Info om Corona-virus og din rejse

Udenrigsministeriet har besluttet at fraråde alle ikke-nødvendige rejser til hele verden til og med 13. april. Det følger vi naturligvis.

Tilbagebetaling af din annullerede pakkerejse – hvornår får jeg mine penge?
Hvis du på grund af Coronakrisen har fået annulleret din pakkerejse i perioden 13. marts (efter kl. 16.00) – 13. april, har den danske stat via Rejsegarantifonden stillet garanti for din indbetaling, så du enten kan få pengene tilbage, eller du kan købe en ny rejse på et senere tidspunkt. Det er vedtaget ved lov i Folketinget, og vi forventer, at vi bliver bekendt med de nærmere retningslinjer i starten af april. Derefter vil der gå nogen tid, inden vi ved præcist, hvordan refusionsordningen skal administreres. Vi forventer, at vi kan starte tilbagebetalinger i midten af april, men vi beder om tålmodighed, da det drejer sig om tusindvis af manuelle transaktioner, og dette vil naturligvis tage tid. Det beder vi om forståelse for.

Vi har været i kontakt med alle vores gæster, der har afrejse i denne periode. Du behøver altså ikke kontakte os. Når processen med tilbagebetalinger sættes i gang, kører det helt automatisk.

Nedenfor finder du et link til Rejsegarantifondens information om situationen.

Rejser efter d. 13. april 2020
Skal du rejse efter den 13. april er udgangspunktet, at din rejse gennemføres som planlagt, medmindre Udenrigsministeriet igen ændrer sin rejsevejledning. Der er desuden flere usikkerheder omkring åbningstidspunkter af hoteller for sommersæsonen i flere lande herunder bl.a. Grækenland. Dette har selvfølgelig også indflydelse på, hvornår vi kan sende fly i luften igen. Vi afventer derfor såvel Udenrigsministeriets rejsevejledning som generelle informationer omkring situationen i flere lande. Har du en rejse hos os i april, så kontakter vi dig, så snart vi har nyt og som udgangspunkt senest 14 dage før din planlagte afrejse. Vi vil gerne slå fast, at du ikke vil kunne lide et økonomisk tab på nogen måde.

Kan jeg annullere min rejse?
Vi følger altid Udenrigsministeriets Rejsevejledning, da de er eksperterne på området. De fraråder nu alle ikke-nødvendige rejser til og med 13. april. Skal du rejse inden denne periode, kan du frit ombooke din rejse eller få refunderet beløbet.
Skal du rejse senere – altså efter d. 13.april 2020, forventer vi pt., at din rejse gennemføres som planlagt. I disse tilfælde gælder normale ændrings- og afbestillingsregler, som du kan læse mere om her

Kan jeg ændre min rejse, hvis jeg først skal rejse efter d. 13. april 2020?
Ja, du kan ombooke din rejse til et andet rejsemål, hvis der er mere end 60 dage til afrejse efter almindelige ændrings- og afbestillingsregler. Det koster 500 kr. pr. person.

Kan jeg bestille en ferie med ro i maven?
Ja, det kan du. Hvis myndighederne fraråder rejser til en destination, så rejser vi naturligvis ikke, og du vil enten kunne ombooke din rejse eller annullere.

Er det sikkert at rejse?
Det ved myndighederne – bl.a. Udenrigsministeriet – heldigvis meget bedre end os. Hold dig derfor altid opdateret på www.um.dk
Hvis Udenrigsministeriet fraråder rejser til din kommende feriedestination, så kontakter vi dig naturligvis.
Det er kun, hvis Udenrigsministeriets Rejsevejledning fraråder rejser til din kommende feriedestination, at den ikke gennemføres.

Nyttige links
Udenrigsministeriet: https://um.dk/
Almindelige ændrings- og afbestillingsregler: https://www.bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/
Link til rejsegarantifonden: https://www.rejsegarantifonden.dk/aktuelt/pressemeddelelser-vise/?tx_news_pi1%5Bnews%5D=113&cHash=815f49d07894df2f3d60dd2c05c25e1c

 

 

Opdateret 27/3 kl. 10.25

Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Del denne side via E-mail