Løvernes konge-safari

0
Rejselængde 10 Nætter
Pris fra 19 januar 2023 21.899 kr
Se alle afgange

Løvernes Konge Safari er den ultimative oplevelse af safarilandet Kenya. Her opleves spændende kultur i Nairobi, flodheste på bådsafari og fantastiske natur og dyreoplevelser i verdensberømte Masai Mara, hvor vi tager afsted med savannefly direkte til Det Indiske Ocean for badeferie med All Inclusive.

Vi besøger det verdenskendte elefantbørnehjem Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, fodrer giraffer i øjenhøjde ved Giraffe Centre og besøger Karen Blixens farm og får serveret frokost i baghaven. Ved Lake Naivasha sejler vi blandt rovfugle og flodheste og beundrer den smukke og frodige natur rundt om søen. Dyrene græsser ved vores lodge og kommer meget tæt på. De helt store dyreoplevelser venter os i mægtige Masai Mara som uanset årstid er et af verdens bedste safari reservater. Her er gode muligheder for at opleve the big five - løver, elefanter, næsehorn, bøfler og leoparder. Vi bor på berømte Keekorok Lodge, som ligger perfekt når vi skal ud at se på dyr. Efter safarien fortsætter eventyret ved Kenya kysten, vi kører til Nairobi og flyver direkte til Mombasa. Her venter os kridhvidt sand, vajende kokospalmer, azurblåt vand og verdens næst længste koralrev.

Hvorfor skal jeg vælge denne safari?
Løvernes Konge Safari er til dig, der søger den perfekte kombination af store safarioplevelser og efterfølgende badeferie, og hvor der er kræset for både oplevelser, indkvartering og komfort.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Familievenlig safari
 • Kultur og dyreoplevelser i Nairobi
 • Bådsafari blandt flodheste i Lake Naivasha
 • Fantastisk indkvartering i Masai Mara på berømte Keekorok Lodge - 2 overnatninger
 • Badeferie ved Det Indiske Ocean - 5 overnatninger
 • Safarikørsel i 4-hjulstrukken landcruiser med vinduesplads til alle
 • Besøg på elefantbørnehjemmet i Nairobi
 • Giraffer i øjenhøjde på Giraffe Centre
 • Besøg på Karen Blixen Museum
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Kurs mod Kenya
Kurs mod Kenya

Fulde af forventninger letter vi fra dansk jord og sætter kursen mod sydøst og det mægtige afrikanske kontinent. Fra Danmark flyver vi til Jomo Kenyatta International Airport i Kenyas hovedstad Nairobi, med et flyskifte undervejs. Om bord på flyet er der god komfort, underholdningssystem, udstrakt service og alle måltider og drikkevarer inkluderet i rejsens pris.

Dag 2
Elefantbørnehjem og smykkefabrik
Elefantbørnehjem og smykkefabrik

Flyet lander i Jomo Kenyatta International Airport lidt uden for Nairobi. I ankomsthallen venter Bravo Tours’ safarirejseleder, som byder velkommen og ledsager dig til Tamarind Tree Hotel i Nairobi. Her kan du slappe af og få en gedigen morgenmad inden dagens udflugter. Vi besøger først det verdensberømte Daphne Sheldrick’s Elephant Orphanage, hvor forældreløse elefantunger hjælpes på fode, inden de sættes ud i naturen. Dagens sidste stop er smykkevirksomheden Kazuri, hvor hundredvis af enlige kvinder har fået job, så de kan forsørge familien. Kazuri har udviklet sig fra et græsrodsforetagende til et globalt brand med håndmalede smykker, der sælges verden over. Efter dagens oplevelser returnerer vi til hotellet for at slappe af, spise lækker aftensmad og gå til ro under de kenyanske stjerner.

Dag 3
Safarioplevelser ved Lake Naivasha
Safarioplevelser ved Lake Naivasha

Efter en god morgenmad bryder vi op fra Nairobi og kører de kun 80 km vestpå over den gigantiske Rift Valley, der skærer sig som en dyb kløft gennem hele Kenya. Vores mål er den fantastiske ferskvandssø Lake Naivasha, der ligger i 1.880 meters højde. Søen rummer et storslået dyreliv med bl.a. flamingoer, flodheste og goliathejrer. Vi tjekker ind på den legendariske og luksuriøse Lake Naivasha Country Club, der i flere årtier har været base for internationale safarirejsende.

Lodgen har en dejlig have, hvor vi med lidt held kan se antiloper springe over hegnet. Efter frokost skal vi på bådsafari, hvor vi sikkert støder på nogle af de over tusinde flodheste, der bruger søen som deres hjem. På den østlige bred sejler vi forbi den halvmåneformede landtange Crescent Island, der blev brugt til optagelser i Karen Blixen-filmen ”Mit Afrika”. I det knæhøje græs ser vi højest sandsynligt antiloper, gazeller, giraffer og zebraer fra båden.

Dag 4
Sletterne i Masai Mara
Sletterne i Masai Mara

Efter morgenmad forlader vi nu Lake Naivasha og kører mod Masai Maras mægtige sletter. Vi regner med at være fremme ved Keekorok Lodge omkring frokost. Keekorok Lodge er  Masai Maras ældste lodge og ligger i et fantastisk vildtrigt område af Masai Mara. ”Keekorok” betyder ”overflod” på det lokale maasai-sprog, og det passer perfekt i forhold til kører ud på gamedrive. Et andet af Keekoroks unikke faciliteter er en 300 m lange gangbro med en lille bar, der giver uhindret udsigt til bl.a. de mange flodheste, der lever i den lille sø lige ved lodgen

Vi indtager vores frokost i lodgen og kører på gamedrive i Masai Mara-området, hvor der bor masser af giraffer, bøfler, løver, flodheste, antiloper, elefanter og millioner af fugle året rundt. Det er vild afrikansk natur, så man ved aldrig helt præcist, hvad man støder på undervejs – netop heri ligger spændingen! Ved solnedgang kører vi tilbage til lodgen for at spise en god middag – med savannens mange lyde som baggrundstæppe.

Dag 5
Store dyreoplevelser i Masai Mara
Store dyreoplevelser i Masai Mara

Uden sammenligning er Masai Mara den afrikanske nationalpark, hvor der er størst sikkerhed for at se dyr. Her findes en meget stor koncentration af de klassiske savannedyr og samtidig en stor bestand af forskellige antilopearter. Det er derfor ikke ualmindeligt at se 10-12 forskellige dyrearter på det samme sted. Sammen med solens første stråler kører vi ud på savannen, hvor vi skal være hele dagen. Vi kører mod den kendte og frodige Mara-flod, hvor der nærmest er statsgaranti for at opleve krokodiller og flodheste. Vi fortsætter på savannen en rum tid, inden vi omkring frokost returnerer til lodgen for at slappe lidt af – og om eftermiddagen fortsætter safarieventyret i forhold til, hvad savannen selv har planlagt for os. 

Dag 6
Ferieparadis på Kenya-kysten
Ferieparadis på Kenya-kysten

Efter en herlig morgen, kører safaribilerne mod Nairobi, hvor du spiser frokost, og derefter til lufthavnen, hvor et fly tager dig til Mombasa. Herfra bliver du hentet og kørt til dit valgte hotel.

Dag 7-9
Tropekyst, koralrev og Mombasa by
Tropekyst, koralrev og Mombasa by

Kunsten at lave ingenting kan dyrkes med velbehag de næste par dage – hvor ingenting handler om at slappe af ved stranden, mærke de milde vinde fra oceanet, snorkle ved koralrevet eller lade kroppen falde til ro i det lune badevand, hvor vandtemperaturen i snit ligger på 28 grader. Hotellet ligger ikke blot ud til en fantastisk dejlig sandstrand, men faktisk også ud til verdens næstlængste koralrev. Derfor er det oplagt at tage på opdagelse under vandet, med undervandskamera, snorkleudstyr og dykkerbriller. Mombasa er også meget mere end at bade og svømme. Med over 2.000 års historie har byen en masse spændende oplevelser at byde på – bl.a. det berømte vartegn med de store stødtænder, den gamle, arabisk inspirerede bydel Old Town, fæstningen Fort Jesus, kolonibygningen Leven House og markedspladsen Mackinnon Market.

Dag 10
Afrejse mod Danmark
Afrejse mod Danmark

Du flyver mod Nairobi midt på dagen og til en god restaurant, hvor frokosten indtages efterfulgt af besøg ved Karen Blixens Farm, hvor hun levede den største del af sit liv i Afrika.

Huset er i dag museum, men hver dag bliver der sat friske blomster i huset, så man stadig har følelsen af, at hun bor her. Selvom huset i dag ligger i et villakvarter, er der stadig udsigt til Ngong bjergene fra haven. Der er også besøg ved Giraf Center hvor der bl.a. er mulighed for at fodre giraffer i øjenhøjde. Herefter er der hotel til rådighed før hjemrejsen om natten.

Dag 11
Dansk jord under fødderne
Dansk jord under fødderne

Efter et flyskifte undervejs ankommer du til Billund eller Københavns Lufthavn. Mad og drikke ombord på flyet er inkluderet.

Vi ved, du har fået en oplevelse for livet, og vi siger med sikkerhed på gensyn i Kenya igen.

Ønsker du at rejse på datoer der ligger før eller efter dem du ser herunder, bedes du kontakte os ved at benytte nedenstående formular (klik her) eller ringe på tlf. 96 27 09 84. 

Dato og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Her bor du på safarien

Lake Naivasha Country Club

Med sin oprindelse i 1930 emmer Lake Naivasha Country Club af historie, og med sin unikke placering helt ned til søen, er det et fantastisk udgangspunkt for din safari. Du bor i hytter placeret rundt i haven og når safari-støvet skal skylles af kan du tage en dukkert i lodgens skønne pool. 
Se lodgen her >

Keekorok Lodge

Du bor på den berømte og Masai Maras ældste lodge, Keekorok Lodge. Lodgen er beliggende direkte på ruten, hvor den store vildtvandring finder sted fra juli til oktober. Desuden har lodgen også en gangbro med en lille bar, hvor man kan nyde en aftendrink samtidig med du kigger på flodhestene der opholder sig i den lille sø. 
Se lodgen her >

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly fra Danmark - Nairobi og retur fra Mombasa med flyskifte undervejs
 • Fly fra Nairobi til kysten
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Alle måltider og drikkevare ombord
 • Dansktalende rejseleder
 • Garanti for vinduesplads i safaribilen
 • 9 overnatninger på nævnte indkvartering eller tilsvarende
 • Helpension på safari
 • Al safarikørsel med engelsktalende chauffør
 • Alle entreer til safariparker og reservater
 • Besøg på elefantbørnehjem, Kazuri og Giraffe Center i Nairobi
 • Besøg på Karen Blixens museum og frokost
 • Bådsafari på Naivasha-søen

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya USD 50
 • Ballonsafari i Masai Mara
 • Besøg i masailandsby i Masai Mara (ca. 20 USD)
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge (ca. kr. 50 pr. dag)
 • Eventuelle vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring

VÆLG MELLEM DISSE HOTELLER PÅ BADEFERIEN

Jacaranda Indian Ocean Beach Resort

Jacaranda Indian Ocean Beach Club er et skønt kat. 4-hotel beliggende direkte ud til Diani Beach, der er en af Kenyas bedste strande. Her kan du nyde udsigten over Det Indiske Ocean og snuppe en dukkert i de varme bølger.
Se hotellet her >

Diani Sea Lodge

På Diani Sea Lodge skal du ikke tænke på andet end at slappe af og have det godt – her er nemlig alt, hvad du behøver for en drømmeferie på Kenya-kysten. Du bor med All Inclusive, så uanset om du befinder dig på stranden eller omkring poolen, kan du få serveret kolde drikkevarer og lette snacks i løbet af dagen.
Se hotellet her >

Leopard Beach Resort & Spa

Leopard Beach Resort & Spa er et dejligt kat. 4+ hotel beliggende direkte på Diani Beach. I bor midt i en stor tropisk have, der indbyder til ren afslapning. Tag et dyp i poolen eller læn jer tilbage på områdets solstole i skyggen af en palme og nyd udsigten over havet. 
Se hotellet her >

Få et tilbud på Løvernes Konge safari

Oplevelser

Ballonsafari - Løvernes Konge-safari

Vi mødes meget tidligt om morgenen og tager på savannen for vores ballon tur. Vi kører det første stykke vej hen til ballonen og stiger ombord i kurven. Vi rejser os over savannen og svæver mellem en halv og en hel time over trætoppene og ser dyrene vågne på savannen. Solen står op sammen med os og det giver et helt særligt lys over horisonten. Der svæver mange balloner over savannen og det er helt specielt at opleve de mange balloner i luften og de smukke silhuetter på sletterne. Vi afslutter ballonturen med champagne morgenmad på savannen inden vi igen mødes med vores gruppe.

Vejledende pris:
2.800 kr. pr. person

PDF-Program

Del denne side via E-mail