Tsavos røde elefanter - ophold på Swahili Beach

0

Med denne kombination af strand og safari får du et indblik i, hvad safari er, når vi besøger Kenyas største nationalpark Tsavo, som er kendt for sine store flokke af elefanter. Perfekt til både ”nybegyndere” og safari-gengangere, der gerne vil opleve den magiske safaristemning. 

Indkvartering
Safarien er inklusive ophold på Swahili Beach, kat. 5, med halvpension.
Se hotellet her.Program kan variere og safaristart kan ændres

Rejsens højdepunkter
 • Dansk rejselederservice
 • Safari i Kenyas største Nationalpark
 • Vinduesplads til alle i safaribilen
 • Safari med helpension
 • Ét af de bedste hoteller i Diani Beach
 • Halvpension på hotellet er inkl.
 • Værelset til rådighed allerede ved ankomst og indtil afrejse
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Fly fra Danmark
Fly fra Danmark

Vi flyver fra henholdsvis Billund eller København til Mombasa med flyskifte undervejs. Turkish Airlines er et af Europas bedste flyselskaber, og vi sætter os til rette og bliver serviceret på den dejlige tur sydpå mod Afrikas bedste safariland, Kenya.

Dag 2
Det Indiske Ocean
Det Indiske Ocean

Vi ankommer om natten og kører til det valgte strandhotel. Vi har naturligvis vores værelse til rådighed ved ankomsten, så vi indlogerer os med det samme og får et par timers søvn, inden vi går på opdagelse i de skønne omgivelser ved daggry. Vi har hele dagen til at slappe af eller bade i Det indiske Ocean eller i hotellets pool.

Dag 3
Startskud til spændende safarioplevelser i Tsavo Øst
Startskud til spændende safarioplevelser i Tsavo Øst

I dag tager vi afsted mod Kenyas største nationalpark, Tsavo Øst. Den er kendt for sin røde jord, der giver de vilde dyr farve, især de ca. 15.000 elefanter. Ud over det rige dyreliv er stedet kendt fra John Henry Pattersons berømte bog ”Man-Eaters of Tsavo” med to menneskeædende løver fra sidst i 1800-tallet samt byen Voi, hvorfra Karen Blixens elskede Dennis Finch Hatton fløj sin sidste tur. Vi sover på savannen, hvor selv natten hører under kategorien store oplevelser. At gå til ro, mens man kun kan høre dyrenes lyde er en fantastisk følelse af at være i ét med naturen. Vi overnatter på den dejlige lodge Ashnil Aruba, hvor dyrene kommer helt tæt på.

Dag 4
Røde elefanter
Røde elefanter

Vi står tidligt op og spiser morgenmad, for nu gælder det om at komme ud på savannen. Mens solen står op, ser vi nogle dyr vågne på tætteste hold, mens andre dyr går til ro. Vi møder mange dyr på vejen, mens vi kører tilbage til udkanten af Tsavo Øst, hvorfra vi sætter kursen tilbage mod kysten. Vi ankommer til hotellet med fantastiske dyreoplevelser i bagagen. Vi har nydt to dage på savannen og en enkelt nat, og vi er helt sikkert blevet forelsket i Kenyas savanne.

Dag 5-15
Det Indiske Ocean
Det Indiske Ocean

Kenya har en 536 kilometer lange kystlinje, her er fremragende muligheder for at slappe af og deltage i spændende aktiviteter. De fantastiske strande kombineret med vidunderlige hoteller er det ideelle sted til en ferieoplevelse efter en indholdsrig safari. Man kan også få et spændende indblik i en kultur, der har rødder i godt 2.000 års handel og bosættelser af til tider brutale herskere med især arabisk og europæisk baggrund.

Uanset hvilket hotel du har valgt, er der garanti for god beliggenhed, god service og dejlige omgivelser. Vores rejseledere på Kenya-kysten tilbyder flere forskellige udflugtsmuligheder både til lands og til vands.

Dag 16
Hjemrejse
Hjemrejse

Vi forlader hotellet tidlig morgen og kører til lufthavnen for hjemrejsen til Danmark med Turkish Airlines. Vi ved, du har fået en oplevelse for livet, og vi siger med sikkerhed på gensyn i Kenya igen.

Dato og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly fra København eller Billund til Mombasa med Turkish Airlines (flyskifte undervejs)
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Dansktalende rejselederservice
 • Garanti for vinduesplads i safaribilen
 • Ophold på valgt hotel på Kenya Kysten inkl. valgte pension for 15 overnatninger
 • 2 dage på safari inkl. helpension
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Alle entreer til safariparker og reservater

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya USD 50,- fås ved indrejse
 • Drikkepenge ca. kr. 50 pr. safaridag
 • Eventuelle vaccinationer
 • Udflugter i Mombasa
 • Alle transfer mellem lufthavne og hoteller ca. kr. 150-200 pr. person

Måske er dette også interessant

Tsavos røde elefanter - ophold på Leopard Beach
0

Med denne kombination af strand og safari får du et indblik i, hvad safari er, når vi besøger Kenyas største nationalpark Tsavo, som er kendt for sine store flokke af elefanter. Perfekt til både ”nybegyndere” og safari-gengangere, der gerne vil opleve den magiske safaristemning. 

Indkvartering
Safarien er inklusive ophold på Leopard Beach Resort, kat. 4+, med morgenmad på badeferien. 
Se hotellet her

Program kan variere og safaristart kan ændres

Udsolgt
Drømmesafari i Kenya - ophold på Swahili Beach
0

Tag med på en enestående kombination af drømmesafari og eksotisk badeferie langs Kenyas kyst. En fantastisk safari for dig, der vil opleve mange nationalparker og dyrearter på din safari i områder, der er kendt fra Karen Blixens ”mit Kenya”.

Der venter fem uforglemmelige, oplevelsesrige dage; spis morgenmad på savannen, se Afrikas store dyr i Kenyas største nationalpark Tsavo, se flodheste og krokodiller under vand og skyl til sidst safaristøvet af dig på Kenya-kysten direkte ved Det Indiske Ocean.

Undervejs følger vi i Karen Blixens historiske fodspor. Vi oplever spændende safariområder, der er kendt fra ”Mit Afrika”. Filmen, der fortæller og viser historien om Karen Blixens 17 år i Afrika. Vi kommer også forbi lige præcis det sted, hvor det engelske imperium fik en ende – af to hanløver.

Der er lagt op til en ægte drømmesafari – både på savannen og ved kystens skønne, eksotiske badestrande, hvor der bliver tid til at nyde livet og slappe helt af i de dejligste omgivelser. Glæd jer – det bliver en ferie og safari, I aldrig glemmer.

Indkvartering
Safarien er inklusive ophold på Swahili Beach, kat. 5, med valgte pension. 
Se hotellet her. 

Udsolgt
En ægte eventyrsafari - Ophold på Swahili Beach
0

Drømmer du om en eventyrlig safari? Og vil du bo allerbedst – på de bedst locations i gode lodges – i nogle af Kenyas allermest fantastiske safariområder? Så skal du vælge denne safari, der er fyldt med højdepunkter og høj klasse. Det er kort sagt til dig, der vil havde det ypperste, når du rejser på safari!

Der venter et sandt safarieventyr med syv spændende safaridage i nogle af Kenyas bedste safariområder; Masai Mara, Amboseli, Naivasha og Tsavo. Her står oplevelserne kort sagt i kø – nyd synet af gumlende elefanter, svømmende flodheste, højtragende akacietræer og det mægtige bjerg Kilimanjaro. Det er kort sagt helt fantastisk!

I alle nationalparker bor vi rigtig, rigtig godt. Både når det gælder indkvartering og ikke mindst beliggenhed. Glæd jer til gode lodges, fantastisk beliggenhed tæt på Kilimanjaro og Mara-floden, hvor rigtig mange vilde dyr kigger forbi. At bo på de bedste lodges og den bedste beliggenhed giver ganske enkelt en bedre safarioplevelse!

Rejs med på en eventyrlig safari på høj klasse. Og der er selvfølgelig sørget fra direkte fly fra Masai Mara til Kenya-kysten – en ubeskrivelig, smuk tur, der også befrier dig fra mange timers buskørsel. Ved kysten venter der eksotisk badeferie. Den perfekte afslutning på en safari!


Indkvartering
Safarien er inklusive ophold på Swahili Beach, kat. 5, med halvpension. 
Se hotellet her.


Program kan variere og safaristart kan ændres

 

Udsolgt

PDF-program

Del denne side via E-mail