Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Fuerteventura

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Fuerteventura.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Fuerteventura.
Se vores hoteller her >

Oplev nogle af Europas bedste strande

All Inclusive hoteller

Hold ferie uden lommepenge – rejs med med All Inclusive.
Se All Inclusive hoteller her >

Vejret

Find temperatur og vejrudsigter for hele året til din rejse.
Se vejret her >

Oplevelser

Tag med og få oplevelser for livet på Fuerteventura.
Se oplevelser her >

Rejseguide

Læs vores store rejseguide med alt der er værd at vide.
Se rejseguide her >

Om Fuerteventura

Fuerteventura – strande som i Caribien

På Fuerteventura ligger nogle af Europas allerbedste strande. De minder mest af alt om strandene i Caribien, men ligger kun en kort flyvetur væk – og samtidig får I den bedste hotelstandard på De Kanariske Øer.

Kridhvide sandstrande
De bedste strande på De Kanariske Øer ligger med garanti på Fuerteventura. Drømmer I om en afslappende strandferie, bør I vælge Fuerteventura. Øen har intet mindre end 152 strande og 50 % af den smukke kystlinje i syd er dækket af strande.

Spændende aktiviteter
En ferie på Fuerteventura indbyder til mange spændende aktiviteter. Det er en god idé at pakke løbe- og vandreskoene og nyde naturen. I kan også leje mountainbikes og suse afsted – uanset om I er nybegyndere eller øvede, er der udfordringer til jer. Ved stranden kan I også lave meget andet end at slappe af – øen er verdensberømt for sine gode kite- og windsurfer forhold.

Mange oplevelser
Fuerteventura har attraktioner og oplevelser for alle aldre. Besøg nogle af øens autentiske landsbyer og kom tæt på det lokale liv. I kan også tag et smut til søløve-øen, Lobos eller naboen Lanzarote. I Oasis Park er der også sjov for hele familien – en dyrepark med søløver og rovfugleshows.

Jandía, Costa Calma og Caleta de Fueste
Vi har udvalgt de bedste områder på Fuerteventura til jeres ferie. Jandía, Costa Calma og Caleta de Fueste ligger alle på øens sydkyst og er kendt for sine fine strande og gode placering i forhold til udflugtsmuligheder.

Golf på Fuerteventura
I kan let kombinere Fuerteventura med nogle gode feriedage på golfbanerne. Øen har tre rigtige gode baner med udfordringer til en hver. I Caleta de Fueste ligger to af øens baner, der er meget forskellige. Hvis I bestiller starttider hjemmefra, får I de bedste tider.

Om Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer, kun overgået af Tenerife. Hovedstaden hedder Puerto del Rosario, og hele øen er ca. tre gange så stor som Bornholm.

 

FAKTA OM FUERTEVENTURA

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Fuerteventura fra:
- Billund
- Aalborg
- København

Flyvetid
Ca. 5 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

-          Jandía: 1,5 time

-          Costa Calma: 1,5

-          Caleta de Fuste: 10 minutter

Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Strande
Fuerteventura er kendt for sine gode strande, der mest af alt leder tankerne til Caribien. De fleste er lyse og finkornede og meget børnevenlige. De brede og kilometer lange strande findes først og fremmest på sydkysten ved Jandía og Costa Calma.

Mad og drikke
På Fuerteventura finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder I både i byområderne, men også langs strandpromenaden. Vi anbefaler, at I prøver den lokale tapas på jeres ferie – det smager fantastisk!

Transport
Det er let at komme rundt på Fuerteventura både med offentlig transport og taxa, som er forholdsvist billigt.

Elektricitet
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Fuerteventura, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er rig mulighed for at være aktiv på Fuerteventura. Øen har de perfekte forhold til windsurfing og vandreture – men det er også muligt at spille golf, dyrke vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning og meget mere.

Shopping
På Fuerteventura kan I shoppe løs. I ferieområderne finder I et væld af souvenirbutikker, kiosker og mindre supermarkeder. Der er også enkelte mærkevarebutikker. I hovedstaden Puerto del Rosario er der et endnu større udvalg.

Golf
Der er rigtig gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. Bravo Tours’ golfafdeling samarbejder med øens tre baner, og de fleste ligger tæt på hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider. I kan booke tider og få råd om banerne hos Bravo Tours’ golfafdeling.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet.
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem.
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder på Fuerteventura

Find din rejse på Fuerteventura

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 7
  • 14

Oplevelser

Oplev Fuerteventura

Oplev de mange forskellige nuance som Fuerteventura har at byde på. Se den rå, uspolerede natur som øen er kendt for. Første stop vil være ved ”Savimax”, en stor, kendt aloe vera fabrik som vil vise os produktionen fra marken helt frem til produktet er færdigt. Herefter fortsætter vi videre hen ad de snoede bjergveje til Betancuria. I Betancuria vil vi besøge ”Casa Santa Maria” hvor vi efter en smuk præsentation af øen, vil få mulighed for at smage på et par lokale lækkerier inden der er lidt fritid i den smukke by. Frokosten vil foregå på Restaurant Abuelo Alfredo, hvor vi på vejen mod vil foretage et kort stop, hvor man har mulighed for at nyde nogle de smukkeste panorama udsigter Fuerteventura har at byde på fra udsigtspunktet Morro Velosa. Efter frokosten gør vi dagens sidste stop ved de kendte sanddyner i Corralejo.

Frokost og entré er inkluderet.
Udflugten varer fra ca. 07.00-17.00 afhængig af, hvor du bor.

Udflugten kan købes hjemmefra

Vejledende pris:

Voksne kr. 395 - børn kr. 195.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Oasis Park
Oasis Park - heldagsudflugt

Aldrig blevet kysset af en søløve? Her er din chance: Din kind lugter af fisk en time efter kysset fra den legesyge søløve, der tager rundt og hilser på publikum til det sjove søløveshow. De glider på rutsjebane, springer tårnspring, danser og meget mere. Under rovfugle-showet hopper gribbe med et vingefang på 2,5 meter rundt blandt gæsterne, der også får fornøjelsen af at blive overfløjet af en stor ugle. Du kan også overvinde din skræk og røre ved slanger, alligatorer og krybdyr.

Du vil holde dig på maven af grin til papegøjeshowet, hvor papegøjerne spiller basketball, tager sol og cykler. 
Ud over de nævnte shows er parken hjemsted for hundredvis af eksotiske dyr, som trives rigtig godt i de store og flotte omgivelser.

Gå også en tur gennem den botaniske have, som indeholder over 2300 planter og kaktusser. 
Uden for parken kan du flere gange dagligt komme på dromedarsafari til toppen af et bjerg med udsigt ud over kysten. En sjov og spændende dag for hele familien – for børn i alle aldre.

Udflugten kan købes på destinationen.

Corralejo
Det unikke Corralejo

Corralejo er Fuerteventuras største turistområde, der byder på 11 kilometer lange sandstrande og ikke mindst stemningen fra en helt traditionel fiskerlandsby. Byen emmer nemlig af hygge, og dette får I stor mulighed for at opleve på turen.

På vej mod Corralejo by ser vi de kendte sanddyner; Dunas de Corralejo, der strækker sig så langt øjet rækker – disse giver en lille fornemmelse af at være midt i en ørken.
Ud over stemningen i Corralejo er der også rig mulighed for at shoppe i de mange nationale og internationale butikker, nyde en kop kaffe på en af de mange caféer eller spise en lækker frokost med udsigt til både Isla de Lobos og Lanzarote. Tag evt. badetøjet med og nyd en dukkert.

Frokost og entré er ikke inkluderet.
Udflugten varer fra ca. 07.00-17.30 afhængig af, hvor du bor.

Udflugtsdatoen er vejledende.

Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort