Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Rundrejser i Thailand

Om Thailand

Thailand – ”Smilets land” byder jer velkommen
Thailand er et skønt og afslappende rejsemål, vi vender tilbage til år efter år. Når vinteren raser i Danmark, lokker Thailand med skønne sandstrande og krystalklart badevand. Om sommeren byder Thailand på skøn, eksotisk badeferie til priser, der ligger under rejser til Middelhavsområdet. Hertil kommer alverdens eksotiske oplevelsesmuligheder som elefanttrekking i junglen, en tur i tuk-tuk gennem Bangkoks farvestrålende gader, bambusrafting, besøg ved templer med smukke Buddha-statuer omgivet af legesyge abekatte og smukke farverige flodmarkeder.

I Thailand oplever I flere af verdens fineste golfbaner og får nogle af verdens bedste dyk med hjem i kufferten. Dertil kommer billig shopping på farvestrålende markeder med alt fra lækre tasker, smukke tørklæder, billig elektronik til alverdens nips. Eller hvad med et sæt skræddersyet tøj til virkelig attraktive priser?

Bravo Tours har lang erfaring med Thailand og har nøje udvalgt vores destinationer, hoteller og udflugter. Thailand ligger 15 grader nord for Ækvator og tilbyder et lækkert tropisk klima med temperaturer mellem 24 og 38 grader.

Meditation er en stor del af den buddhistiske religion, og vil I have fred og ro til at samle tankerne, giver Thailand plads hertil. Bliv forkælet med en oplivende spabehandling. Hvem drømmer ikke om en afslappende rygmassage i strandkanten til lyden af palmernes susen og bølgernes brusen efter en lang kold vintertid i Danmark? Her lader I for alvor jeres batterier op igen i solens nærende stråler.

Bravo Tours’ rejseledere står klar til at give jer et hav af oplevelser rundt på destinationerne. Kom med på tur gennem jungleskov på elefantryg, besøg de pragtfulde drømmelignende golfbaner, tag med på dykkerture til farvestrålende dybder, der byder på alt fra lille søde Nemo-fisk til havskildpadder, hajer og kæmpestore rokker.

Naturen er i det hele taget fuldstændig bjergtagende i Thailand med smukke vandfald, frodige bjerge, barske klipper og gyldne drømmestrande. Thailand venter på jer igen og igen. Har I først været her, vender I med stor sandsynlighed tilbage.

Fakta
Thailand ligger i Sydøstasien og er et land på størrelse med Spanien. 65 millioner indbyggere står klar med åbne arme. Knap 95 % af thaierne er buddhister, en religion med meget varme, tolerance, næstekærlighed og gæstfrihed. Thailand er derfor et rejsemål, hvor alle uanset køn, alder og status føler sig velkomne.

Thailand er et konstitutionelt monarki med en meget værdsat kongefamilie i spidsen. Thaierne forguder deres konge og opfører mange smukke ceremonier, paladser og monumenter til hans ære. Demokrati er udbredt, og folket vælger selv deres leder.

 

 

Rundrejser i Thailand

Ø-hop, Khao Sok Nationalpark og paradisstrande i Thailand
0

Ta’ med på en eventyrlig rejse til flere fantastiske områder i Thailand, der byder på den perfekte kombination af store oplevelser og ren afslapning.

Vi starter rejsen på den idylliske ø, Koh Yao Noi, hvor vi bor direkte ved vandet. Hotellet hedder ”Paradise” og bedre kan området ikke beskrives. Se solen stå op og nyd det eksotiske ø-liv til fulde! Vi fortsætter til Krabi, inden vi ”tjekker ind” i Khao Sok Nationalpark, hvor vi bor i små bungalows, der ligger på pæle over vandet. Her er smukkere end smukt, og vi kommer nærmest i ét med naturen.

Vi slutter hele rejsen af med badeferie ved Khao Lak, hvor der bliver mulighed for ren afslapning ved stranden eller endnu flere spændende udflugter!

Maksimalt 14 deltagere.

Udsolgt
Bravo Tours' thailanske favoritter
0

Glæd jer til en rundrejse i et af de mest forunderlige, oplevelsesrige og kontrastfulde rejselande i verden, Thailand. Rundrejsen tager jer med til højdepunkterne i metropolen Bangkok, templerne og hemmelighederne ude på landet. Det synes vi, er jeres garanti for, at I får de allerbedste ferieminder med jer hjem!

Oplev Bangkoks højdepunkter, når vi sejler langs byens livsnerve, floden Chao Phraya. Her går livet sin stille gang, mens det pulserende storbyliv venter om det næste gadehjørne. Kom tæt på den danske historie i ØK’s gamle pakhus og bliv imponeret ved kongepaladset Grand Palace, som I uden tvivl vil huske for livet.

Se det gamle kongedømme Ayutthaya og forstå, hvorfor dette eventyrlige sted absolut indtager en plads blandt UNESCOs verdensarv. Vi skal også sejle rundt på et flydende marked, hvor vi oplever, hvordan de lokale handler. På landet går livet sin stille gang, og i Thailands største nationalpark kommer vi bag facaden, når vi ser, hvordan de frivillige hjælper Thailands vilde dyr, hovedsageligt elefanter, inden vi sætter kursen mod feriebyen Hua Hin

Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser inkluderet. Hver dag er der morgenmad inkluderet i programmet, men der bliver også mulighed for spise frokost og aftensmad sammen, når vores dansktalende rejseleder tager os med på opdagelse blandt thailandske, kulinariske herligheder. Her bliver der mulighed for at spise på alverdens forskellige restauranter, lige fra de små og lokale gadekøkkener til de finere restauranter ned til floden i Bangkok.

Vi garanterer masser af spændende oplevelser fra start til slut til en helt vanvittig pris! Rejs med – det bliver et eventyr fyldt med højdepunkter og hemmeligheder.

13 Nætter 9.798 kr
Siams store oplevelser
0

Tag med på en eventyrlig rundrejse til Thailand!

”Siams store oplevelser” er Bravo Tours bedst sælgende rundrejse gennem tiden, og nu er den tilbage med masser af oplevelser på programmet.

Mød indbegrebet af venlighed, tolerance og skønhed hos thailænderne. Mærk de kendte, oprigtige og varme, thailandske smil, når vi bevæger os ud i landet og væk fra de nationale monumenter og templer. Berig dig selv med fabelagtige naturoplevelser på floder, og når vi besøger bjergstammerne i deres hjemby langt væk fra alfavej.

Hele rundrejsen er selvfølgelig med dansk rejseleder.

14 Nætter 13.498 kr
Unikke oplevelser ved River Kwai - Bangkok, Khao Yai og River Kwai
0

Thailand er kendt for meget, men to af de største seværdigheder er uden tvivl Bangkok og historien ved River Kwai. Tag med på denne premium-rejse, der netop har højdepunkterne på programmet.

Vi starter de første dage i Bangkok, hvor vi går på opdagelse i byen og besøger de berømte templer, samt tager en sejltur på floden og besøger de lokale. Herefter sætter vi kursen mod River Kwai, der uden tvivl er ét af de steder, vi danskere kender bedst bl.a. fra den kendte film. Undervejs oplever vi den smukke natur, vandfald og det tidligere kongedømme, Ayutthaya. Når vi ankommer til River Kwai besøger vi Erawan vandfaldet, køre en tur med jernbanen og sejler med en bambusflåde på floden – alt sammen meget unikke oplevelser !

Vi slutter oplevelserne af i Hua Hin, hvor der venter en uforglemmelig badeferie. Nyd livet på de skønne hoteller eller tag med på flere opdagelser. Der er dansktalende rejseleder med på hele rejsen – og de bor også i Hua Hin, så de kommer gerne med gode forslag til oplevelser i og omkring byen.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
The Regent Cha Am
Wora Bura
11 Nætter 10.998 kr
Østens unikke perler – Bangkok, Hanoi og Halong-bugten
0

Østens mystik, imponerende natur og lækre sandstrande. Denne rejse er perfekt for jer, der vil kombinere nogle af Østens største oplevelser med ren afslapning.

Rejsen starter med 1 dag i Bangkok, der er et must, hvis man er i Østen. Vi tager på opdagelse i metropolen og ser nogle af de meste berømte seværdigheder. Vi fortsætter til det nordlige Vietnam, hvor der venter nogle spændende dage med mangfoldige oplevelser!

Første stop gør vi i Hanoi, hvor vi kommer tæt på det vietnamesiske liv og byens mange seværdigheder. Man kan roligt sige denne by er mere end livlig med sine mane scootere, som myldrer på kryds og tværs i trafikken. Et andet højdepunkt på rejsen bliver uden tvivl Halong-bugten. Vandets farver, naturen og mystikken - det er absolut en af landets allerstørste oplevelser!

Efter nogle uforglemmelige oplevelser i Vietnam fortsætter rejsen til Thailand ved feriebyen Hua Hin. Her er der tid til ren afslapning eller endnu flere oplevelser på et vores skønne hotel lige ved vandet.

Der er dansktalende rejseleder med på hele rejsen. Bravo Tours’ rejseledere bor også i Hua Hin, og de kommer gerne med gode råd til, hvad I kan lave resten af ferien – hvis I ikke bare vil nyde livet på de dejlige hoteller.

Hoteller: 
Novotel Hua Hin
Hilton Hua Hin
Hyatt Regency
La Maison
Marriott Hua Hin
Wora Bura

11 Nætter 12.998 kr
Kombinationsrejse til Krabi og Khao Lak
0

Rejs med til det sydlige Thailand og få ferieminder for livet. Vi har skræddersyet en rejse, der giver dig de bedste oplevelser i både Krabi og i Khao Lak. Glæd dig til knitrende, hvide sandstrande, krystalklart vand, smuk natur, en utrolig thailandsk gæstfrihed og ikke mindst et væld af store oplevelser! Vi er ikke i tvivl – det bliver en rejse, du aldrig glemmer!

Vi har samlet de bedste oplevelser, og strikket det hele sammen, så du får de mest fantastiske oplevelser. Vi skal bl.a. køre i Tuk Tuk, nyde en god thaimiddag til en fantastisk solnedgang, på opdagelse til de smukke Phi-Phi-øer, opleve smuk natur i nationalparker og meget, meget mere.

Du får selvfølgelig det hele med dansktalende rejseleder, og der er garanti for godt selskab med andre danskere, ligesom der er flere måltider og udflugter inkluderet på rejsen.

Ta’ med på en ægte drømmeferie, hvor du oplever alt det bedste, som Krabi og Khao Lak byder på.

14 Nætter 11.998 kr
Afrejse fra
  • København (CPH)
Det ægte Thailand
0

Tag med på en rundrejse, der uanset alder, forblinder og fortryller en hver! Det ægte Thailand viser jer nogle af Thailands største og mest eventyrlige oplevelser tæt på hverdagen. Sejl med på Bangkoks floder, besøg bjergstammer, oplev en lokal skole, gyldne templer, togture i natten og et dansk mejeri. Besøg også et junglemarked, og mor dig over et pudsigt gadekøkken, hvor stegte grøntsager flyver gennem luften.

Det ægte Thailand er kort sagt essensen af smilets land – den perfekte kombination af højdepunkter vi alle kender og et kig bag facaden til det autentiske liv.

Der er ingen tvivl, både børn og voksne vil elske denne rundrejse - og I rejser med garanti hjem med en masse nye ferieminder, I aldrig glem

15 Nætter 15.998 kr

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail