Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Safari i Sydafrika

"Hele verden i et land”, siger man om Sydafrika, og det er ikke helt forkert. Landet er et overflødighedshorn af oplevelser og muligheder – lige fra spændende historie til safari med The Big 5. Her er noget for enhver sjæl - ung som gammel, og noget for enhver økonomi.


Det bedste af det hele

At besøge Sydafrika er som at besøge det bedste af Australien, USA, Vesteuropa på én og samme tid. Gigantiske afstande, varierede og uendeligt smukke landskaber, flotte og barske kyster og byer, der svinger fra charmerende små og hyggelige landsbyer til storbyer med alt, hvad storbyer har af godt og ondt. Klimaet i Sydafrika er varieret og spænder fra den glohede Kalahariørken over bjergtinder med periodisk sne til strande med svajende palmer langs Det Indiske Ocean.


Safariområder i verdensklasse

Safariområdernes dyreliv er helt fantastisk. Her møder vi alle de store afrikanske dyr, og ved kysterne ses sæler, pingviner og et meget rigt fugleliv. Og nede i oceanets dyb finder vi store hvaler og den hvide haj. Langs kysten og inde i landet kan man få nogle af verdens bedste naturoplevelser.
Kruger Nationalpark er en af verdens mest dyrerige områder. Her lever massevis af pattedyr og fugle – det gælder også de dyr, de fleste af os drømmer om at opleve på safari som løver og elefanter. Men Sydafrika har et væld af dejlige safariområder – et af dem er Kololo. Her er der mulighed for både at opleve The Big 5 og tage på gå- og cykelsafari. Og så kan man sidde på terrassen, mens nogle af dyrene kigger forbi – det er fantastisk!


Perfekte kombinationer

Og så er der ingen tvivl – drømmer du om at kombinere dine safarioplevelser med enestående historie, storbyer og mange andre fascinerende oplevelser, så er er Sydafrika valget. Cape Town, Johannesburg og Pretoria er bare nogle af de oplevelser, du kan tage med på din safari. Eller gå i Nelson Mandelas fodspor eller se, hvordan Soweto er blevet et symbol på kampen mod apartheid. Der er uendelige muligheder i
Sydafrika – og det gør rejselandet perfekt for jer, der gerne vil sammensætte en safari fuld af mange oplevelser.


Mange fordele

Der er mange fordele ved en safari i Sydafrika. Først og fremmest er der intet jetlag, for der er ingen tidsforskel. Det betyder, at oplevelserne kan begynde med det samme. Og så er flere områder malaria-fri, så du slipper for at tage medicin eller bekymre dig om den del på rejsen.  


REGLER FOR BØRN UNDER 18 ÅR, DER REJSER IND I SYDAFRIKA:
Pr. 01. juni 2015 bliver det påkrævet, at børn under 18 år skal medbringe og forevise original fødselsattest på engelsk ved indrejse til Sydafrika. Den engelske version kan bestilles digitalt  på borgerservice eller hos dit lokale kirkekontoret.

Hvis du rejser alene med dit eget barn, skal du også medbringe en samtykke-erklæring på engelsk fra den anden forælder. Erklæringen skal være underskrevet af det lokale politi i Danmark.

Hvis børn ikke rejser med deres forældre, skal de medbringe en samtykke-erklæring på engelsk fra begge forælder. Erklæringen skal være underskrevet af det lokale politi i Danmark.

I tilfældet af at den ene eller begge forældre, hvis navne står på fødselsattesten, er døde, kontaktes den Sydafrikanske Ambassade for nærmere information.

Her kan du komme på Safari i Sydafrika

Bravos Big 5 safari

Rejs med til en af de ypperste safarioplevelser i Sydafrika: The Big 5! Og bo på den fantastiske Kololo-lodge, der ligger på første parket til store dyreoplevelser.
Læs mere om safarien her >

Sydafrika – Vin, Hvaler og The Big Five

Oplev enestående naturscenerier, Vinlandet, The Big Five i en privat safaripark, hvaler i det blå ocean, hvidhajer på tætteste hold og vidunderlige Cape Town.
Læs mere om safarien her >

Inspiration til din safari

Hvor og hvornår?

Det er muligt, at rejse på safari året rundt, man skal bare vælge det rigtige område på det rigtige tidspunkt. Men hvordan gør man det?
Find svaret her >

De bedste safariråd

Du får de bedste råd til din safari af Kenya-Claus, der er en ægte safariekspert, Bravo Tours’ destinationschef og bor i Kenya.
Find safarirådene her >

Pakkeliste til safari

Det kan være svært at vide, hvad man skal medbringe på en safari. Derfor har vi samlet en række gode pakkeråd til dig, der snart skal på safari.
Find pakkelisten her >

 

Sydafrika Se på kort

Hovedstad: Pretoria Valuta: Rand Tidsforskel: + 1 time Sprog: Afrikaans, Engelsk, Xhosa, Zulu, Sesotho, Setswana, Nordsotho, Venda, Tsonga, Swati, Syd-ndebele Befolkningstal: Ca. 52,98 mio.
Gennemsnitstemperatur
28° januar
28° februar
27° marts
24° april
22° maj
19° juni
20° juli
22° august
26° september
27° oktober
27° november
28° december

Del denne side via E-mail