Langtidsferie på Kenya-kysten inkl. 7 dages safari - ophold på Leopard Beach Resort & Spa

0

Rejs med på Bravo Tours store safarieventyr og langtidsferie langs Kenya-kysten. Det bliver kort sagt ikke bedre! En kombination, der er en eventyrer værdig!

Nyd livet langs Kenyas dejlige strande, slap af på Leopard Beach Resort & Spa og nyd livet på førsteklasse. Rejsens absolut højdepunkt er dog uden tvivl det store safarieventyr, der venter jer på Kenyas savanne. Vi besøger landets allerbedste safariområder: Masai Mara, Amboseli, Naivasha og Tsavo. Oplevelserne og dyrene står i kø – det er kort sagt helt fantastisk!

Ud over safarien er der også tre spændende udflugter inkluderet i rejsen, der viser jeg mange andre, spændende sider af Afrika. Oplev menneskemylderet i Mombasa, livet i de lokale landsbyer og nyd en middag om bord på en dhow-båd.

Med 7 dage på Afrikas savanne, ren afslapning på et fire-stjernet hotel og spændende udflugter har du fundet den ypperste langstidsferie ved Kenyas kyst!

Vær opmærksom på, at I checker ud fra hotellet, mens I er på safari. Det er muligt at opbevare bagage på Leopard Beach Resort & Spa, mens I er afsted. 

Rejsens højdepunkter
 • 7 dages fantastisk safari
 • Safari i Masai Mara, Amboseli, Naivasha og Tsavo
 • 3 spændende udflugter
 • Dansktalende rejseleder
 • Halvpension på kat. 4+ resort
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afsted til Afrika
Afsted til Afrika

Der er ikke noget bedre end ferie! – kun en lang ferie. Det er, hvad der venter, når vi går om bord. Hele vejen til Afrika kan vi glæde os til mere end 20 dage fyldt med sol, sommer og spændende oplevelser. På vejen til Mombasa læner vi os tilbage, slapper af og nyder servicen om bord. Eventyret er i gang…

Dag 2
Check-in på Leopard Beach Resort & Spa
Check-in på Leopard Beach Resort & Spa

Syd for ækvator starter eventyret. Vi lander i Kenya, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi direkte til Leopard Beach Resort & Spa, der bliver vores hjem de næste 22 nætter – og du kan godt glæde dig! 

På Leopard Beach Resort & Spa bor vi de næste uger direkte på en af Kenyas mest berømte strande - Diani Beach. Her finder vi høj standard, eksotiske omgivelser og spændende aktiviteter. Med en gennemsnitstemperatur på ca. 32 grader, er det meget let at glemme, at det er vinter i Danmark.

Dag 3
Byrundtur i Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Glæd dig til at opleve hjertet af Mombasa – den gamle bydel! 

Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten. 

Arabernes indflydelse blev begrænset af portugiserne, der ankom i 1498. De overtog magten i ca. 200 år, og siden gik den på skift, inden briterne til sidst ”overtog” byen i 1895. Først i 1963 fik kenyanerne selv magten, hvor landet blev selvstændigt. 

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Dag 4
Ren afslapning på Leopard Beach Resort & Spa
Ren afslapning på Leopard Beach Resort & Spa

Der er dømt afslapning! Nyd livet lige præcis, som du har lyst. Læn dig tilbage ved poolområdet, prøv hotellets fitness, spil vandpolo eller gå til stranden. Der er også mulighed for at prøve at snorkle eller dykke – området er perfekt til begge dele!

Dag 5
Startskuddet på et levende safarieventyr
Startskuddet på et levende safarieventyr

Vi tager fra Leopard Beach Resort & Spa og sætter kursen mod safariområdet Tsavo Øst. Vi checker ind på vores luksuriøse lodge Aruba Lodge til en god frokost, inden vi allerede om eftermiddagen tager afsted på vores første gamedrive. Tsavo er kendt som Kenyas største safariområde og ikke mindst for sine tusindvis af elefanter med rød jord på sig), men her er også giraffer, gazeller og de store kattedyr. Der er altså næsten garanti for allerede første dag at se masser af dyr.

Vi kører tilbage til Aruba Lodge, hvor vi nyder en god middag. Ved lodgen er der også flere vandhuller, som mange dyr ynder at kigge forbi. Slut dagen af med en tur i poolen.

Vær opmærksom på, at I checker ud fra hotellet, mens I er på safari. Det er muligt at opbevare bagage på Leopard Beach Resort & Spa, mens I er afsted.

Dag 6-7
Safari i Amboseli og oplev Kilimanjaro
Safari i Amboseli og oplev Kilimanjaro

De næste dage tilbringes i det fantastiske safariområde Amboseli, hvor vi bor to nætter på Satao Elerai Camp, som er en fuldstændig fantastisk camp med store luksuriøse telte og fantastiske lodgeværelse - alle telte har direkte udsigt til Kilimanjaro, og bestiller du som en af de 12 første, kommer du til at bo her. 

Vi tager på flere gamedrives i området, der er 392 km2 stort og ligger på grænsen til Tanzania. I baggrunden rejser Kilimanjaro sig - Afrikas højeste bjerg. Parken er et paradis for elefanter og bøfler, der nyder godt af den frodighed, som sumpene tilbyder. Disse sumpe, der blandt andet er dannet af smeltevandet fra Kilimanjaros sneklædte tinder, står i skærende kontrast til den udtørrede saltsø, der er en anden markant del af parkens økosystem. 


Glæd dig til at opleve elefanter, løver, zebraer, geparder, gnuer, bøfler og mange andre spændende dyr.

Dag 8
Karen Blixen og Naivasha
Karen Blixen og Naivasha

Efter en god morgenmad kører vi videre på vores eventyr. Første stop gør vi ved Karen Blixen Museet, hvor vi også nyder en god frokost på den nærtliggende restaurant ”Tamambo Blixen”. Herefter fortsætter vi til Naivasha-søen, hvor vi forhåbentligt hilser på de mange flodheste. Vi checker ind på vores lodge, der ligger lige ud til søen. Ofte kan man se giraffer og vandbukke komme ind i haven for at nyde det grønne græs og bladene fra akacietræerne.

Om eftermiddagen checker vi ind på Naivasha Sopa Resort, der betager med sine rustikke og velbeliggende små huse. Ofte kigger både giraffer, aber og andre dyr forbi. 

Dag 9
På sejltur og videre til Masai Mara
På sejltur og videre til Masai Mara

Inden vi fortsætter rejsen til Masai Mara, sejler vi ud på Lake Naivasha-søen, hvor vi ser det fantastiske fugleliv og kommer til at møde nogle af søens mange flodheste i deres rette element.

Om eftermiddagen ankommer vi til verdens nok mest kendte safariområde: Masai Mara – hvor vi allerede kører på første gamedrive. Med sine 1.500 km2 har Masai Mara sammen med Serengeti verdens største koncentration af dyr. Vi har mulighed for at se alle de store afrikanske dyr – lige fra de store elefanter og giraffer til de små dik-dik antiloper. I Masai Mara er der næsten også altid mulighed for at se løver, geparder og leoparder.

For mange safarikendere er en safari ikke fuldendt, før man har været en tur forbi Masai Mara. Når du har været her, vil du forstå, hvad de mener!

Dag 10
Meget mere Masai Mara
Meget mere Masai Mara

I dag fortsætter vores Masai Mara-eventyr. Vi kører både ud om morgenen og om eftermiddagen. Det betyder, at vi både kan se dyrene vågne og nyde en eftermiddagslur. Vi kører langs Mara-floden, hvor vi ser dyrelivet i vandet og langs floden. I Masai Mara venter der virkelig store dyre- og naturoplevelser!

Dag 11
Tilbage til kysten
Tilbage til kysten

Vi starter dagen med solopgang over savannen. Lyset er helt særlig smukt når solen står lavt over savannen. Efter vores game drive kører vi retur til campen for morgenmad og henter vores bagage. Vi kører mod landingsbanen med frokostpakker, hvor vores fly tager os over savannen og langs Kilimanjaros tinder direkte tilbage til Kenya-kysten. Vi må kun medbringe 15 kilo bagage i alt pr. person og det skal pakkes i bløde tasker. Det er vigtigt, da vi eller risikerer at vi ikke kan få det med på flyet. Vi køres fra lufthavnen til vores hotel hvor vi nyder og fordøjer alle vores gode safariminder.

Dag 12
Afslapning efter safari
Afslapning efter safari

 I dag bliver der tid til at nyde poolen og stranden. Vi er tilbage på Leopard Beach Resort & Spa, hvor vi checker ind igen. Efter en uge fuld af spændende oplevelser blandt nogle af Afrikas mest kendte safariområder, er det oplagt at bruge dagen til at fordøje de mange indtryk. I vil med garanti have meget at snakke om!

Dag 13
Det autentiske Kenya – på landsbytur
Det autentiske Kenya – på landsbytur

Tag med til det lokale Kenya. Vi tager en tur på landet, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser, hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter. 

De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres helt særlige dans, vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!

Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole. Her ser vi også, hvordan børnene bliver uddannet til at klare hverdagen i landsbyen. 

En oplevelse, der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt!

Dag 14-20
Livsnyderi og selvforkælelse
Livsnyderi og selvforkælelse

De næste dage kan du nyde livet og forkæle dig selv på Leopard Beach Resort & Spa. Og det er absolut ikke svært. For mens kulden raser i Danmark, er det let at slappe helt af på kystens dejlige strand. 

Dag 21
Dinner cruise
Dinner cruise

Glæd jer til en hyggelige og fortryllende aften på vandet. 

Vi kører til Mombasa, hvor vi går om bord på de traditionelle, gamle, arabiske dhow-både. Bådene blev oprindeligt brugt til at fragte varer langs kysten til de arabiske stater. 

Vi sejler en tur langs mangroven, mens vi nyder en drink og solnedgangen. Herefter nyder vi en skøn middag, der både er med hummer, rejer, steaks og meget mere. 

Mens mørket falder på, tændes lysene i Mombasa by. Sammen med de funklende stjerner skaber det de smukkeste omgivelser for en romantisk aften. Mens vi sejler tilbage, spiller live-bandet om bord, og det er muligt at få en dans på turen. 

En skøn afslutning på en fantastisk ferie! 

Dag 22
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi pakker vores ting og gør os klar til at køre til lufthavnen. Tre uger er gået, siden vi rejste afsted og eventyret begyndte. Rejsen har været fuld af både oplevelser og afslapning. 

Vi tager afsked med Amani Tiwi Beach Resort og alle Kenyas fortræffeligheder. Vi går om bord og flyver tilbage til Danmark. 

Dag 23
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Vores langtidsferie er slut – og vi er igen tilbage i Danmark. Heldigvis har vi bagagen fuld af spændende oplevelser.

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Mombasa
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya – på landsbytur
 • Dinner Cruise
 • Dansktalende rejseleder
 • Halvpension på Leopard Beach Resort & Spa
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Helpension på safarien
 • Alle entreer til safariparker og reservater.

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya, 50 USD.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Eventuelle vaccinationer
 • Tilkøb af evt. Safari
 • Eneværelsestillæg
 • Drikkevarer
 • Andre måltider ud over halvpension
 • Drikkepenge (på safarien er det ca. 50 kr. pr. dag)
 • Alle transfer mellem lufthavne og hoteller ca. kr. 150-200 pr. person
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Strand

Direkte ved Kenyas suveræne Diani Beach
Leopard Beach Resort & Spa er et rigtig godt hotel, der til fulde lever op til en ægte drømmeferie. Hvert år vender mange stamgæster tilbage til Leopard Beach Resort & Spa, fordi de ganske enkelt elsker hotellet. I bor midt i en stor tropisk have, der indbyder til ren afslapning. Hotellet ligger direkte ned til en fantastisk strand, der er delt i to – én, hvor børn og familier kan lege og hygge sig, og én kun for voksne. Hotellet har et utal af faciliteter for både børn og voksne. Her er fitness, vansportsaktiviteter, spaområde, børneklub og meget mere. 

Poolen indbyder til en frisk svømmetur. I kan naturligvis også læne jer tilbage på områdets solstole i skyggen af en palme og nyde udsigten over havet. Her er rigtig hyggeligt, og trænger I til en forfriskning, ligger hotellets snackbar lige ved siden af. 

Sådan bor du
På Leopard Beach Resort & Spa bor I på velindrettede standardværelser. De fleste ligger på 1. sal og har egen balkon med udsigt til haven. Alle værelser har aircondition, TV, minibar, kaffe- og tefaciliteter, hårtørre, telefon og safebox. I kan bo op til 2 voksne og 1 barn på hotellets standardværelser.

Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension, helpension og All Inclusive.  

Mere om Leopard Beach Resort & Spa
De dejlige restauranter tilbyder halvpension og holder et meget højt niveau. Flere barer giver mulighed for afslapning og en hyggelig stemning. I forbindelse med middagen om aftenen skal herrerne være iført lange bukser. Internationalt dykkercenter, dybhavsfiskeri, tennis. Hotellet ligger kun fem minutters gang til 18-hullers golfbane, lige ved stranden og i gåafstand til centrum af Diana by. 

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 600 m
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Poolhåndklæder Ja
Safebox Ja
WiFi Ja

Del denne side via E-mail