Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Bedste beliggenhed ved Kenya Kysten
 • Service i topklasse
 • Luksuriøse faciliteter
 • Autentisk atmosfære

The Sands at Nomad

5
Her får du
 • Bedste beliggenhed ved Kenya Kysten
 • Service i topklasse
 • Luksuriøse faciliteter
 • Autentisk atmosfære
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Sands at Nomad

 • Morgenmad
 • Tilkøb halvpension

Eksklusivt hotel direkte ved Afrikas bedste badestrand

The Sands at Nomad ligger fornemt helt ud til kysten med det finkornede sand og det azurblå vand lige der, hvor stranden er bredest og finest. 

Hotellet er lille og meget luksuriøst og tilbyder personlig betjening og service i topklasse. Indretningen låner mange træk fra den traditionelle swahili-stil, og det er med til at skabe en meget behagelig atmosfære. Uanset hvilken værelsestype, du vælger, er du garanteret god komfort og fantastisk indretning med stranden som nærmeste nabo.

Hotellet har en 5 meter dyb pool, hvor det er muligt at lære at dykke. Derudover er der en spa, hvor du for alvor kan slappe af og forkæle dig selv. Der er også en tagterrasse med en jacuzzi, hvorfra du kan nyde den skønneste havudsigt.

Når sulten melder sig, kan du gå ombord i hotellets restaurant, der serverer lækre fusionsretter med inspiration fra både det kenyanske og japanske køkken. Der findes også en bar med mange delikate forfriskninger på menukortet.

Hotellet tilbyder en lang række spændende aktivitetsmuligheder på vandet. Udover at lære at dykke kan du også tage på snorkeltur ved verdens næstlængste koralrev, som findes lige ud for Kenya Kysten. Du kan også komme på sejltur, prøve kræfter med dybhavsfiskeri eller lære at surfe. Hotellet har egen surfskole, hvor man kan leje udstyr eller prøve kræfter med personlig surfinstruktør. Mulighederne er mange på The Sands at Nomad  –  særligt for dem der ønsker at være aktiv på eller i vandet. Men hotellet oser også af den perfekte ferie i afslappende omgivelser. 

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med balkon eller terrasse samt aircondition, minikøleskab, elkedel med kaffe og tebreve, TV og gratis WiFi. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Sea Breeze: Værelset er indrettet med queensize seng, og fra den private balkon er der udsigt til haven. Her kan bo to personer herunder maks. et barn (under 12 år), og babyseng kan arrangeres. 

Suite med havudsigt: Værelset er indrettet med kingsize seng og har egne solsenge i det private haveafsnit ud til havet ved stueetagen. Værelserne, der er placeret på 1. etage, har større balkon, hvor solsenge også findes. Her kan bo to personer herunder maks. et barn (under 12 år), og babyseng kan arrangeres.

Familie-suite med havudsigt: Denne suite er indrettet med et opholdsrum, to soveværelser med hhv. kingsize seng og to enkeltsenge samt to badeværelser – det ene med bruser og det andet med badekar. Her kan bo to personer med to børn, og babyseng kan arrangeres.

Strandhytte: En traditionel sivhytte med eget haveafsnit, der ligger lige ud til vandet. Et perfekt valg, hvis du ønsker at bo lige ud til stranden i omgivelser, der oser af ægte swahili-charme. Her kan bo to personer herunder maks. et barn (under 12 år), og babyseng kan arrangeres.

Pension
Dit ophold er med morgenmad, og du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuld pension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).  

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til hæveautomat 2,5 km
Afstand til lokalt centrum 2,5 km
Afstand til lufthavn 50 km
Afstand til minimarked 2,5 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 29
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Byggeår 2001
Børnepool Nej
Dykning eller vandsport Ja, mod gebyr
Elevator Nej
Etager 1
Fitness Ja
Hårtørrer Ja
Jacuzzi Ja, mod gebyr
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Massage Ja, mod gebyr
Minibar Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 5
Renoveret 2021
Restaurant Ja
Safebox Ja, gratis
Sauna Ja, mod gebyr
Skift af sengelinned 3
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Strandhåndklæder Ja
TV på værelset Ja
Volleyball Ja, beachvolley
WiFi Ja, gratis
Yoga Ja

Adresse

P.O. Box 5066

80401, Diani Beach, South Coast

Kenya


Tlf.: +254 709 538 888

E-mail: reservations@thesandsatnomad.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail