Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet
  • All Inclusive

    All Inclusive hoteller i Hurghada

Nyd ferien med stort udvalg af mad og drikke

Nogle af verdens smukkeste strande findes ved Hurghada, så det er intet under, at byen er en af de mest populære destinationer i Egypten. I Hurghada finder du luksuriøse resorts med noget for enhver smag: Den charmerende by byder på shopping, og historiske seværdigheder kan nås med en kort køretur. Når du besøger Hurghada, er der ingen grund til at spilde tid på at lede efter restauranter. På et All Inclusive-hotel kan du få mad i topklasse ad libitum.

Hvorfor All Inclusive?

All Inclusive-konceptet dækker over, at måltider, drikkevarer og snacks serveres ad libitum. Mange hoteller har både buffet- og restaurant-muligheder, der indgår i konceptet. Derudover har mange af hotellerne barer, der frit byder på et stort udvalg af drikkevarer og snacks mellem hovedmåltiderne. Alt du skal gøre er at slappe af og nyde din ferie.

All Inclusive for børnefamilier

Der er mange grunde til, at de danske børnefamilier elsker All Inclusive-hoteller. Med All Inclusive bruger du ikke ferien på at lede efter restauranter. Mange vælger at gøre brug af buffet-løsningerne, der er ideelle til familier med børn: Vælg selv mellem de mange lækre retter, uden at skulle vente på, at maden bliver tilberedt, eller at tjeneren kommer med regningen. Mange af vores hoteller er indrettet med børnepool og faciliteter målrettet børnefamilier. Med All Inclusive bruger du ikke tid på de praktiske detaljer, men får tid og overskud til at prioritere familien.

Bestil All Inclusive-ophold i særklasse

All Inclusive-hoteller findes i flere prisklasser. Hos de prisvenlige hoteller, gives en god All Inclusive-løsning, der sikrer dig en dejlig ferie med lækker mad. I de højere kategorier er der kræset særligt for den kulinariske oplevelse. Her finder du overdådige menuer med et bredt udvalg for enhver smag. Hos Bravo Tours er kundetilfredsheden i centrum. Alle vores hoteller leverer defor en særdeles god kvalitet til prisen.

Du ved hvad du får - og betaler

Når du bestiller en All Inclusive-ferie, ved du på forhånd, hvad ferien koster. Restaurantregninger kan hurtigt løbe op, hvis man spiser ude flere gange om dagen. Men med All Inclusive skal du hverken bekymre dig om mad eller drikkevarer. Du skal bare rejse og nyde livet!

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7