• Rejser til Tenerife

  Tenerife

Om Ferie på Tenerife

Om Ferie på Tenerife

 

Tenerife – imponerende oplevelser og dejlige strande

I Atlanterhavet ligger en ø fyldt med oplevelser og dejlige strande, Tenerife. Solen, naturen og de mange aktivitetsmuligheder tiltrækker hvert år tusindvis af turister fra hele verden. Her finder du vidunderlige hoteller – både til den store familie, den lille familie, til parret, og hvis du rejser alene. Uanset hvad danner kombinationen af de smukke strande og høje bjerge de perfekte rammer for din næste ferie.

Læs mere om Tenerife her.

FIND DIN VINTERREJSE 24/25 I DAG

Find netop din rejse

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Tenerife.

Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Tenerife.

Se vores hoteller her >

Perlen i de kanariske øer…

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Tenerife.
Se oplevelser her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Områder på Tenerife

Rolig og solsikre omgivelser
Hyggelige restauranter og gode strande
Charmerende, hyggelig og autentisk
Tenerifes mest solsikre område
Populær og livlig ferieby
Ægte kanarisk atmosfære
Luksus og gode golfbaner

Hoteller på Tenerife

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Find rejse til Tenerife

FILTRER & TILPAS

Du er ved at bestille:


Pakkerejse med rutefly

 • Du vælger selv, hvornår og hvor længe du vil være afsted
 • Tryghedspakken
 • Udvalgte hoteller med god beliggenhed
 • Et stk. bagage indgår i prisen
 • Priserne er dynamiske og kan ændre sig frem til bestilling

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

 • 7
 • 14
 • 21
 • 23

Oplevelser

Teide
Fantastiske Teide

Med dansktalende rejseleder
Mægtige Teide, der er Spaniens højeste punkt med sine 3.718 meter må man ikke snyde sig selv for. På vej til vulkanen vil man køre igennem både landsbyer, kartoffelplantager og ikke mindst nationalparken med de store pinjetræer. Turen til Teide er utrolig smuk, og man vil opleve, at Teide langt fra er den eneste vulkan her på øen. Vi vil se de mange flotte lavaformationer, der har været med til at danne den måde Tenerife ser ud på i dag. Når vi har oplevet Tenerifes stolthed, indtager vi en lækker lokal frokost.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost med vin og vand
Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 580 pr. person
Børn kr. 390 pr. barn.

OBS
man besøger ikke kabelbanen på denne udflugt.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

La Gomera

Med dansktalende rejseleder
OBS! HUSK PAS!

Oplev en fantastisk verden fyldt med eventyr, legender, laurbærskove og et helt specielt habitat. På øen ligger nationalparken med den fortryllende laurbærskov, hvor mos, farverige blade og bregner maler et billede, der nærmest får en til at føle sig som en del af de mange eventyrer, der er udsprunget herfra.

Heldagstur - Inkl. transport og frokost.

Vejledende pris:
Voksne kr. 850 pr. person
Børn kr. 420 pr. barn.

Autentiske Tenerife

Med dansktalende rejseleder
Kom med på en tur rundt på denne smukke ø, hvor Tenerife viser sig frem fra en side man sjældent ser. I får muligheden for at opleve den smukke natur i bjergene, samt nogen af de hyggelige byer i Garachico og Puerto de la Cruz. Vi begynder turen i hvad der er kendt for den mest uheldige by – Garachico.

Derefter kører vi langs nordkysten, hvor vi skal se det kæmpestore drageblodstræ. Efter nogen fantastiske billeder i den charmerende by, kører vi til sidst til Puerto de la Cruz, hvor vi kan opleve små gader med caféer, shoppe muligheder og mange lækre restauranter.

OBS. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 460 pr. person
Børn kr. 420 pr. barn.

Hvalsafari

Med engelsktalende rejseleder
Vi skal nyde dagen om bord på katamaranen Royal Delfin, som er den eneste båd på Tenerife med glasbund. Vi sejler ud langs Tenerifes kyst for at lede efter de store flokke af grindehvaler. Vi kan måske også være heldige at se delfiner. Dagen byder på ren afslapning med blandt andet en dukkert i det store Atlanterhav, og derefter vil der være frokost med drikkevarer. Bådens besætning vil sørge for, at dagen bliver noget helt specielt. Det er en tur, hvor der er 90 % hvalgaranti.

Halvdagstur - Inkl. transport, og drikkevarer. 4,5 timers tur. 

Vejledende pris:
Voksne kr. 450 pr. person
Børn kr. 220 pr. barn.

Ubådssafari

Træd ombord på en af de mest fascinerende turistubåde i verden. Dyk til 30 meter under Atlanterhavet og opdag den fascinerende undervandsverden.
Ubåden vil ligge på havbunden, hvilket giver passagererne en fantastisk mulighed for at tage billeder med vores piloter i cockpittet.
En unik og uforglemmelig undervandsoplevelse for hele familien!

Obs: Børn under 2 år kan ikke deltage af sikkerhedsmæssige årsager

Vejledende pris:
Voksne kr. 440 pr. person
Børn kr. 270 pr. barn.

Strande og oplevelser

Kombinér skønne strande og sol med mange seværdigheder og naturoplevelser – så har du Tenerife. Langs kysten kan du henslængt nyde livet, dase på stranden og bade i det klare vand, mens den fantastiske natur inviterer på oplevelser væk fra kysten. Glæd dig til flotte bananplantager, frodige skove, en af verdens største vulkankratere og Spaniens højeste punkt, Teide.

På nye eventyr

Det er også let at leje bil på Tenerife. Vejene er fine, og det er nemt at komme rundt. Du kan også tage på eventyr på de snoede bjergveje og finde vej til de smukke udsigtsposter mod El Teide – det hvide bjerg, der rækker 3.718 meter ind i himlen. Der er mange muligheder for gode vandreture i området. Det samme gør sig gældende i Masca-dalen, den glemte by, der er utrolig smuk.

Hvor skal du bo?

Bravo Tours har nøje udvalgt hoteller og lejligheder til en hver smag på den sydlige del af øen. De meste berømte feriebyer er Playa de las Américas og Los Cristianos. Begge områder er kendt for sine mange skønne ferieaktiviteter og gode strande, men Los Cristianos er mere rolig. I forlængelse af de to byer ligger Costa Adeje og Los Gigantes. Små hyggelige feriebyer, men stadig tæt på mange restauranter og Tenerifes store oplevelser.

Vejret på Tenerife

Tenerife har flere forskellige klimazoner. Det betyder, at øen i nord kan være grøn og frodig, mens solen skinner i syd. I syd finder du Bravo Tours’ udvalg af hoteller, hvor der om vinteren er en gennemsnitstemperatur på over 20 grader. Det perfekte udgangspunkt for en dejlig ferie.

Golf på Tenerife

Tenerife er et oplagt og populært valg, hvis du vil spille golf. Øen har rigtig mange spændende golfbaner, og der er udfordringer til en hver. Efterspørgslen efter starttider er stor, så det er en god ide at bestille dem hjemmefra. Bravo Tours’ golfafdeling hjælper dig gerne med at booke din næste golfrejse til Tenerife.

Om Tenerife

Tenerife er den største af de syv Kanariske Øer med et areal, der svarer til to tredjedele af Fyn. Her bor ca. 853.000 indbyggere, men hvert år ankommer fem millioner turister. Den største by er Santa Cruz de Tenerife. Øen er skabt af tre vulkanudbrud, det seneste var for bare 100 år siden. Øen er inddelt i flere forskellige klimazoner, den sydlige del af Tenerife er meget tør, mens den nordlige er frodig og grøn.

Andre vinterrejsemål

Bravo Tours tilbyder også rejser til mange andre rejsemål om vinteren. Udover andre af De Kanariske Øer, kan du også finde rejser til Hurghada i Egypten.

FAKTA OM TENERIFE

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Tenerife fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyet lander i Tenerifes sydlige lufthavn.

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.   
- Los Cristianos: 30 minutter
- Playa de las Américas: 25
- Costa Adeje: 30 minutter
- Los Gigantes: 50 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Tenerifes sydkyst har mange dejlige og lange strande. Sandet er fint, og mange af strandene har mørkt lavasand. Mellem Playa de las Américas og Los Cristianos er sandet importeret og derfor lysere. Der er en fin strandpromenade langs sydkysten, og der er flere vandsportsaktiviteter på de fleste strande.

Mad og drikke
På Tenerife finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Der er også et stort udbud af barer i Playa de las Américas og Los Cristianos.

Transport
Det er let at komme rundt på Tenerife både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt. Det er også muligt at besøge naboøen La Gomera. 

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Tenerife, hvis du vil se øen i dit eget tempo. Du kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Tenerife. Ud over golf kan du også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping
På Tenerife kan du shoppe løs. I ferieområderne finder du et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Santa Cruz er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Her findes otte baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at du booker starttider hjemmefra, så du er sikret de gode tider. Du kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ tilbyder både fleksible pakkerejser (hele året) og charterferie med dansktalende rejselederservice hele døgnet (om vinteren) til Tenerife. På en charterrejse møder du vores dansktalende rejseledere allerede i lufthavnen, og har du bestilt transfer til hotellet, sørger de for, du kommer frem. I løbet af ferien kan du kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

Du kan altid se, når du booker en rejse, om du bestiller en charter- eller fleksibelpakkerejse.