Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Ø-ferie i Det Indiske Ocean
 • Mangrove, Lagune og én af Kenyas allerbedste strande
 • Halvpension inkl. i prisen
 • Høj standard
 • Èn oplevelse udover det sædvanlige

The Sands at Chale Island

4
Her får du
 • Ø-ferie i Det Indiske Ocean
 • Mangrove, Lagune og én af Kenyas allerbedste strande
 • Halvpension inkl. i prisen
 • Høj standard
 • Èn oplevelse udover det sædvanlige
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

The Sands at Chale Island

 • Halvpension
 • Pool
 • Restaurant
 • Max. 100 m til strand

Luksuriøse omgivelser og afslapning ved Det Indiske Ocean

Rejs med til The Sands at Chale Island – Kenyas eneste ø-resort, hvor du bliver mødt af en magisk kombination af natur, strand samt elegant og romantisk komfort. Her ankommer du til en fantastisk hvid sandstrand omgivet af koralrev og en tidevandsbestemt saltvands-sø midt i en mangroveskov. Hotellets omgivelser byder på en mangfoldig blanding af oprindelig og tropisk flora, der tiltrækker en bred vifte af fascinerende fugle, insekter og nysgerrige aber.

Kort sagt: her venter helt igennem luksuriøse omgivelser, der sammen med et yderst serviceminded personale giver dig de bedste forhold til en afslappende ferie ved Det Indiske Ocean – når det er allerbedst.

En romantisk ø ud for kysten
Chale Island er en lille romantisk ø beliggende 600 meter fra fastlandet og 10 km syd for Diani. Den er 1,2 km lang og 0,8 km bred og ligger 4 grader syd for ækvator. Øen er opdelt i to – strand og hellig skov eller "kaya", som det også kaldes på disse kanter.

Resortet ligger midt i en stor, gammel skov og lige ved en bugt, der er beskyttet af et koralrev. Nyd livet på land, der bl.a. byder på en eksplosion af farverig flora og fauna. Her er ganske enkelt magisk! Og er hvis det ikke er nok, har den også en mystisk, indre tidevands-sø. Det betyder også, at den eneste måde, man kan komme til øen på, er med traktor eller båd afhængig af tidevandet.

En af Kenyas allerbedste strande
Kenyas strande rangerer blandt de ti bedste på verdensplan, og Chale Islands koralsandbugt tæller som en af de allerbedste, Kenya byder på. Bugten er dækket med snehvidt, pulverfint koralsand, og da øen ligger helt for sig selv, er stranden den eneste i Kenya, der virkelig kan kaldes privat. Det sker også af og til, at skildpadder lægger æg i bugten og tilføjer endnu en charmerende detalje til den magiske ø.

Oplev mangrove-skoven
2/3 af Chale Island er en gammel mangroveskov, der kan prale af de højeste mangrovetræer i Østafrika. Bag øen ligger Gazi-bugt, som er udløbet af den sæsonbestemte Mkurimuji-flod. Kombinationen af en lav lagune, en bugt beskyttet mod bølger og lejlighedsvis frisk vand, gør Gazi til en ideel mangrovebugt - og det er en oplevelse værd! Derfor arrangeres der også daglige ture ind i de snoede vandveje med enten motorbåd eller kajak.

Et hotel ud over det sædvanlige
The Sands at Chale Island er en moderne blanding af swahili-strukturer, italiensk stuk, lamu-møbler, afrikansk kunst og lakeret mahogni. Her er detaljerne i fokus, og folkene bag har fokuseret på både at bevare det naturlige miljø på øen og give dig en virkelig kenyansk fornemmelse. Derfor er der kun brugt naturlige, kenyanske produkter til indretningen af resortet.

Alle bygninger er konstrueret med lokale koraller, og tagene er lavet af palmeblade. Værelserne ligger spredt, for at give dig den ultimative oplevelse af privatliv og romantik. Selv når hotellet er fyldt, hersker der en fantastisk følelse af fred, ro og afsondrethed. Kombinationen af hvid strand, tropiske planter, afslappet ø-flair og kenyansk gæstfrihed er det, drømme er lavet af – og du kan gøre din drøm til virkelighed netop her!

Når du bliver sulten, inviterer hotellet på en blanding af det traditionelle, kenyanske køkken med at twist af det italienske og en antydning af Orienten. Det gør ganske enkelt hvert måltid til en oplevelse. Derudover serveres et internationalt og lokalt udvalg af drikkevarer – og det fuldender blot feriens oplevelser i både restaurant og bar.

Der er tre svømmebassiner på Chale Island. Ved siden af receptionen ligger den største swimmingpool med frisk vand. Poolen er forbundet med et større jacuzzi via et lille vandfald, og der er rigeligt med liggestole omkring poolen. På hotellet finder du også et andet swimmingpoolområde med poolbar og liggestole. Nyd roen og slap af med en storslået panoramaudsigt over Det Indiske Ocean. På den anden side af øen, ved SPA og fitnessområdet, er der et saltvandsbassin med trin, der fører direkte ud i havet ved højvande – herfra kan du tage en magisk svømmetur gennem mangroverne.

Sådan bor du
The Sands at Chale Island tilbyder seks forskellige værelsestyper fordelt på 60 værelser. Vi har udvalgt to kategorier – Lagoon Banda og Beach Banda, der enten ligger i lagunen/mangroven eller ned til stranden. Alle værelser har aircondition, men hovedgeneratoren er slukket fra 10.00 til 17.00. I løbet af denne tid er der ingen strøm tilgængelig på værelserne, men de centrale, offentlige områder på hotellet drives af en mindre generator. Både Lagoon og Beach Bandaer har private græsplæner med liggestole foran verandaerne og er smagfuld indrettet i den populære swahilistil. 

Der kan bo op til tre personer i hver Banda. Banda til enebrug er også muligt.

Pension
Opholdet er med halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad). Du kan tilkøbe fuld pension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middags- og aftensmad).
Det er muligt at tilkøbe All Inclusive på hotellet for ca. 85 USD pr. person pr. nat.

Mere om The Sands at Chale Island
Vi gør desuden opmærksom på, at der er begrænset rejseleder service på dette hotel. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, kan du altid komme i kontakt med en rejseleder på servicetelefonen

Om hotellet
Afstand til busstoppested 20 km
Afstand til centrum 20 km
Afstand til hæveautomat 20 km
Afstand til minimarked 17 km
Afstand til restauranter 17 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition I begrænset periode
Antal værelser 61
Babyseng Ja, kræver bestilling
Bar Ja
Børneklub Nej
Børnepool Nej
Etager 4
Indendørs pool Nej
Jacuzzi I spaafdeling
Legeplads Nej
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja, mod gebyr
Reception Ja, åbent hele døgnet
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Safebox Ja, mod gebyr
Spa & wellness Ja, mod gebyr
Underholdning Nej
Volleyball Ja, mod gebyr
WiFi Ja, mod gebyr

Adresse

P.O. Box 5546

80401, Chale Island

South Coast

Kenya


Tlf.: +254 709 538 880

E-mail: info@thesandsatchaleisland.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail