Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
  • All Inclusive hoteller på La Palma

    All Inclusive hoteller på La Palma

En ultimative solferie med All Inclusive

En ultimative solferie med All Inclusive

All Inklusive-konceptet inkluderer alt, hvad du har burg for på din rejse: Hotel, fly, morgenmad, frokost aftensmad, drikkevarer og snacks mellem måltiderne. Med All Inklusive behøver du ikke at lede efter gode restauranter eller bekymre dig over, om lommepengene løber løbsk. Med All Inklusive har du tilvalgt lækker mad og fravalgt bekymringerne.

Afslapning og sol

Nyd freden i de smukke poolområder, mens børnene tumler i vandet og solens stråler varmer dig. Læs en bog i en af hotellets solsenge, eller vær bare i nuet, mens du lader batterierne op. Svøm en tur i poolen for at køle af, og nyd en drink i hotellets bar. La Palma byder på afslapning, ro og luksus. Med All Inklusive får du den ultimative solferie, helt uden stress og jag.

La Palma med børn

Nyd samværet med børnene, uden bekymringer eller stress. Når du bestiller et All Inclusive-ophold på smukke La Palma, vælger du at fokusere helt på familien og nærværet, fremfor at skulle planlægge og holde øje med uret. Med All Inklusive er der tid til at give slip og bare nyde livet! Mange feriehoteller på La Palma er særligt indrettet til at tilgodese børnefamiliens behov. All Inclusive-hotellerne har både børnepool og mad for enhver smag. La Palma er derfor en perfekt destination, hvis din næste familieferie skal ose af hygge og nærvær.

Aktiv ferie på La Palma

La Palma byder ikke kun på ro og afslapning. Øen er også ideel for den aktive rejsende, der gerne vil spille lidt beachvolley eller tennis. Der er også mulighed for at udforske øens smukke natur. Det er ikke for ingenting, at La Palma bliver kaldt den mest uspolerede af De Kanariske Øer. Tag på en vandretur i det bakkede landskab, eller spadser en tur langs stranden, mens solen går ned.

All Inclusive sikrer dig den bedste pris

Når du vælger All Inclusive-ophold, ved du altid, præcis hvad ferien koster, før du tager afsted. På andre rejser kan det let blive en ubehagelig overraskelse, hvad feriens restaurantregninger er løbet på i. Slip bekymringerne, og hav fri adgang til drikkevarer, mad og snacks. Vi har udvalgt de bedste All Inklusive-ophold til prisen for at sikre dig en ferie uden besvær. Du skal bare holde ferie!

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14