Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Praktisk information om Indien

Vigtige informationer

Bravo Tours har fornøjelsen at byde velkommen til kontrastfulde og storslåede Indien. Her er en række praktiske og almene informationer - som du bedes læse - til gavn og glæde for din kommende drømmerejse.

Pas og visum
Der er krav om visum, når du – som dansk statsborger - rejser til Indien. Derfor skal du søge om visum inden afrejse. Du kan selv søge visum, men hos Bravo Tours henviser vi til visumservice.dk. De kan hjælpe dig med at søge korrekt visum – du søger via dette link https://www.visumservice.dk/Visumguide/Indien/E-Visa?ref=bravotours og det koster ca. 850 kr. pr. person (forbehold for prisstigninger).
Vælg "Indien" under "Jeg skal til" og "Elektronisk turistvisum" under "Mit formål med rejsen". 

Du skal søge visum mindst 4 dage før afrejse og tidligst 120 dage før afrejse. Vi anbefaler at søge ca. 30 dage før afrejse. Bliver I ikke godkendt, kan I ikke komme ind i Indien. Dette giver dog ikke ret til at annullere rejsen, og Bravo Tours kan ikke stilles til ansvar herfor. Det er altid gæstens eget ansvar at søge visum og medbringe det i lufthavnen. 

Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomstdatoen, og der skal være to blanke sider i passet.

Du kan finde flere oplysninger på Udenrigsministeriets hjemmeside: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/indien-pas-og-visum/#_blank

Hvis du bliver spurgt om en kontakt i Indien, brug følgende:
Orange
260-261, B1 Tower,
Sohna Road,
Gurgaon-122002
India

Tlf: +91 9810252745


Flyselskab
Når du rejser med Bravo Tours til Indien, flyver du med Finnair. Rejser du på rundrejse, er det muligt at rejse fra København, mens badeferie i Goa er muligt fra både København og Billund.
Uanset, hvilken type rejse, du vælger, er der flyskifte i Helsinki i Finland.

Bagage
På rejsen til Indien må hver person medbringe et stk. indchecket bagage på maksimalt 15 kg + 1 stk. håndbagage på maksimalt 7 kg.

Ankomst til Indien
Når du ankommer til Indien, skal du gennem immigration. Her får du dit endelige visum af de indiske myndigheder. Herefter henter du din bagage, og i ankomsthallen møder du Bravo Tours’ dansktalende rejseleder.

Tidsforskel
Når det er vintertid i Danmark, er Indien 4,5 time foran.

Kontanter og kreditkort
Det er en god ide at medbringe små dollar-sedler på din rejse til Indien. Det giver dig mulighed for at veksle til den lokale valuta, indiske rupi (INR), på rejsemålet. Det er ikke tilladt at ind- eller udføre rupi fra landet. Du kan dog sagtens anvende dit internationale kreditkort til betaling på hoteller, restauranter, i stormagasiner og større forretninger (dog accepterer de ofte kun transaktioner på beløbet).
Der er dog langt mellem hæveautomaterne.

Vaccinationer
Kravene om vaccinationer ændres jævnligt. Inden afrejsen bør du derfor sikre dig, at du har de anbefalede eller krævede vaccinationer. Kontakt derfor egen læge. 

Drikkepenge
Drikkepenge er naturligvis helt frivilligt, men er en naturlig del af livet i Indien. På rundrejsen i Indien skal I beregne ca. kr. 35 pr. dag. Dertil kommer mindre gebyrer for at tage billeder.
På restauranter og caféer står der på regningen, hvis drikkepenge er inkluderet – ellers ses det gerne, at man lægger 10 % oven i.

Vejr og klima
Indien er kendt for sit dejlige, varme klima – særlig i vinterhalvåret. Her er gennemsnitstemperaturen 25-30 grader, og det regner blot en dag i måneden.

Elektricitet
I Indien bruger de 220 volt som i Danmark. Der er forskellige stiktyper i landet – så det er en god ide at medbringe forskellige adaptere.

Indisk etikette
I Indien er der andre skikke end i Danmark, men de byder os alle velkomne med åbne arme. Når vi besøger moskeer eller templer, er der visse regler. Tag altid skoene af, inden du går ind, og nogle steder skal håret være tildækket – her udleveres tørklæde.

Ved Taj Mahal er det kun muligt at medbringe kamera – mod afgift – ikke andet. Der udleveres vand ved helligdommen.

Rejseforsikring
Selv om det ikke er farligt at rejse til eller rundt i Indien, kan der opstå sygdom eller anden situation, hvor du kan få brug for hjælp. Deltager du på en rundrejse i Indien med Bravo Tours, er det derfor et krav, at du er forsikret gennem en rejseforsikring. Bravo Tours hjælper gerne med at tegne den rigtige rejseforsikring.

Hjemrejse
Ved ankomsten til lufthavnen er rejselederne behjælpelige ved check-ind. Efter indtjekningen går man videre til ”departures”, hvor der er rig mulighed for at få lavet de sidste indkøb i de utallige taxfreebutikker. Her findes også et bredt udvalg af restauranter og caféer. Eventuelle pårørende kan tjekke ankomsttidspunkt til Københavns Lufthavn på TV2 eller DR tekst tv, eller på www.cph.dk

GOD TUR
Bravo Tours håber, du får en rigtig god og uforglemmelig oplevelse. Vi lytter gerne til ris og ros, og vi håber, du vil give dig tid til at udfylde det spørgeskema, der udleveres på turen. Endnu engang tak, fordi du valgte Bravo Tours og velkommen til Indien! Vi anbefaler, at du læser billetten grundigt igennem og kontakter os, hvis der er tvivlsspørgsmål.

Del denne side via E-mail