• Afbudsrejser fra Aalborg

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Find din afbudsrejse fra Aalborg Lufthavn

Her får du overblik over alle vores aktuelle afbudsrejser ud af Aalborg Lufthavn

Vælg rejselængde

 • 7
Dato
Lufthavn
Rejsemål
Pris fra

Vælg din afrejselufthavn her

Afbudsrejser fra Aalborg

Afbudsrejser fra Aalborg

Når I har besluttet jer for at finde en afbudsrejse og gerne hurtigt vil ned i varmen, smide skoene og finde solbrillerne frem, er det en stor fordel at kunne flyve fra den nærmeste lufthavn. Dermed skal I ikke tillægge unødig rejsetid, ligesom I også slipper for en del ekstra planlægning i forbindelse med eksempelvis samkørsel.

Populære afbudsrejser fra Aalborg

Vores afbudsrejser fra Aalborg er til stor glæde for især vores nordjyske feriegæster. Der er dog også mange, der benytter Aalborg som lufthavn, fordi de ganske enkelt er glade for at komme der: I Aalborg er antallet af rejsende nemlig lavere end i landets 2 andre store lufthavne og stemningen derfor generelt lidt mindre hektisk.

Alligevel har lufthavnen alle nødvendige faciliteter, blandt andet både restaurant, kiosk og tax-free-shop. Derfor mangler der ingenting på vores afbudsrejser fra Aalborg og I får dermed hele rejseoplevelsen med, men ofte under mere afslappede forhold.

Derudover er parkeringsforholdene gode og med over 5000 gratis parkeringspladser til rådighed, som alle ligger i gåafstand til terminalen, er vores afbudsrejser fra Aalborg blot endnu mere attraktive.

Flyv ud i Europa fra Aalborg

Vores afbudsrejser fra Aalborg går primært til europæiske destinationer som Costa del Sol og Mallorca i Spanien samt de græske øer Kreta og Rhodos. Der er dog god mulighed for transfer via Københavns Lufthavn til andre destinationer.

For at få vist de afbudsrejser fra Aalborg, der passer til jeres ønskede feriedestination, kan I benytte sorteringsfunktionen til højre. Her er også mulighed for at sortere rejserne efter eksempelvis prisniveau, rejsetype og ønskede faciliteter på det hotel eller lejlighedsområde, jeres solferie tager sit udgangspunkt fra.

Så er I godt på vej ud i Europa på en afbudsrejse – måske endda allerede i løbet af ganske få dage.

Hvor kan du rejse til med en afbudsrejse fra Aalborg Lufthavn?

Bravo Tour’ afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn går primært til varme europæiske destinationer. Det kan være  Costa del Sol og Mallorca i Spanien samt de græske øer, Kreta og Rhodos. Du kan dog også komme til destinationer længere væk, hvis du vælger en afbudsrejse med fly, som mellemlander i Københavns Lufthavn.

Flyv ud i Europa fra Aalborg

Vi har lyst til at sige, at vores afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn ikke har nogen grænser. Men selvfølgelig har de det. Dog er der en hel masse forskellige, og skønne, destinationer at vælge mellem, selvom du vil afsted i sidste øjeblik. Helt generelt går de fleste af vores afbudsrejser fra Aalborg primært til europæiske destinationer.

Det kan blandt andet være til den spanske klassiker, Costa del Sol, eller øparadiset, Mallorca, som har det hele. Du kan også ofte finde afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn til nogle af de skønne græske øer, som eksempelvis maleriske Kreta og hvidkalkede Rhodos. For bare at nævne nogle af de populære rejsemål, du kan nå med en afbudsrejse fra Aalborg Lufthavn.

De fleste af destinationerne ligger ikke længere væk en maks fem timer, og du kan derfor hurtigt befinde dig på destinationen for din afbudsrejse - med fødderne i sandet og den kolde drink i hånden. Dog har du også god mulighed for at finde afbudsrejser, der går en smule længere væk, hvis du vælger en rejseform med mellemlanding eller transfer via Københavns Lufthavn til andre destinationer.

Bravo Tours har flere forskellige afbudsrejser fra Aalborg

Afbudsrejser dækker over flere typer af billige rejser - det kan være rejser, som er blevet afbestilt eller enkelte restpladse og ‘last minute’-rejser, der er billige, fordi der er relativ kort tid til afrejse. Netop derfor kan Bravo Tours’ afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn også brede sig over flere forskellige typer af ferier. Du kan blandt andet booke:

 • Afbudsrejser med all inclusive
 • Afbudsrejser med halvpension
 • Afbudsrejser med uspecificeret indkvartering

På grund af de mange valgmuligheder kan det være en god ide at få sorteret i de mange rejser. Og for at få vist de afbudsrejser fra Aalborg, der passer til dine ønsker og feriedestinationer, kan du benytte sorteringsfunktionen til højre på siden. Her er også mulighed for at sortere rejserne efter eksempelvis prisniveau, rejsetype og ønskede faciliteter på dét hotel eller lejlighedsområde, jeres ferie tager sit udgangspunkt i.

Aalborg Lufthavn: Afbudsrejser med All Inclusive

Fra den overskuelige lufthavn i Aalborg kan du rejse mod mange spændende rejsemål, der - udover at byde på nye oplevelser - også tilbyder All Inclusive. En afbudsrejse med All Inclusive gør det nemt - især for dig der rejser med børn. Her er de forfriskende drikkevarer, lækre snacks og ikke mindst store måltider altid indenfor kort rækkevidde og inkluderet i prisen.

Forestil dig, at du finder en billig afbudsrejse - hvor du samtidig ikke skal tænke på lommepenge til mad og drikke. Ikke tosset, hva’? Bravo Tours’ All Inclusive er i forvejen en billig måde at holde ferie på, så når du finder dem som afbudsrejser, bliver ferieformen endnu bedre og billigere.

Hvad med afbudsrejser med kvart- eller halvpension?

Vil du gerne have lidt mere frihed på din afbudsrejse - men uden at sprænge budgettet? Så kan du også kigge efter afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn med halvpension. Her får du typisk morgenmad og enten frokost eller aftensmad inkluderet i prisen. Det kan give dig bedre praktik på ferien - mens du ikke er lige så bundet til hotellet som ved en All Inclusive-rejse.

Du kan også finde rejser med kvartpension - eller bare nøjes med kun at spise din morgenmad på hotellet. Blandt Bravo Tours’ mange afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn kan du finde flere forskellige rejseformer gennem hele året.

Læs mere om vores forskellige rejseformer her.

Dét kan du forvente af en billig afbudsrejse med Bravo Tours

Er det første gang, du skal booke en afbudsrejse? Eller har du bare aldrig prøvet at rejse med Bravo Tours før? Så er der masser af fordele, du kan se frem til. Først og fremmest er du ved at hive en god og billig ferie i land, da afbudsrejser ofte er restpladser med rabat oveni hatten. Det er ligesom de andre ferier, du har været på - bare billigere.

Udover at du kan forvente en god pris på din ferie, så kan du måske også forvente at opleve en destination, du ikke havde overvejet før - i hvert fald ikke før du så den på vores liste over afbudsrejser.

Du kan nok læse, at afbudsrejser med Bravo Tours kan give både billigere og uventede oplevelser i bagagen. Derfor er det godt, at Bravo Tours sørger for at gøre alle rammer lige så trygge og gode, som hvis du havde købt en almindelig ferie. Vi er nemlig stadig med hele vejen gennem vores gode service og pakkerejsegaranti. Bare rolig.

Mød os hver måned i Aalborg Lufthavn

Vil du gerne vide mere om afbudsrejser hos Bravo Tours, eller har du bare lyst til at få en god handel eller måske mere styr på feriens detaljer? Så kan du tage en snak med os i Aalborg Lufthavn. Bravo Tours er nemlig at finde i den nordjyske Lufthavn hver måned. Du er derfor inviteret til at komme forbi til en snak en af disse dage i 2023:

 • 13. april 2023 kl. 10-17
 • 4. maj 2023 kl. 10-17
 • 1. juni 2023 kl. 10-17
 • 3. august 2023 kl. 10-17
 • 7. september 2023 kl. 10-17
 • 5. oktober 2023 kl. 10-17
 • 2. november 2023 kl. 10-17
 • 7. december 2023 kl. 10-17

Sådan bestiller du din næste afbudsrejse

Det er nemt at bestille en afbudsrejse fra Aalborg Lufthavn her på siden. For selvom der er mange muligheder - både i forhold til afrejsedato, destination og rejsetype - så kan du filtrere i de billige rejser fra Aalborg Lufthavn her på siden, så du kan finde dem, der er mest relevante for dig.

Ved at bruge filtreringsfunktionen øverst til venstre, finder du nemt ud af, hvilke af vores afbudsrejser der passer til dig. Her kan du blandt andet filtrere på:

 • Antal rejsedage
 • Afgangslufthavn
 • Pris for ferien
 • Hvor mange billetter du har brug for
 • Din ønskede feriedestination
 • Rejsetypen
 • Specifikke faciliteter på hoteller
 • Om du vil se ferier med All Inclusive

Og når du har fundet den helt rigtige afbudsrejse? Ja, så er det bare med at bestille. Bravo Tours fikser derefter alt fra fly, transfer og hotel. På den måde skal du bare læne dig tilbage og glæde dig til at komme afsted.

Vores afbudsrejser fra Aalborg er populære

Bravo Tours’ afbudsrejser fra Aalborg Lufthavn er til stor glæde for især vores nordjyske feriegæster. Der er dog også mange, der benytter Aalborg som lufthavn, fordi de ganske enkelt er glade for at komme der: I Aalborg er antallet af rejsende nemlig lavere end i landets to andre store lufthavne, og stemningen derfor generelt lidt mindre hektisk.

Alligevel har lufthavnen alle nødvendige faciliteter, blandt andet både restaurant, kiosk og tax-free-shop. Derfor mangler der ingenting på vores afbudsrejser fra Aalborg, og I får dermed hele rejseoplevelsen med - bare ofte under mere afslappede forhold.

Bestil afbudsrejser fra Billund og København

Bor du ikke i Nordjylland, tæt på Aalborg Lufthavn, eller har du fundet det bedste tilbud på en afbudsrejses fra en af landets andre lufthavne? Så kan du nemt bestille afbudsrejser fra enten Billund Lufthavn eller Københavns Lufthavn gennem Bravo Tours. Og det er også nemt at komme til de to lufthavne, selvom du eksempelvis bor i Nordjylland.

Hvis du har fundet en god afbudsrejse fra København Lufthavn, kan du eksempelvis rejse direkte fra Aalborg Lufthavn til København og komme videre ud i verden. Du kan også nemt tage både bus og bil til Billund Lufthavn og starte din ferie her.

Bravo Tours tilbyder afbudsrejser fra landets største lufthavne, så du kan finde dét tilbud, dén destination og dén rejselængde, det passer allerbedst til dig.

Hvad skal du være opmærksom på ved Bravo Tours’ afbudsrejser?

 • Når du booker en afbudsrejse hos Bravo Tours, skal du være opmærksom på, at priserne er eksklusive afgifter og lufthavnstillæg. De oplyste priser er som udgangspunkt for én person - givet, at du køber rejsen til minimum to personer.
 • Hvis du vælger at booke både fly og hotel som afbudsrejse, er den viste pris altid angivet for et dobbeltværelse. Der kan derfor forekomme et tillæg for enkeltværelser.
 • Bravo Tours’ afbudsrejser skal betales med det samme.
 • Når du bestiller en afbuds-pakkerejse hos Bravo Tours, er du altid dækket af Rejsegarantifonden - ligesom når du køber en almindelig pakkerejse.
 • Der er typisk mulighed for at tilvælge forskellige ekstra ydelser, såsom rejseforsikring, ekstra bagage, transfer til og fra lufthavnen eller mad ombord på flyet. Vær dog opmærksom på, at disse tilvalg typisk ikke er inkluderet i den viste pris.
 • Alle rejsende skal have et gyldigt pas, og navnet på bestillingen skal stemme overens med navnet i passet. Det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle lande kræver, at passet er gyldigt mindst seks måneder frem i tiden fra ankomstdagen. Hvis du er i tvivl om reglerne for det land, du planlægger at rejse til, er du velkommen til at kontakte os på chatten, telefon eller mail. Du finder vores kontaktinformationer her.
Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail