Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Bravos Big 5 og Kruger

0
Rejselængde 7 Nætter
Pris fra 26 januar 2019 14.998 kr
Se alle afgange

Rejs med til Sydafrika og oplev nogle af de allerbedste oplevelser og en af de ypperste safarioplevelser, nemlig The Big 5! Vi bor på den fantastiske Unyati Safari Lodge, der ligger på første parket til store dyreoplevelser i den sydlige del af den kendte Kruger Nationalpark.

En safari er altid unik – men det bliver ikke større end The Big 5. Vi har sammensat en drømmesafari til dig, der vil opleve nogle af Sydafrikas spændende højdepunkter og bo lige midt i et spændende safariområde tæt på et væld af dyr og Kruger Nationalpark med The Big 5: næsehorn, elefanter, løver, bøfler, leoparder – og selvfølgelig mange andre fascinerende dyr!

Unyati Safari-lodge skaber de perfekte rammer om jeres safari. I bor midt i den sydafrikanske bush i det smukke område Lowveld mellem den berømte Kruger National Park og Swaziland. Fra jeres egen terrasse vil I ofte have direkte udsyn til de mange dyr, som bor i området, bl.a. giraffer, zebraer, krokodiller og gnuer. Det perfekte sted at bo, hvis I gerne vil have dyreoplevelser i første klasse. Samtidig er lodgen kendt for sin hyggelige stemning – helt perfekt til hyggelige timer efter mange oplevelser i bushen.
Safarien bliver en uforglemmelig oplevelse, men rejsen byder også på en heldagstur på den berømte panoramarute, der anses som et af de smukkeste steder i hele Sydafrika. Populært kalder mange det også Afrikas svar på Grand Canyon.

Sydafrika er kort sagt et forbløffende og fantastisk rejseland med mange fordele, hvor der bl.a. ikke er nogen tidsforskel i forhold til Danmark. Det betyder, at I kan starte jeres oplevelser fra første sekund - uden jetlag.
Det bliver en uge med spændende oplevelser – lige fra det vilde dyreliv til ekstrem smuk natur. I får selvfølgelig det hele med dansktalende rejseleder!

OBS! Da vi besøger dyrene - og The Big 5 - i den vilde natur, er der ingen garanti for, at vi oplever dyrene. Vi, og vores safarirejseledere, vil gøre alt for, at vi oplever dem.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • 2 dage med safari i Kruger National Park i åbne safaribiler
 • Panoramarutens smukke naturoplevelser
 • Indkvartering i safaritelte med ægte safaristemning
 • Alle oplevelser med dansktalende rejseleder
 • Halvpension
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

I dag starter et uforglemmeligt safarieventyr. Vi flyver fra Danmark til Johannesburg, hvor vores rejse starter.

Dag 2
Check-in og klar til safari
Check-in og klar til safari

 Vi lander i Johannesburg tidligt om morgen. Her møder vi vores dansktalende rejseleder, der gør os selskab på resten af vores spændende safarioplevelser. Vi sætter kursen mod vores camp, der ligger tæt på Kruger National Park. Den private game ranch byder på gode faciliteter og fantastiske udsigter – og formentligt kan vi allerede i dag krydse flere dyr af på vores bucket-liste. Både fra liggestolen ved poolen og fra terrassen.

Vi nyder en god middag i campen og går til ro – for vi skal være klar til morgendagens mange spændende oplevelser.

Dag 3
Solnedgang og vilde dyr
Solnedgang og vilde dyr

I dag står vi op og nyder lodgen. Ta’ en kop kaffe med udsigten til flere vilde dyr – det er næsten surrealistisk, at vi for kun et par dage siden sad i Danmark, mens girafferne nu danser forbi. Vi bruger dagen, som vi har lyst, og har tid til at suge de første afrikanske indtryk til os efter rejsen hertil.

Om eftermiddagen kører vi afsted til Boulders Game Privat Reservat, der ligger op til den kendte Kruger Nationalpark. Her starter vores safari – og vi møder helt sikkert flere afrikanske dyr allerede på vores første dag. Vi har nemlig både mulighed for at møde masser af antiloper, giraffer, zebraer og måske nogle af de mere sjældne dyr fx leoparden. Ved solnedgang finder vi et af de smukke vandhuller, hvor vi nyder en drink, mens solen går ned, og flodhestene nyder dagens sidste solstråler, inden mørket falder på. Vi tænder vores lygter på vej retur til lodgen, for nu er der mulighed for at møde nye spændende dyr på vores vej.

Vi er tilbage på lodgen, så vi kan nå at nyde en sen middag – inden der i morgen venter store oplevelser i Kruger Nationalpark.

Dag 4
Gamedrives i Kruger Nationalpark
Gamedrives i Kruger Nationalpark

I dag tager vi på opdagelse i Kruger Nationalpark i åbne safaribiler, så vi oplever området på fineste vis. På hele turen har vi selvfølgelig vores dansktalende rejseleder med, så vi kan høre mere om området og dyrene undervejs. Lokalguiden er samtidig vores trofaste følgesvend. Han kommer i området så ofte, at han næsten ved, hvor løven sover – det gør vores chance for at opleve The Big 5 endnu større.

Det bliver en dag i safariens tegn med fokus på alle de største safarioplevelser.

Kruger Nationalpark er kendt som et af verdens største områder til game drives – og det er uden sammenligning et fantastisk sted. Området er på 20.000 kvadratkilometer, hvilket er det dobbelte af Jylland og Sjælland tilsammen. Kruger Nationalpark grænser op til Zimbabwe og Mozambique. Her oplever vi både smuk og varierende natur og ikke mindst et væld af vilde dyr. I området bor der over 147 pattedyr og 500 fuglearter, og det gør området til et af verdens dyrerigeste. Her bor også The Big Five, der uden tvivl er det ypperste, man kan opleve inden for safariens verden.

Dag 5
Panoramaruten og Afrikas svar på Gran Canyon
Panoramaruten og Afrikas svar på Gran Canyon

I dag besøger vi Afrikas svar på Gran Canyon, når vi kører den berømte panoramarute, der bl.a. byder på stops ved Blyde River Canyon og God Window.

Panoramaruten byder, som navnet antyder, på helt vanvittige udsigter. Ruten strækker sig langs de mægtige Drakensbjerge, der er Sydafrikas længste og højeste bjergkæde. Køreturen byder udover mageløse udsigter også på fascinerende formationer, imponerende vandfald og smuk natur.

Et af dagens stop gør vi naturligvis ved et af højdepunkterne, nemlig Blyde River Canyon. Floden, der løber i kløften, har givet navn til det, vi i dag kalder Gran Canyon i Sydafrika. Her får vi for alvor smukke udsigter foræret på stribe, mens afgrunden er 600 meter under os. Vi gør både et stop ved Gods Window, der viser det smukke, flade landskab og et andet stop ved Three Rondavels Lookout, der byder på smukke bjerge. Vi skal selvfølgelig også se nogle af de populære vandfald Lisbon og Berlin.

Det er blot nogle af højdepunkterne, der venter i dag – for der er selvfølgelig mange flere på panoramaruten. Det gælder bl.a. klippen The Pinnacle Rock, der ligger midt i dalen, naturfænomenet Bourke’s Luck Potholes og den gamle, hyggelige guldgraver-by, Pilgrims Rest.

Dag 6
På gåtur i bushen
På gåtur i bushen

I dag tager vi på bushwalk – en helt særlig og unik oplevelse på en safari, som man ikke får alle steder. Vi bevæger os rundt i Unyati-områdets egen natur – og der er ingen tvivl om, at det er på en gåtur i bushen, man både ser, hører og fornemmer dyrene bedst. På hele gåturen har vi selvfølgelig rangers med, som hjælper os med at spotte dyrene. Vi får mulighed for at se flodheste, gnuer, giraffer, krokodiller og en masse forskellige antilopearter, som lever i området. Tilbage i campen bliver der mulighed for at nyde resten af dagen, som I har lyst.

Vi gør opmærksom på, at gåturen også kan flyttes til om eftermiddagen – i så fald vil der være fritid om formiddagen.

Dag 7
På safari i Kruger Nationalpark
På safari i Kruger Nationalpark

Efter to lidt anderledes safaridage, hvor vi både har oplevet panoramaruten og bushen til fods, nyder vi i dag gensynsglæden med Kruger Nationalpark. Her er der et gamedrive på programmet, hvor vi bevæger os vidt omkring og får lov at se så mange dyr som overhovedet muligt. Måske mangler vi et par dyr på den berømte bucketliste over The Big 5 – og så er det naturligvis i dag, vi forsøger at få det hele med! Så vi vender hjem med så mange oplevelser som muligt.

Dag 8
Nyd livet, som I har lyst
Nyd livet, som I har lyst

Nyd en afslappende dag i lodgen. Jeres dansktalende rejseleder har selvfølgelig mange forslag på programmet til, hvad I kan foretage jer. I kan selvfølgelig også vælge at nyde livet ved poolen, tale om de sidste dages mange oplevelser og tage en forfriskning i skyggen. Selv om I blot bliver i campen, er der med garanti masser af dyr, der kigger forbi.

På stedet kan I fx tilkøbe et ekstra gamedrive i Kruger eller en gåtur i bushen – pris og min. antal deltagere oplyses ved ankomst.

Dag 9
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

I dag siger vi farvel – og måske på gensyn – til Sydafrika. Vi vender hjem til Danmark med bagagen fuld af ferieminder, der varer for evigt.

Dag 10
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

I dag lander vi i Danmark efter mange spændende oplevelser!

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly København eller Billund-Johannesburg med flyskifte t/r
 • Transfer til og fra Unyati Safari Lodge
 • Indkvartering på Unyati Safari Lodge for 7 overnatninger i telt med halvpension
 • Safari i Kruger National Park i åbne safaribiler 2 hele dage
 • Sunset game drive i Boulders Game Reserve med drinks og snacks
 • Nature walk i Unyati Game Reserve
 • Panoramaruten heldagstur med følgende oplevelser inkluderet:
 • Blyde River Canyon
 • God’s Window
 • Three Rondavels Lookout
 • Pinnacle Lookout
 • Bourke’s Luck Potholes
 • Pilgrims Rest
 • Dansktalende rejseleder
 • Alle entreer
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Frokost
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Udflugter som ikke er nævnt i programmet

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

PDF-Program

Sydafrika Se på kort

Hovedstad: Pretoria Valuta: Rand Tidsforskel: + 1 time Sprog: Afrikaans, Engelsk, Xhosa, Zulu, Sesotho, Setswana, Nordsotho, Venda, Tsonga, Swati, Syd-ndebele Befolkningstal: Ca. 52,98 mio.
Gennemsnitstemperatur
28° januar
28° februar
27° marts
24° april
22° maj
19° juni
20° juli
22° august
26° september
27° oktober
27° november
28° december

Del denne side via E-mail