Rejser i september med Bravo Tours

Rejser i september med Bravo Tours

Der er mange, der elsker at rejse i september, så de kan nyde den skønne danske sommer og i stedet tage sydpå, når efteråret kommer. Sæsonen sydpå er stadig skøn og lidt mere afslappet end under højsæsonen, og priserne er også derefter.

Forskellige rejser i september
Vi har hos Bravo Tours et hav af forskellige rejser sydpå i september måned. Alle vores sommerdestinationer er stadig åbne, og der er stadig varmt og skønt. Forskellen er dog, at her er ofte meget mere afslappet, da stresset fra højsæsonen er ovre. Det vil sige, at i kan nyde samme gode sol og varme i mere afslappede omgivelser end under højsæsonen.

Tyrkiet er en af favoritterne i september, da der stadig er rigtig varmt og skønt. Spanien er også en rigtig god destination, da det om sommeren kan blive rigtig varmt her, men hen mod efteråret er mere i nærheden af de 25 graders varme. I Grækenland findes der også en masse gode destinationer, hvor vejret er skønt i efteråret. Vi har rigtig mange forskellige typer af hoteller og rejser, så det er blot at lade jer inspirere her på siden eller at lade os inspirere jer.

Gode priser på rejser i september
Da de fleste er tilbage i skolen eller på arbejdet i september, kan man ofte finde rigtig billige rejser. Udbuddet er stadig lige så stort af spændende destinationer, men der er mange mindre om efterspørgslen, så den samme ferie som i kunne have haft i sommerferien, kan i måske finde til halv pris.

Noget af det bedste ved at rejse i september er også, at i kan forlænge sommeren. I kan i stedet nyde godt af det dejlige danske sommervejr i industriferien og så få lidt ekstra varme, når det er blevet koldere og mørkere herhjemme.

I kan bestille jeres næste ferie her på siden eller ved at ringe til os. Vi kan naturligvis også ringe til jer, så vi sammen kan snakke om alle de mange spændende muligheder og sørge for at sammensætte en løsning, der matcher alle jeres behov. Vi ser rigtig meget frem imod at give jer en skøn rejse, som i aldrig glemmer.

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet