Langtidsferie på Kenya-kysten - Leopard Beach Resort & Spa

0

Ferie er fantastisk – men langtidsferie er endnu bedre! 

Glæd jer til tre fantastiske uger langs Kenyas kyst! Der bliver både tid til afslapning og spændende oplevelser. Nyd livet på Leopard Beach Resort & Spa – et skønt kategori 4+ hotel beliggende direkte på stranden i en tropisk have. Ferien er med halvpension med mulighed for All Inclusive – og der er tre spændende udflugter inkluderet! Tag med på byrundtur i Mombasa, besøg en spændende landsby og sejl med på dinner cruise. 
Langstidsferie ved Kenya-kysten er din garanti for fantastiske oplevelser og eksotisk badeferie!

Rejsens højdepunkter
 • 3 spændende oplevelser
 • Meget ferie for pengene
 • Dansktalende rejseleder
 • Kat. 4+ hotel med halvpension
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afsted til Afrika
Afsted til Afrika

Der er ikke noget bedre end ferie! – kun en lang ferie. Det er, hvad der venter, når vi går om bord. Hele vejen til Afrika kan vi glæde os til mere end 20 dage fyldt med sol, sommer og spændende oplevelser. På vejen til Mombasa læner vi os tilbage, slapper af og nyder servicen om bord. Eventyret er i gang…

Dag 2
Check in på Leopard Beach Resort & Spa
Check in på Leopard Beach Resort & Spa

Syd for ækvator starter eventyret. Vi lander i Kenya, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi direkte til Leopard Beach Resort & Spa, der bliver vores hjem de næste 22 nætter – og du kan godt glæde dig! 

På Leopard Beach Resort & Spa bor vi de næste uger direkte på en af Kenyas mest berømte strande - Diani Beach. Her finder vi høj standard, eksotiske omgivelser og spændende aktiviteter. Med en gennemsnitstemperatur på ca. 32 grader, er det meget let at glemme, at det er vinter i Danmark.


Dag 3
Byrundtur i Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Glæd dig til at opleve hjertet af Mombasa – den gamle bydel! 

Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten. 

Arabernes indflydelse blev begrænset af portugiserne, der ankom i 1498. De overtog magten i ca. 200 år, og siden gik den på skift, inden briterne til sidst ”overtog” byen i 1895. Først i 1963 fik kenyanerne selv magten, hvor landet blev selvstændigt.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean. 

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst. 

Dag 4-14
Afslapning på Leopard Beach Resort & Spa
Afslapning på Leopard Beach Resort & Spa

De næste dage er der dømt afslapning! Nyd livet lige præcis, som du har lyst. Læn dig tilbage ved poolområdet, prøv hotellets fitness, spil vandpolo eller gå til stranden. Der er også mulighed for at prøve at snorkle eller dykke – området er perfekt til begge dele!

Har du lyst til at opleve endnu mere af Kenya, er det også muligt at tilkøbe safari til din ferie. Du kan tilkøbe 2, 5 eller 7 dage med safarioplevelser.

Dag 15
Det autentiske Kenya – på landsbytur
Det autentiske Kenya – på landsbytur

Tag med til det lokale Kenya. 
Vi tager en tur på landet, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser, hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter. 
De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres helt særlige dans, vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!

Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole. Her ser vi også, hvordan børnene bliver uddannet til at klare hverdagen i landsbyen. 

En oplevelse, der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt!

Dag 16-20
Livsnyderi og selvforkælelse
Livsnyderi og selvforkælelse

De næste dage kan du nyde livet og forkæle dig selv på Leopard Beach Resort & Spa Og det er absolut ikke svært. For mens kulden raser i Danmark, er det let at slappe helt af på kystens dejlige strand. 

Dag 21
Dinner cruise
Dinner cruise

Glæd jer til en hyggelige og fortryllende aften på vandet. 

Vi kører til Mombasa, hvor vi går om bord på de traditionelle, gamle, arabiske dhow-både. Bådene blev oprindeligt brugt til at fragte varer langs kysten til de arabiske stater. 
Vi sejler en tur langs mangroven, mens vi nyder en drink og solnedgangen. Herefter nyder vi en skøn middag, der både er med hummer, rejer, steaks og meget mere. 
Mens mørket falder på, tændes lysene i Mombasa by. Sammen med de funklende stjerner skaber det de smukkeste omgivelser for en romantisk aften. Mens vi sejler tilbage, spiller live-bandet om bord, og det er muligt at få en dans på turen. 

En skøn afslutning på en fantastisk ferie!

Dag 22
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi pakker vores ting og gør os klar til at køre til lufthavnen. Tre uger er gået siden, vi rejste afsted og eventyret begyndte. Rejsen har været fuld af både oplevelser og afslapning. 
Vi tager afsked med Leopard Beach Resort & Spa og alle Kenyas fortræffeligheder. 

Vi går om bord og flyver tilbage til Danmark. 

Dag 23
Ankomst Danmark
Ankomst Danmark

Vores langtidsferie er slut – og vi er igen tilbage i Danmark. Heldigvis har vi bagagen fuld af spændende oplevelser. 

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Mombasa
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya – på landsbytur
 • Dinner Cruise
 • Dansktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya, 50 USD.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Eventuelle vaccinationer
 • Tilkøb af evt. Safari
 • Eneværelsestillæg
 • Drikkevarer
 • Andre måltider ud over halvpension
 • Drikkepenge
 • Alle transfer mellem lufthavne og hoteller ca. kr. 150-200 pr. person
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Gratis WiFi
 • Pool
 • Strand

Direkte ved Kenyas suveræne Diani Beach
Leopard Beach Resort & Spa er et rigtig godt hotel, der til fulde lever op til en ægte drømmeferie. Hvert år vender mange stamgæster tilbage til Leopard Beach Resort & Spa, fordi de ganske enkelt elsker hotellet. I bor midt i en stor tropisk have, der indbyder til ren afslapning. Hotellet ligger direkte ned til en fantastisk strand, der er delt i to – én, hvor børn og familier kan lege og hygge sig, og én kun for voksne. Hotellet har et utal af faciliteter for både børn og voksne. Her er fitness, vansportsaktiviteter, spaområde, børneklub og meget mere. 

Poolen indbyder til en frisk svømmetur. I kan naturligvis også læne jer tilbage på områdets solstole i skyggen af en palme og nyde udsigten over havet. Her er rigtig hyggeligt, og trænger I til en forfriskning, ligger hotellets snackbar lige ved siden af. 

Sådan bor du
På Leopard Beach Resort & Spa bor I på velindrettede standardværelser. De fleste ligger på 1. sal og har egen balkon med udsigt til haven. Alle værelser har aircondition, TV, minibar, kaffe- og tefaciliteter, hårtørre, telefon og safebox. I kan bo op til 2 voksne og 1 barn på hotellets standardværelser.

Opholdet er med morgenmad, men det er muligt at tilkøbe halvpension, helpension og All Inclusive.  

Mere om Leopard Beach Resort & Spa
De dejlige restauranter tilbyder halvpension og holder et meget højt niveau. Flere barer giver mulighed for afslapning og en hyggelig stemning. I forbindelse med middagen om aftenen skal herrerne være iført lange bukser. Internationalt dykkercenter, dybhavsfiskeri, tennis. Hotellet ligger kun fem minutters gang til 18-hullers golfbane, lige ved stranden og i gåafstand til centrum af Diana by. 

Om hotellet
Afstand til lokalt centrum 600 m
Bar Ja
Børnepool Ja
Elevator Nej
Poolhåndklæder Ja
Safebox Ja
WiFi Ja

Del denne side via E-mail