Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • Chania

Om Chania

Chania – kombinér sol og oplevelser

Nyd en afslappende, men også oplevelsesrig ferie i Chania – Kretas næststørste by. Her er de perfekte muligheder for strand- og byferie på én gang.  

Chanias hjerte
Den venetianske havn i Chania er uden tvivl byens hjerte. Her ligger både lystbåde og små fiskerbåde, og langs kajen finder I en lang række gode restauranter med en helt sublim udsigt. Prøv en af de små, hyggelige tavernaer, der serverer græske specialiteter. Om dagen er der liv og handel, og om aftenen er her hyggeligt, livligt og smukt. Mange er ikke i tvivl – man har ikke været på Kreta, hvis man ikke har besøgt havnen i Chania.   

Hyggeligt, familiedrevet hotel
I Chania har vi udvalgt nogle gode og enkle lejligheder til jer, hvor I bor i gå-afstand til både centrum og strand. Lejligheder Stratis er et meget populært valg, og mange af vores stamgæster vender tilbage år efter år. Her kan I komme tæt på det lokale Grækenland, nyde livet på tagterrassen eller blot den hyggelige stemning, som der altid er på hotellet.

På stranden og på opdagelse på Kreta
Vil I nyde en afslappende dag i Chania, er Neo Chora-stranden et populært valg. Den ligger i Chanias vestlige del og er perfekt til både børn og voksne. Vandet er lavt, og sandet finkornet. Vil I opleve mere, er Chania også et godt udgangspunkt på ferien. Gå en tur i de hyggelige gader eller tag med på udflugt, hvor I fx kan opleve Kretas autentiske side og den berømte Samarikløft.

Transfer
Det tager ca. 25 minutter at køre fra lufthavnen til det første hotel i Chania. 

 

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail