Alle rejsemål
Rejseklubben
Safari
Golf
Flybillet
Her får du
 • Dejlig pool
 • Tropiske omgivelser
 • Ikke langt fra kysten
 • Mulighed for fantastiske udflugter

Lotfa Resort

3
Her får du
 • Dejlig pool
 • Tropiske omgivelser
 • Ikke langt fra kysten
 • Mulighed for fantastiske udflugter
Tilbage

FIND DIN PRIS

 • Rejsende
Luk Rejser fra
Fra
 
Luk Afgangsdato
Vælg afrejse dato
Gennemsnitspris pr. måned
Luk Rejselængde
Rejselængde
Luk Rejsende

Lotfa Resort

 • Aircondition
 • Gratis WiFi
 • Morgenmad
 • Pool
 • Restaurant
 • Tilkøb morgenmad

Midt i tropisk have ved kysten med dejlig pool

Ved Kenya Kysten, der flere gange er kåret til Afrikas bedste rejsemål til badeferie, ligger Lofta Resort Beach i tropiske omgivelser ikke langt fra kysten.

Her kan man dase ved hotellets dejlige pool eller springe i bølgen blå ved stranden, som ligger ca. 700 meter fra hotellet. Ved stranden findes forskellige barer, hvor livet ved vandet kan nydes hele dagen. Der også en solterrasse samt gratis internetadgang overalt på hotellet. Ønsker du en ferie med rolige omgivelser, så er Lofta Resort et godt valg.

På resortet findes en restaurant, hvor du kan nyde alle dagens måltider med smuk udsigt over poolen og haven. Der er også en bar, hvor du kan bestille drikkevarer, som du kan nyde i de fine omgivelser. Ca. 1 km fra hotellet, kan du finde mange andre spisesteder, hvis det er for langt at gå, kan en Tuk Tuk køre dig derhen (mod gebyr).

Vil du opleve mere af Kenya Kysten, kan du tage til det lokale centrum, Chandarana, som ligger ca. 2 km fra hotellet. Her findes der stort supermarked, flere restauranter og tøjbutikker samt lokale boder med forskellige souveniers. 

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med balkon, aircondition, loftvifte, myggenet, satellit TV, WiFi og myggenet over sengen. På badeværelserne er der badekar eller bruser, hårtørrer og toiletartikler. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse: Standard dobbeltværelse med dobbeltseng. Med plads til to personer. Opredning til spædbarn eller barn kan arrangeres.

3-værelses lejlighed: Med stue og to soveværelser, hvor det ene værelse har sit eget badeværelse med bruser. Derudover er der et ekstra badeværelse med bruser og et køkken udstyret med mikroovn, elkedel, komfur med fire kogeplader med og ovn, køleskab, rengøringsartikler og kaffemaskine. Der er aircondition i det ene soveværelse og i stuen, og der er loftvifte i alle værelserne. Der er plads til fire voksne og et barn eller to voksne og tre børn. Ekstra opredning til den femte person er i stuen.

Pension
Bor du i dobbeltværelse, er dit ophold med morgenmad. Bor du i lejlighed, er dit ophold uden pension, men du har mulighed for selv at kokkerere. Frokost og aftensmad kan tilkøbes direkte på hotellet.

Der er ingen alkoholservering på hotellet, men det er ok at medbringe alkohol, som du selv har købt, til måltiderne i restauranten eller til poolen og på værelset. 

Mere om Lotfa Resort
Hotellet ligger midt i en tropisk have, hvor aberne også bor. Det er derfor en god idé at lukke terrassedøren, når du ikke sidder på terrassen, samt være opmærksom på ikke at efterlade madvarer og andre genstande uovervåget. 

Om hotellet
A la carte restaurant Ja
Afstand til hæveautomat 2 km
Afstand til lokalt centrum 2 km
Afstand til lufthavn 45 km
Afstand til minimarked 2 km
Afstand til restauranter 400 m
Afstand til strand 700 m
Aircondition Ja
Antal værelser 27
Bar Ja
Byggeår 2014
Børnepool Nej
Elevator Nej
Etager 3
Hårtørrer Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køkken Ja
Køleskab Ja
Parkering Ja
Pool Ja
Poolbar Ja
Poolhåndklæder Ja
Reception Ja
Rengøring, pr. uge 3
Renoveret 2021
Restaurant Ja
Safebox Ja, gratis
Skift af sengelinned 3
TV på værelset Ja
Vaskeri Ja
Vifte i lejlighed/værelse Ja
WiFi Ja, gratis

Adresse

DIANI BEACH ROAD

5089-80401, Diani

Coast

Kenya


Tlf.: +254 721805807

E-mail: reservations@lotfaresort.com

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed

Del denne side via E-mail