Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Sydafrika og The Big 5

0
Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 08 november 2019 16.998 kr
Se alle afgange

Rejs med til Sydafrika, hvor vi tager dig med til nogle af landets største oplevelser kombineret med det bedste fra safariens verden, nemlig The Big 5! Vi bor på den fantastiske Boulders Safari Lodge, der ligger på første parket til store dyreoplevelser i den sydlige del af den kendte Kruger Nationalpark.

Sydafrika er kort sagt et forbløffende og fantastisk rejseland, der både byder på smuk og uovertruffen natur og imponerende oplevelser. Vi ser det med egne øjne, når vi kører den berømte panoramarute, der anses som et af de smukkeste steder i hele Sydafrika. Populært kalder mange det også Afrikas svar på Grand Canyon.

Vi kombinerer de store oplevelser med en unik safarioplevelse, for det bliver ikke større end The Big 5. Forhåbentligt ser vi dem alle fem: næsehorn, elefanter, løver, bøfler og leoparder – og mange andre spændende dyr. Vi bor nemlig midt i det spændende safariområde Lowveld, der ligger midt mellem den berømte Kruger Nationalpark og Swaziland. Fra terrassen er der ofte direkte udsyn til de mange dyr. Samtidig er Boulders Safari Lodge kendt for sin hyggelige stemning – perfekt efter en spændende safaridag.

I Sydafrika starter oplevelserne fra første sekund – både fordi, der er et væld af oplevelser, men også fordi der ingen tidsforskel er. Det betyder, at du kan starte oplevelserne fra første sekund - uden jetlag.

Hele rundrejsen er selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

OBS! Da vi besøger dyrene - og The Big 5 - i den vilde natur, er der ingen garanti for, at vi oplever dyrene. Vi, og vores safarirejseledere, vil gøre alt for, at vi oplever dem.

OBS! Vi anbefaler ikke, at børn under 6 år deltager på denne safari. Børn under 8 år kan ikke være med på vandresafarien (dag 4).

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • 2 dage med safari i Kruger National Park i åbne safaribiler
 • Panoramarutens smukke naturoplevelser
 • Indkvartering med ægte safaristemning
 • Alle oplevelser med dansktalende rejseleder
 • Halvpension
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

I dag starter et uforglemmeligt safarieventyr. Vi flyver fra Danmark via Istanbul til Johannesburg, hvor vores rejse for alvor starter.

Dag 2
Ankomst i Sydafrika
Ankomst i Sydafrika

Vi lander i Johannesburg tidligt om morgen. Her møder vi vores dansktalende rejseleder, der gør os selskab på resten af vores spændende safarioplevelser. Vi sætter kursen mod øst til Loweld, der ligger mellem Mozambique og Mpumalanga-området i Drakensberg. På vejen ser vi, hvorfor området populært kaldes Sydafrikas ”brødkurv”, når vi kører gennem enorme landbrugsområder.

Området, hvor vi skal bo, er særlig kendt for sit subtropiske klima, rige dyreliv og spændende historie. Dette område omfatter en række spektakulære reservater, herunder den verdensberømte Kruger National Park, store landbrugsområder og selvfølgelig den populære Panoramarute. Vi får mulighed for at se nærmere på det hele – for der venter mange oplevelsesrige dage forude.

Vi nyder en god middag i lodgen og går til ro efter vores informationsmøde med vores rejseleder – for vi skal være klar til morgendagens program.

Dag 3
Panoramaruten og Afrikas svar på Gran Canyon
Panoramaruten og Afrikas svar på Gran Canyon

I dag besøger vi Afrikas svar på Gran Canyon, når vi kører den berømte panoramarute, der bl.a. byder på stops ved Blyde River Canyon og God’s Window.

Panoramaruten byder, som navnet antyder, på helt vanvittige udsigter. Ruten strækker sig langs de mægtige Drakensbjerge, der er Sydafrikas længste og højeste bjergkæde. Køreturen byder udover mageløse udsigter også på fascinerende formationer, imponerende vandfald og smuk natur.

Et af dagens stop gør vi naturligvis ved et af højdepunkterne på ruten, nemlig Blyde River Canyon, der er den tredje største dal i verden. Floden, der løber i kløften, har givet navn til dalen, og det vi i dag kalder Gran Canyon i Sydafrika. Her får vi for alvor smukke udsigter foræret på stribe, mens afgrunden er 600 meter under os. Vi gør både et stop ved Gods Window, der viser det smukke, flade landskab og et fantastisk view over Kruger Nationalpark. Det andet stop gør vi ved ”De tre rondeller” – på engelsk Three Rondavels Lookout – der er et af de mest fotograferede steder på ruten. Herfra kan vi nemlig se tre bjerge, der har form som rondeller eller afrikanske hytter. Vi skal selvfølgelig også se nogle af de populære vandfald fx Lisbon og Berlin.

Det er blot nogle af højdepunkterne, der venter i dag – for der er selvfølgelig mange flere på panoramaruten. Det gælder bl.a. klippen The Pinnacle Rock, der ligger midt i dalen, naturfænomenet Bourke’s Luck Potholes, hvor floden har skåret op til 6 meter dybe huller i stenen, og den gamle, hyggelige guldgraver-by, Pilgrims Rest.

Efter dagens spændende oplevelser kører vi til Boulders Safari Lodge, hvor vi bor resten af rejsen.

Dag 4
Vandretur blandt afrikanske dyr
Vandretur blandt afrikanske dyr

I dag står vi op og starter dagen med en fantastisk gå- og vandretur, hvor vi går en tur i lodgens eget safariområde. Her har vi mulighed for at møde flere af de kendte afrikanske dyr – det gælder både antiloper, giraffer, bøfler og zebraer. Er vi rigtig heldige, så kan vi også møde leoparder.

Efter en spændende tur, vender vi tilbage til vores lodge, hvor vi nyder resten af dagen, som vi har lyst.
Ta’ en kop kaffe med udsigten til flere vilde dyr – det er næsten surrealistisk, at vi for kun et par dage siden sad i Danmark, mens girafferne nu danser forbi.

Om aftenen nyder vi en dejlig middag – inden der i morgen venter store oplevelser i Kruger Nationalpark.

Dag 5
Game drive i Kruger Nationalpark
Game drive i Kruger Nationalpark

I dag tager vi på opdagelse i Kruger Nationalpark i åbne safaribiler, så vi oplever området på fineste vis. På hele turen har vi selvfølgelig vores dansktalende rejseleder med, så vi kan høre mere om området og dyrene undervejs. Lokalguiden er samtidig vores trofaste følgesvend. Han kommer i området så ofte, at han næsten ved, hvor løverne sover – det gør vores chance for at opleve The Big 5 endnu større.

Kruger Nationalpark er kendt som et af verdens største områder til game drives – og det er uden sammenligning et fantastisk sted. Området er på 20.000 kvadratkilometer og grænser op til Zimbabwe og Mozambique. Her oplever vi både smuk og varierende natur og ikke mindst et væld af vilde dyr. I området bor der over 147 pattedyr og 500 fuglearter, og det gør området til et af verdens dyrerigeste. Her bor også The Big 5, der uden tvivl er det ypperste, man kan opleve inden for safariens verden.

Det bliver en dag i safariens tegn med fokus på alle de største safarioplevelser.

Dag 6
Nyd lodgen og mærk den afrikanske stemning
Nyd lodgen og mærk den afrikanske stemning

Nyd en afslappende dag på lodgen. Bravo Tours’ dansktalende rejseleder har selvfølgelig mange forslag til, hvad du kan foretage dig, hvis du ikke blot vil nyde livet ved poolen. Bliver du ved poolen, så er der næsten garanti for, at masser af dyr kigger forbi.

Dag 7
Endnu et game drive i Kruger Nationalpark
Endnu et game drive i Kruger Nationalpark

I dag nyder vi gensynsglæden med Kruger Nationalpark. Her er der gamedrive på programmet, når vi bevæger os vidt omkring og får lov at se så mange dyr som overhovedet muligt. Måske mangler vi et par dyr på den berømte bucketliste over The Big 5 – og så er det naturligvis i dag, vi forsøger at få det hele med. Så vi vender hjem med så mange oplevelser som muligt.

En skøn dag med masser af dyreoplevelser og unik natur.

Dag 8
Safari i solnedgangen
Safari i solnedgangen

Om formiddagen nyder vi livet på lodgen, inden vi om eftermiddagen tager på en ægte sunset safari. Ved solnedgang finder vi et smukt sted at nyde den fx ved et af de mange vandhuller. Her nyder vi en drink, mens solen går ned, og dyrene nyder dagens sidste solstråler, inden mørket falder på. Vi tænder vores lygter på vej retur til lodgen, for nu er der mulighed for at møde nye spændende dyr på vores vej.

Vi er tilbage på lodgen, så vi kan nå at nyde vores sidste afrikanske middag for denne gang, inden vi i morgen rejser hjem igen.

Dag 9
På gensyn til Afrika
På gensyn til Afrika

Vi kører mod lufthavnen i Johannesburg, hvor vi rejser fra sidst på eftermiddagen.

Dag 10
Ankomst Danmark
Ankomst Danmark

I dag lander vi i Danmark efter mange spændende oplevelser.

Dato og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly København eller Billund/Johannesburg med flyskifte t/r
 • Transfer mellem lufthavn og hotel t/r
 • Indkvartering på Bundu Lodge for 1 overnatning med halvpension
 • Indkvartering på Boulders Safari Lodge for 6 overnatninger med halvpension
 • To hele dage med Safari i Kruger National Park i åbne safaribiler
 • Sunset game drive i Boulders safari Reserve med drinks og snacks
 • Vandre safari
 • Panoramaruten heldagstur med følgende oplevelser inkluderet:
 • Blyde River Canyon
 • God’s Window
 • Three Rondavels Lookout
 • Pinnacle Lookout
 • Bourke’s Luck Potholes
 • Pilgrims Rest
 • Dansktalende rejseleder
 • Alle entreer
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Udflugter som ikke er nævnt i programmet

Boulders Safari Lodge
Vores safarilodge ligger i Lowveld mellem Mozambique og Mpumalanga-området i Drakensberg. Området er kendt for sit subtropiske klima og rige dyreliv, hvor bl.a. impalaer, kuduer, zebraer, giraffer, bøfler og sabelantilopper holder til.

Lodgen har en dejlig pool og et hyggeligt loungeområde samt bar. Udendørs er der også en hyggelig bålplads. Der er gratis WiFi på lodgen.

På lodgen er der mulighed for at bo i nye telte eller bungalows. I teltene kan der bo to personer, mens der i bungalows er plads til 2 voksne og 2 børn under 11 år eller 3 voksne. Begge indkvarteringer fås også til enebrug med tillæg.

PDF-program

Sydafrika Se på kort

Hovedstad: Pretoria Valuta: Rand Tidsforskel: + 1 time Sprog: Afrikaans, Engelsk, Xhosa, Zulu, Sesotho, Setswana, Nordsotho, Venda, Tsonga, Swati, Syd-ndebele Befolkningstal: Ca. 52,98 mio.
Gennemsnitstemperatur
28° januar
28° februar
27° marts
24° april
22° maj
19° juni
20° juli
22° august
26° september
27° oktober
27° november
28° december

Del denne side via E-mail