medbringe et stk. bagage af 20 kg til check-in inklusiv et stk. bagage af maks 5 kg som håndbagage. Den aktuelle information står på din billet. En golfbag må maks. Veje 15 kg. (bemærk denne og andet sportsudstyr koster ekstra at medbringe).

Kan jeg tilkøbe ekstra bagage?
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du fra Kastrup til Den Dominikanske Republik er det muligt her.
https://secure.paxport.net/tui/nordic/

Hvordan forholder jeg mig, hvis jeg har en speciel forespørgsel på at medbringe udstyr eller speciel medicin?
Så kontakter du os og vi snakker med flyselskabet

Flyselskabets personale og underholdning ombord
TUI Airways har typisk skandinavisktalende personale ombord. På de fleste flyvninger, specielt de oversøiske er der TV skærme og anden underholdning.

Check-in
Det er forskelligt afhængig af hvilken flyvning det er. Flyver du fra Kastrup til Den Dominikanske Republik er det muligt her https://secure.paxport.net/tui/nordic/
Bemærk online check in er kun muligt, hvis man samtidig bestiller seating, ellers foregår check in som normalt i lufthavnen.

Den tilladte bagagevægt kan ændres såfremt flyvningen udføres af et andet flyselskab end oprindeligt planlagt.

 

Tilbage til flyselskaber >>

Del denne side via E-mail