Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf

Langtidsferie inkl. 7 dages safari - ophold på Amani Tiwi Beach

0
Rejselængde 21 Nætter
Pris fra 07 januar 2020 27.998 kr
Se alle afgange

Rejs med på Bravo Tours store safarieventyr og langtidsferie langs Kenya-kysten. Det bliver kort sagt ikke bedre! En kombination, der er en eventyrer værdig!

Nyd livet langs Kenyas dejlige strande, slap af på Amani Tiwi Beach Resort og nyd livet på førsteklasse. Rejsens absolut højdepunkt er dog uden tvivl det store safarieventyr, der venter jer på Kenyas savanne. Vi besøger landets allerbedste safariområder: Masai Mara, Amboseli, Naivasha og Tsavo. Oplevelserne og dyrene står i kø – det er kort sagt helt fantastisk!

Ud over safarien er der også tre spændende udflugter inkluderet i rejsen, der viser jeg mange andre, spændende sider af Afrika. Oplev menneskemylderet i Mombasa, livet i de lokale landsbyer og nyd en middag om bord på en dhow-båd.

Med 7 dage på Afrikas savanne, ren afslapning på et fire-stjernet hotel og spændende udflugter har du fundet den ypperste langstidsferie ved Kenyas kyst!

Vær opmærksom på, at I checker ud fra hotellet, mens I er på safari. Det er muligt at opbevare bagage på Amani Tiwi Beach Resort, mens I er afsted.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • 7 dages fantastisk safari
 • Safari i Masai Mara, Amboseli, Naivasha og Tsavo
 • 3 spændende udflugter
 • Bo i luksustelt eller lodgeværelse for foden af Afrikas højeste bjerg
 • Dansktalende rejseleder
 • Halvpension på 4 stjernet resort
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afsted til Afrika
Afsted til Afrika

Der er ikke noget bedre end ferie! – kun en lang ferie. Det er, hvad der venter, når vi går om bord. Hele vejen til Afrika kan vi glæde os til mere end 20 dage fyldt med sol, sommer og spændende oplevelser. På vejen til Mombasa læner vi os tilbage, slapper af og nyder servicen om bord. Eventyret er i gang…Dag 2
Check-in på Amani Tiwi Beach Resort
Check-in på Amani Tiwi Beach Resort

Syd for Ækvator starter eventyret. Vi lander i Kenya, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi direkte til Amani Tiwi Beach Resort, der bliver vores hjem de næste uger – og du kan godt glæde dig!

På Amani Tiwi Beach Resort bor vi de næste uger direkte på en af Kenyas mest berømte strande. Her finder vi høj standard, eksotiske omgivelser og spændende aktiviteter. Med en gennemsnitstemperatur på ca. 32 grader, er det meget let at glemme, at det er vinter i Danmark.

Resortet er særlig kendt for sit store have- og poolområde, der er landets længste. Den 167 meter lange swimmingpool har tre øer, så man kan snuppe en pause undervejs. Find din helt egen oase i haven, nyd en kold drink i skyggen fra palmerne og kom helt ned i gear. Udover fire barer er der også fem forskellige restauranter – lige fra en stor hovedrestaurant til små, intime restauranter på hotellet. Her serverer restauranterne alt fra internationale til italienske, indiske og lokale specialiteter.

I løbet af ferien skal vi heller ikke tænke på at lave mad. Halvpension er allerede inkluderet – en fantastisk morgenmad og middag serveres hver eneste dag. På ferien opdager vi, at personalet gør alt for, at vores ophold bliver perfekt. Den ene dag er der middag i hovedrestauranten, den næste spiser vi måske under palmerne på stranden eller langs poolkanten. Serviceniveauet er i top!

Vil vi være aktive, er der masser at lave på Amani Tiwi Beach Resort. Hotellet har både fitness og tennisbane. I løbet af ugerne er der også forskellige former for underholdning – vær med, når hotellets animationsteam inviterer til vandpolo eller vandaerobic i poolen. Hver aften er der et nyt tema, som danner rammen for underholdning – hvad enten den består af dans, musik, akrobatik eller noget helt fjerde.

Amani Tiwi Beach Resort er også perfekt for snorkel- og dykkerentusiaster! Blot 400 meter fra resortet ligger to af landets største koralrev. Langs kysten er der også mange spændende dykkersports. Et af revene er fuld af farverige fisk og skildpadder og ufarlige ”tip-hajer”. Er du heldig, oplever du også de legesyge delfiner og hvalhajer.

Når dagen går på hæld, læner vi os tilbage på vores private balkon. Herfra er der en fantastisk udsigt over den eksotiske have. Kort sagt er Amani Tiwi Beach Resort det perfekte sted at nyde livet – glæd dig til ren afslapning, eksotisk badeferie og dejlige oplevelser.

Dag 3
Byrundtur i Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Glæd dig til at opleve hjertet af Mombasa – den gamle bydel!

Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten.

Arabernes indflydelse blev begrænset af portugiserne, der ankom i 1498. De overtog magten i ca. 200 år, og siden gik den på skift, inden briterne til sidst ”overtog” byen i 1895. Først i 1963 fik kenyanerne selv magten, hvor landet blev selvstændigt.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Dag 4
Ren afslapning på Amani Tiwi Beach
Ren afslapning på Amani Tiwi Beach

Der er dømt afslapning! Nyd livet lige præcis, som du har lyst. Læn dig tilbage ved poolområdet, prøv hotellets fitness, spil vandpolo eller gå til stranden. Der er også mulighed for at prøve at snorkle eller dykke – området er perfekt til begge dele!

Dag 5
Startskuddet på et levende safarieventyr
Startskuddet på et levende safarieventyr

Vi tager fra Amani Tiwi Beach Resort og sætter kursen mod safariområdet Tsavo Øst. Vi checker ind på vores luksuriøse lodge Aruba Lodge til en god frokost, inden vi allerede om eftermiddagen tager afsted på vores første gamedrive. Tsavo er kendt som Kenyas største safariområde og ikke mindst for sine tusindvis af elefanter med rød jord på sig), men her er også giraffer, gazeller og de store kattedyr. Der er altså næsten garanti for allerede første dag at se masser af dyr.

Vi kører tilbage til Aruba Lodge, hvor vi nyder en god middag. Ved lodgen er der også flere vandhuller, som mange dyr ynder at kigge forbi. Slut dagen af med en tur i poolen.

Vær opmærksom på, at I checker ud fra hotellet, mens I er på safari. Det er muligt at opbevare bagage på Amani Tiwi Beach Resort, mens I er afsted.

Dag 6-7
Safari i Amboseli og oplev Kilimanjaro
Safari i Amboseli og oplev Kilimanjaro

De næste dage tilbringes i det fantastiske safariområde Amboseli, hvor vi bor to nætter på Satao Elerai Camp, som er en fuldstændig fantastisk camp med store luksuriøse telte og fantastiske lodgeværelse - alle telte har direkte udsigt til Kilimanjaro, og bestiller du som en af de 12 første, kommer du til at bo her. 

Vi tager på flere gamedrives i området, der er 392 km2 stort og ligger på grænsen til Tanzania. I baggrunden rejser Kilimanjaro sig - Afrikas højeste bjerg. Parken er et paradis for elefanter og bøfler, der nyder godt af den frodighed, som sumpene tilbyder. Disse sumpe, der blandt andet er dannet af smeltevandet fra Kilimanjaros sneklædte tinder, står i skærende kontrast til den udtørrede saltsø, der er en anden markant del af parkens økosystem. 


Glæd dig til at opleve elefanter, løver, zebraer, geparder, gnuer, bøfler og mange andre spændende dyr.

Dag 8
Karen Blixen og Naivasha
Karen Blixen og Naivasha

Efter en god morgenmad kører vi videre på vores eventyr. Første stop gør vi ved Karen Blixen Museet, hvor vi også nyder en god frokost på den nærtliggende restaurant ”Tamambo Blixen”. Herefter fortsætter vi til Naivasha-søen, hvor vi forhåbentligt hilser på de mange flodheste. Vi checker ind på vores lodge, der ligger lige ud til søen. Ofte kan man se giraffer og vandbukke komme ind i haven for at nyde det grønne græs og bladene fra akacietræerne.

Om eftermiddagen checker vi ind på Naivasha Sopa Resort, der betager med sine rustikke og velbeliggende små huse. Ofte kigger både giraffer, aber og andre dyr forbi.     

Dag 9
På sejltur og videre til Masai Mara
På sejltur og videre til Masai Mara

Inden vi fortsætter rejsen til Masai Mara, sejler vi ud på Lake Naivasha-søen, hvor vi ser det fantastiske fugleliv og kommer til at møde nogle af søens mange flodheste i deres rette element.

Om eftermiddagen ankommer vi til verdens nok mest kendte safariområde: Masai Mara – hvor vi allerede kører på første gamedrive. Med sine 1.500 km2 har Masai Mara sammen med Serengeti verdens største koncentration af dyr. Vi har mulighed for at se alle de store afrikanske dyr – lige fra de store elefanter og giraffer til de små dik-dik antiloper. I Masai Mara er der næsten også altid mulighed for at se løver, geparder og leoparder.

For mange safarikendere er en safari ikke fuldendt, før man har været en tur forbi Masai Mara. Når du har været her, vil du forstå, hvad de mener!

Dag 10
Meget mere Masai Mara
Meget mere Masai Mara

I dag fortsætter vores Masai Mara-eventyr. Vi kører både ud om morgenen og om eftermiddagen. Det betyder, at vi både kan se dyrene vågne og nyde en eftermiddagslur. Vi kører langs Mara-floden, hvor vi ser dyrelivet i vandet og langs floden. I Masai Mara venter der virkelig store dyre- og naturoplevelser!

Dag 11
Tilbage til kysten
Tilbage til kysten

Vi starter dagen med solopgang over savannen. Efter nogle dejlige morgen-safarioplevelser kører vi retur til lodgen for at spise morgenmad og hente vores bagage. De næste par timer bruger vi på at spotte dyr, mens vi kører mod landingsbanen i Nairobi. Midt på eftermiddagen boarder vi vores fly og tager tilbage til Amani Tiwi Beach Resort.

Her kan vi rigtig nyde og fordøje alle vores mange safariminder.


Dag 12
Afslapning efter safari
Afslapning efter safari

 I dag bliver der tid til at nyde poolen og stranden. Vi er tilbage på Amani Tiwi Beach Resort, hvor vi checker ind igen. Efter en uge fuld af spændende oplevelser blandt nogle af Afrikas mest kendte safariområder, er det oplagt at bruge dagen til at fordøje de mange indtryk. I vil med garanti have meget at snakke om!

Dag 13
Det autentiske Kenya – på landsbytur
Det autentiske Kenya – på landsbytur

Tag med til det lokale Kenya. Vi tager en tur på landet, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser, hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter.

De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres helt særlige dans, vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!

Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole. Her ser vi også, hvordan børnene bliver uddannet til at klare hverdagen i landsbyen.

En oplevelse, der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt!

Dag 14-20
Livsnyderi og selvforkælelse
Livsnyderi og selvforkælelse

De næste dage kan du nyde livet og forkæle dig selv på Amani Tiwi Beach Resort! Og det er absolut ikke svært. For mens kulden raser i Danmark, er det let at slappe helt af på kystens dejlige strand.

Dag 21
Dinner Cruise
Dinner Cruise

Glæd jer til en hyggelige og fortryllende aften på vandet.

Vi kører til Mombasa, hvor vi går om bord på de traditionelle, gamle, arabiske dhow-både. Bådene blev oprindeligt brugt til at fragte varer langs kysten til de arabiske stater.

Vi sejler en tur langs mangroven, mens vi nyder en drink og solnedgangen. Herefter nyder vi en skøn middag, der både er med hummer, rejer, steaks og meget mere.

Mens mørket falder på, tændes lysene i Mombasa by. Sammen med de funklende stjerner skaber det de smukkeste omgivelser for en romantisk aften. Mens vi sejler tilbage, spiller live-bandet om bord, og det er muligt at få en dans på turen.

En skøn afslutning på en fantastisk ferie!

Dag 22
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi pakker vores ting og gør os klar til at køre til lufthavnen. Tre uger er gået, siden vi rejste afsted og eventyret begyndte. Rejsen har været fuld af både oplevelser og afslapning.

Vi tager afsked med Amani Tiwi Beach Resort og alle Kenyas fortræffeligheder. Vi går om bord og flyver tilbage til Danmark.

Dag 23
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

 Vores langtidsferie er slut – og vi er igen tilbage i Danmark. Heldigvis har vi bagagen fuld af spændende oplevelser.

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Mombasa
 • Transport til og fra hotellet
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya – på landsbytur
 • Dinner Cruise
 • Dansktalende rejseleder
 • Halvpension på Amani Tiwi Beach Resort
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Helpension på safarien
 • Alle entreer til safariparker og reservater.

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya, 50 USD.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Eventuelle vaccinationer
 • Tilkøb af evt. Safari
 • Eneværelsestillæg
 • Drikkevarer
 • Andre måltider ud over halvpension
 • Drikkepenge (på safarien er det ca. 50 kr. pr. dag)
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant
 • Strand
 • Tilkøb All Inclusive

Lækkert resort i skønne omgivelser
Amani Tiwi er det perfekte ferievalg. Her er alt, hvad man drømmer om, hvis man vil holde en eksotisk drømmeferie langs Kenyas kyst. I bor lige ved kridhvide strande, hvor I kan slappe af mellem svajende palmer eller nyde en dukkert i det krystalklare vand.

Uanset om I rejser som par eller med børn, vil alle nyde ferielivet på Amani Tiwi. Her er der god plads til alle og mange faciliteter. Børnene kan hygge sig i den internationale børneklub, og flere gange om dagen arrangerer animationsteamet også aktiviteter – både for børn og voksne. Ved stranden er det muligt at prøve forskellige vandsportsaktiviteter, og hotellet tilbyder også flere wellnessbehandlinger. Ud for stranden ligger verdens anden længste koralrev – det er muligt at sejle ud til koralerne, hvor I kan snorkle, men det også muligt at opleve det flotte syn om bord på en glasbundsbåd.

På hotellet finder I også Kenyas længste poolområde. Poolen snor sig hele vejen gennem den tropiske have ned til stranden. Det betyder, at I kan finde jeres helt egen oase på hotellet, hvor I kan komme helt ned i gear. Hotellet har også flere restauranter og barer bl.a. en italiensk restaurant lige ud til stranden. Det er også muligt at tilkøbe All Inclusive til meget fordelagtige priser.


Om hotellet
Afstand til centrum 25 km
Afstand til hæveautomat 12,5 km
Afstand til lokalt centrum 12,5 km
Afstand til strand 0 m
Aircondition Ja
Antal værelser 209
Bar Ja
Byggeår 1996
Børnepool Ja
Elevator Nej
Etager 3
Køleskab Ja
Minibar Ja, mod gebyr
Pool Ja
Poolhåndklæder Ja
Rengøring, pr. uge 7
Renoveret 2012
Restaurant Ja
Safebox Ja
Skift af håndklæder, pr. uge 7
Skift af sengelinned, pr. uge 2
TV på værelset Ja
WiFi Ja

Sådan bor du
På Amani Tiwi bor I i dobbeltværelser, der alle ligger med en dejlig udsigt til enten poolen eller den smukke have. Alle værelser er store, lyse og rummelig med balkon. Værelserne har TV, køleskab, telefon, elkedel og myggenet. Alle værelser har eget badeværelse med bruser eller badekar. På Amani Tiwi kan I bo op til 2 voksne og 2 børn.

Mere om Amani Tiwi
Amani Tiwi ligger i et roligt og hyggeligt område uden for centrum. Hver dag - i vintersæsonen - går der en shuttlebus (mod betaling) ind til centrum af Diani – det tager ca. 40 minutter. Her finder I et lokalt shoppingcenter. Vi arrangerer gratis shuttlebus for vores gæster, 2-3 gange om ugen. Der kan veksles penge på hotellet, men der er ikke hæveautomat. 

Det er muligt at tilkøbe halvpension eller All Inclusive. Måltiderne serveres i hotellets buffetrestaurant, Palms Restaurant. 

Måske er dette også interessant

Langtidsferie på Kenya-kysten
0

Ferie er fantastisk – men langtidsferie er endnu bedre!

Glæd jer til tre fantastiske uger langs Kenyas kyst! Der bliver både tid til afslapning og spændende oplevelser. Nyd livet på Amani Tiwi Beach Resort – et firestjernet hotel direkte på stranden i eksotiske omgivelser. Ferien er med halvpension – og der er tre spændende udflugter inkluderet! Tag med på byrundtur i Mombasa, besøg en spændende landsby og sejl med på dinner cruise.
Langstidsferie ved Kenya-kysten er din garanti for fantastiske oplevelser og eksotisk badeferie!

21 Nætter 16.498 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Langtidsferie inkl. 2 dages safari - ophold på Amani Tiwi Beach
0

Nyd tre skønne uger langs Kenya-kysten og kombiner ferien med nogle af Kenyas største oplevelser! På rejsen har I tre udflugter inkluderet – byrundtur i Mombasa, Dinner Cruise og landsbytur. Derudover får I jeres livs oplevelser på to spændende safaridage på savannen. Rejsen inkluderer nemlig to safaridage i området Tsavo, der er særlig kendt for sine røde elefanter.

Glæd jer også til ren afslapning på Amani Tiwi Beach Resort. Her finder I alt, hvad I har brug for til en dejlig, ekstra lang ferie.

21 Nætter 18.498 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
Langtidsferie inkl. 5 dages safari - ophold på Amani Tiwi Beach
0

Kombiner det bedste af to verdner – en lang ferie ved Kenyas kyst på et virkelig godt resort og tag på fem spændende safaridage på savannen. Her venter dyreoplevelser i verdensklasse!

Udover safari inkluderer rejsen også tre spændende udflugter – byrundtur i Mombasa, Dinner Cruise og landsbytur. De fem safaridage tager jer med på enestående safari i Tsavo – både den østlige og vestlige del. Området er kendt for sine røde elefanter, men her bor alverdens spændende safaridyr.

Glæd jer – det bliver uden tvivl en langtidsferie, I aldrig glemmer!

Vær opmærksom på, at I checker ud fra hotellet, mens I er på safari. Det er muligt at opbevare bagage på Amani Tiwi Beach Resort, mens I er afsted.

21 Nætter 20.998 kr
Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)

PDF-program

Del denne side via E-mail