Måltider ombord på Jettime

Måltider ombord på Jettime

Når du flyver med Jettime, kan du forudbestille mad ombord på flyet. Så får ferien den bedste start og afslutning. Bestiller du ikke mad til flyrejsen, er det muligt at købe lette snacks som chips, nødder og sødt ombord.

Her kan du se, hvad du kan forvente at få serveret på flyrejsen. Du har mulighed for at opgradere dit måltid ombord til et premium måltid på både ud- og hjemrejsen, ligesom du kan bestille lette og nemme måltider. Det er ligeledes muligt at bestille klassiske måltider tilpasset forskellige præferencer/allegener: Diabetes, glutenfri, laktosefri og vegansk måltid. 

Til alle måltider serveres der kaffe og the. Øvrige drikkevarer kan tilkøbes ombord på flyet. 

På flyvninger med udrejse før kl. 08.30 på udrejsen serveres morgenmad eller brunch. For flyvninger med udrejse efter 08.30, serveres et varmt måltid. Serveringen på hjemrejsen er altid den samme. 

Læs mere om de forskellige eksempler på måltider herunder.

Klassisk Måltid – en god start og afslutning på ferien

Udrejse – Morgenmad

Frittata af æg med kyllingepølse, ratatouille og kartofler med urter, hertil økologisk smør og ost fra Thise, samt marmelade serveret med en lun, italiensk bolle. Wienerbrød til kaffen.

Udrejse – Varmt måltid

Mexikansk bønnesalat til forret, asiatisk kylling i grøn kokossovs med basmatisris og grønne bønner og til dessert en chokolademousse. Dertil økologisk smør fra Thise, samt ost sammen med lune, italienske boller.

Hjemrejse

Krydret linsesalat til forret, kylling med grøn pebersovs, kartoffelgratin og gemyse til hovedret. En jordbærmousse til dessert samt økologisk smør fra Thise og ost til en italiensk, lun bolle.

Forkæl dig selv med et premium måltid

Udrejse – Brunch

Frugtsalat og skyr med blåbær, omelette med Gruyére-ost, kyllingepølse, asparges og kartoffelrösti og til dessert croissant med marmelade og macarons til kaffen. Økologisk smør og ost fra Thise til lune, italienske boller.

Udrejse – Varmt måltid

Røget laks på gulerodssalat til forret, stegt kyllingebryst med champignon sauce og pommes Dauphinoise, dertil en grøn salat med boghvede, chokolademousse til dessert samt Petit Fours til kaffen. Økologisk smør og ost fra Thise serveres med en lun, italiensk bolle.

Hjemrejse

Røget laks på gulerodssalat til forret, grillede scampi med kokosris og asparges og en grøn salat med boghvede til hovedret. Chokolademousse til dessert samt Petit Fours til kaffen. Økologisk smør og ost fra Thise til en lun, italiensk bolle. 

Børnemenu – serveres til børn fra 2 år

Udrejse – Morgenmad

Pandekager med chokoladesovs, hertil økologisk smør og ost fra Thise, samt marmelade serveret med lune, italienske boller og en lille chokolade til dessert.

Udrejse – Varmt måltid

Penne bolognese med reven ost, hertil økologisk smør fra Thise med lun, italiensk bolle samt æblecrumble-kage og mini-chokoladebar til dessert.

Hjemrejse

Kødboller af kalkun med flødesovs, kartoffelmos og babygulerødder serveret med økologisk smør fra Thise sammen med lune, italienske boller, mini-donut og en lille chokolade til dessert.

 

Quick Måltid – Nemt og let

Morgenmad

Økologisk smør og ost fra Thise samt marmelade til lune, italienske boller.

Frokost/Aften

Økologisk smør og ost fra Thise samt krydret kyllingepatê til lune, italienske boller.

Light Måltid – klar til at spise

Light Måltid – Sandwichpakke

Laugen sandwich med kalkunsalami og smørreost samt brownie til kaffen.

Del denne side via E-mail