Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Rhodos

Billeder og video

Bliv inspireret af billeder og video fra Rhodos.
Se billeder og video her >

Hoteller

Vi har et stort udvalg af hoteller på Rhodos.
Se vores hoteller her >

Om Rhodos

Rhodos – Grækenlands mest alsidige rejsemål

Det er ganske let at forstå, hvorfor tusindvis af danskere vælger at rejse til Rhodos igen og igen. Øen er kendt for sin ualmindelige gæstfrihed, skønne strande, dejlige byliv og mange seværdigheder.

En skøn feriekombination
Rhodos er en fantastisk sammenblanding af nyt og gammelt. Her finder I gode strande, restauranter og byliv side om side med smukke middelalderborge og dybe voldgrave omkring den gamle bydel. En bydel, der virkelig charmerer mange med sine brostensbelagte gader og græske atmosfære. Samtidig har øen et væld af spænde oplevelser, som I kan opleve på jeres ferie.  

Rhodos by er én stor seværdighed 
Rhodos by har virkelig meget at byde på. For kulturelskerne er der havnen med de antikke vindmøller og den antikke bydel, hvor I inden for bymuren kan se de mange historiske monumenter og seværdigheder, der afspejler Rhodos’ omtumlede tilværelse. Men her er skam også fine strande, som lokker med krystalklart vand og så, ikke mindst, byens intense puls og atmosfære med gode restauranter, shopping og livligt natteliv.

Faliraki er fantastisk for børnefamilier
Og især dem, der elsker vand. I Faliraki ligger Rhodos’ største vandland, der har mere end 30 forskellige vandforlystelser, så der er helt klart noget for familiens vandhunde. Stranden er indbydende og lavvandet, så der kan tilbringes mange gode, trygge og underholdende timer ved havet. Et sikkert feriehit!

Ialyssos og Ixia har alt, hvad I behøver
Ialyssos og den lidt mindre ferieby Ixia ligger side om side på Ialyssos-kysten. Her finder I alt, hvad I behøver for at holde en herlig sol- og badeferie. Nyd livet på de dejlige strande, besøg de glimrende spisesteder og så kan området bryste sig med Rhodos’ flotteste solnedgang. De særlige vindforhold ved stranden gør, at den er helt ideel til windsurfing.

Lindos – den hvide by
Lindos er til jer, der vil nyde livet i hyggelige, rolige og smukke omgivelser. De hvidkalkede huse, lyseblå tage og den charmerende stemning er med til at skabe en helt unik ferie.  Samtidig finder I dejlige strande, snoede gader og et hyggeligt lokalliv kombineret med en af Rhodos stoltheder: Lindos Akropolis. Det perfekte feriested til par.

Vejret på Rhodos
På Rhodos er der et mildt middelhavsklima med tæt ved 300 solskinsdage om året. I sommermånederne er gennemsnitstemperaturen om dagen 28°C, nattemperaturen ligger på 21°C, og vandtemperaturen ligger lunt på ca. 23°C.

Lej en bil og udforsk Rhodos
Det er en rigtig god idé at leje en bil og udforske Rhodos på egen hånd i jeres eget tempo. Lejer I bilen hjemmefra, er den klar på hotellet, når I ønsker at drage ud i det blå. Der er rigtig meget at opleve på øen, kør fx en tur til Lindos – den hvide by, hvor næsten alle bygninger er opført efter græske principper: hvide med lyseblå tage. Besøg også Kalitheas Springs, der er et gammelt kurbad fra tyrkernes tid på øen. Tager I lidt væk fra hotellerne og feriebyerne ved kysten, oplever I hurtigt, at Rhodos er fuld af kontraster og oplev det lokale liv.

Om Rhodos
Den græske ø Rhodos ligger ca. 500 kilometer fra den græske havneby Piræus. Det er en af de større græske øer med et areal på 1.400 km². Rhodos ligger i øgruppen Dodekaneserne. Rhodos by er kendt for Kolossen på Rhodos, der lå ved Mandraki-havnen. I 1480 blev Rhodos erobret af osmannerne, som forårsagede store ødelæggelser på øen.

FAKTA OM RHODOS

Afrejse
Med Bravo Tours kan I rejse til Rhodos fra:
- Billund
- København

Flyvetid
Ca. 4 timer

Transfer
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til første hotelstop.

- Rhodos by: 25 minutter
- Faliraki: 30 minutter
- Ixia og Ialyssos: 20 minutter
- Lindos: 1 time

Er trafikken tæt, eller skal transferbussen til flere ferieområder, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel
+1 time i forhold til Danmark.

Valuta
Euro.

Miljøafgift
Fra 1. januar 2018 opkræver myndighederne en obligatorisk miljøafgift fra turister kaldet ECOTAX. Formålet er at kompensere for den CO2-udledning, som turismen medfører. Afgiften betales direkte til hotellet ved chekc-ind eller chekc-ud. Prisen afhænger af hotellets officielle hotelkategori, men svarer til ca. 0,5-4,0 euro pr. værelse pr. nat.

Strande
Rhodos har både masser af perfekte, lavvandede, brede familievenlige badestrande, mere vindfyldte strande med fantastiske forhold til windsurfere og så nogle spændende områder, der byder på sublime dykkerforhold. På øens vestlige side er strandene med små rullesten, mens øens østlige har fine sandstrande.

Mad og drikke
På Rhodos finder I et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne ligger hele vejen langs kysten, i ferieområderne og i den gamle og nye bydel i Rhodos by. Nationalretten er mousaka, der består af aubergine, grøntsager og hakket oksekød. Meget velsmagende. Også frisk fisk og skaldyr hører til de gode kulinariske oplevelser på Rhodos.

Transport
Det er let at komme rundt på Rhodos både med offentlig transport og taxa. Taxa er forholdsvist billigt sammenlignet med Danmark.

Elektricitet
230 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje
Det er en god ide at leje bil på Rhodos, hvis I vil se øen i jeres eget tempo. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Bravo Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter
Der er utallige sports- og aktivitetsmuligheder på Rhodos. Prøv for eksempel ridning, go-cart, bowling og minigolf. Det er også muligt at leje cykler og opleve øens smukke natur. 

Shopping
I Rhodos by finder i et stort udvalg af butikker.

Vores service
Bravo Tours’ dansktalende rejseledere er tilgængelige hele døgnet på rejsemålet. 
I møder dem allerede i lufthavnen, og har I bestilt transfer til hotellet, sørger de for, I kommer frem. 
I løbet af ferien kan I kontakte dem på servicetelefonen, møde dem på de fleste hoteller eller tage med på udflugt. Det er altid muligt at komme i kontakt med en rejseleder.

Områder på Rhodos

Hoteller på Rhodos

Kort

Find rejse til Rhodos

FILTRER & TILPAS

Vis som

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Pension

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Kalender

Vis resultater som
Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

Vælg rejselængde

  • 14

Oplevelser

Byrundtur

Når man besøger Rhodos, er der oplevelser, man ikke må gå glip af. Rhodos by og den gamle bydel er nogle af disse oplevelser.

Tag med på en rundtur og besøg de vigtigste monumenter og historiske seværdigheder, der omkranser byen.
Vi starter med at besøge Filerimos-bjerget udenfor Ialyssos. Her finder vi det 18 meter høje kors og ikke mindst en fantastiske udsigt over det sydlige Rhodos. I klart vejr kan vi endda se helt til Tyrkiet.
Ved Rhodos Akropolis ser vi nærmere på de originale søjler fra Apollon-templet og ser det antikke stadium, hvor oldtidens atleter trænede til de olympiske lege.
I den gamle bydel går vi ned gennem Riddergaden og nyder byens charme.
Hvad end I ønsker at tage plads på en café, shoppe eller gå på opdagelse i de smalle og hyggelige gader, så er den gamle bydel i Rhodos en stor oplevelse.

Frokost er ikke inkluderet.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 170 pr. person
Børn kr. 85 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Rhodos’ Skatte - Ørundtur

Oplev Rhodos smukke natur og lokale side, når vi kører væk fra kystlinjen og ind i landet. Turen tager os med til antikkens spændende historie og enestående bygninger, når vi gør dagens første stop ved Kamiros. Byen var en vigtig koloni, og vi forestiller os let, hvordan de levede engang. Vi fortsætter til Apollona, hvor vi kommer tæt på øens bedste, lokale produkter, der netop produceres her. Til frokost fortsætter vi i det lokale hjørne, når vi smager på græske specialiteter på en lokal taverna. De to sidste stop i dag bliver ved kirken Agios Nektarios og de syv kilder – der gemmer på en sød kærlighedshistorie.

Frokost inkluderet.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 370 pr. person
Børn kr. 185 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Jeepsafari

Tag på en dag ud i naturen og op i bjergene. Der køres i 4-hjuls trukne jeeps gennem skove, over floder og ud over sletterne. Her oplever vi øens smukke natur, samtidig med fart over feltet og vind i håret. Der køres ad stier mod midten af øen op mod bjergene, hvor man ser den uberørte natur og finder nogle skønne udsigtspunkter. Undervejs gøres flere stop, ved lokale monumenter og til sidst ved vestkysten, hvor der er mulighed for at købe frokost og tage sig en lille dukkert i det blå hav. En rigtig god dag for naturelskere, der gerne vil lidt off-road.

OBS: Turen er på egen hånd og man skal selv køre jeepen. Det betyder, at der skal være en chauffør, der er minimum 23 år og har haft kørekort i minimum to år.

Frokost er ikke inkluderet.

Vejledende pris:
Voksne kr. 365 pr. person
Børn kr. 185 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kyst til kyst

En dag på det bølgende azurblå hav. Vi sejler ud fra Mandraki-havnen, og det første vi ser, er de to høje søjler med bronzehjorte på toppen, som tydeligt fortæller om Rhodos’ vartegn siden antikken. Også Skt. Nicolas-fortet yderst på kajen skildrer den imponerende fortid, som dodekanesernes forpost har. Tårnet er i dag indrettet som fyrtårn.
Vi sejler sydpå langs østkysten og gør badestop i små idylliske bugter, hvor der er mulighed for at hoppe direkte i det bølgen blå fra den smukke båd. Midt på dagen sejler vi ind mod stranden i Stegna, hvor der bliver rig mulighed for at nyde solens stråler, spise frokost eller udfordre sig selv og hinanden til at prøve en af de mange vandsportsaktiviteter.

Frokost er ikke inkluderet.

Udflugten kan købes hjemmefra og på destinationen.
OBS: Kører kun i højsæsonen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 230 pr. person
Børn kr. 115 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.