• All Inclusive i Februar

    All Inclusive i Februar

Slap af med All Inclusive på din vinterrejse i februar

Slap af med All Inclusive på din vinterrejse i februar

I februar har vinteren allerede varet længe nok. Sådan er vi mange, der har det. Vi drømmer bare om sol og sommer, om at kunne sidde ude og om at smide de tykke trøjer, vinterstøvlerne og overtøjet. For os er det altså ikke skiferien, der frister, men derimod tanken om at kunne flygte fra vintervejr og sne. Bare i en uges tid eller to, så vi kan klare den, til foråret og sommeren atter er over os.

 

Populære rejsemål i det kolde februar

Heldigvis er der gode muligheder for at få lov at smage solen og varmen i løbet af den kolde danske vinter. De Kanariske Øer med øer som Tenerife, Gran Canaria, La Palma, Fuerteventura og Lanzarote har længe været populære rejsemål for danskere, der hungrer efter sol og varme. Det er ikke så underligt, for det er smukke og dejlige øer med en behagelig temperatur og med gode muligheder for at være aktiv, hvis man ønsker det, eller slappe af, hvis man foretrækker det.

I de senere år er Dubai også blevet en populær destination, ikke mindst om vinteren. Her venter spændende oplevelser og skønne temperaturer i en rimelig flyvetid fra Danmark.

Vil du endnu længere væk på din solferie i februar, kunne gode bud være Thailand eller Bali mod øst og Cuba, Den Dominikanske Republik eller de Dansk Vestindiske Øer mod vest. Det er alle sammen spændende og eksotiske rejsemål, der helt sikkert vil brænde sig ind i din bevidsthed og varme længe efter, du er kommet hjem igen.

 

Hold styr på feriebudgettet med All Inclusive

En ferie koster. Det kommer vi ikke udenom. Men vælger du at bestille en ferie med All Inclusive, slipper du i hvert fald for ubehagelige ekstraregninger på ferien. Når du bestiller All Inclusive er opholdet, rejsen, måltider og drikkevarer inkluderet i prisen. Det eneste, du skal huske, er lidt ekstra lommepenge.

Med All Inclusive på rejsen kan du slappe helt af. Du ved, hvor du skal spise, og du ved, hvad det koster. Der er All Inclusive-rejser i alle prisklasser, så du bestemmer selv, hvor godt du vil spise og bo. Men uanset, hvad du vælger, vil der være noget for enhver smag.

FILTRER & TILPAS

Sorter efter

Afrejse

Pris

Rejsemål

Rejsetype

Vurdering

Faciliteter

Kategorier

Rejsende

Vælg hvordan du vil sortere
Vis pris som
Vælg minimum vurdering

FIND DIN REJSE MED ALL INCLUSIVE

Vælg rejselængde

  • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra
2024 fredag 22 mar
Billund (BLL) BLL
1 plads tilbage! Total pris fra Pris pr. person fra 9.999 kr 11.089 kr
Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail