Langtidsferie inkl. 5 dages safari - ophold på Indian Ocean Beach Resort

0

Kombiner det bedste af to verdner – en lang ferie ved Kenyas kyst på et virkelig godt resort og tag på fem spændende safaridage på savannen. Her venter dyreoplevelser i verdensklasse!

Udover safari inkluderer rejsen også tre spændende udflugter – byrundtur i Mombasa, Dinner Cruise og landsbytur. De fem safaridage tager jer med på enestående safari i Tsavo – både den østlige og vestlige del.
Området er kendt for sine røde elefanter, men her bor alverdens spændende safaridyr. Glæd jer – det bliver uden tvivl en langtidsferie, I aldrig glemmer!

Rejsens højdepunkter
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya – på landsbytur
 • Dinner Cruise
 • Safari i skønne nationalparker
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Alle entreer til safariparker og reservater
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afsted til Afrika
Afsted til Afrika

Der er ikke noget bedre end ferie! – kun en lang ferie.
Det er, hvad der venter, når vi går om bord. Hele vejen til Afrika kan vi glæde os til mere end 20 dage fyldt med sol, sommer og spændende oplevelser. På vejen til Mombasa læner vi os tilbage, slapper af og nyder servicen om bord.
Eventyret er i gang…

Dag 2
Check-in på strandhotellet
Check-in på strandhotellet

Syd for ækvator starter eventyret. Vi lander i Kenya, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder.
Sammen kører vi direkte til Indian Ocean Beach Club, der bliver vores hjem de næste 22 nætter – og du kan godt glæde dig!

På Indian Ocean Beach Club bor vi de næste uger direkte på Kenyas berømte strande. Her finder vi høj standard, eksotiske omgivelser og spændende aktiviteter.
Med en gennemsnitstemperatur på ca. 32 grader, er det meget let at glemme, at det er vinter i Danmark.

I løbet af ferien skal vi heller ikke tænke på at lave mad. Halvpension er allerede inkluderet – en fantastisk morgenmad og middag serveres hver eneste dag. På ferien opdager
vi, at personalet gør alt for, at vores ophold bliver perfekt. Den ene dag er der middag i hovedrestauranten, den næste spiser vi måske under palmerne på stranden eller langs poolkanten.
Serviceniveauet er i top!

Vil vi være aktive, er der masser at lave på Indian Ocean Beach Club. I løbet af ugerne er der også forskellige former for underholdning – vær med, når hotellets animationsteam inviterer til vandpolo eller vandaerobic i poolen. Hver aften er der et nyt tema, som danner rammen for underholdning – hvad enten den består af dans, musik, akrobatik eller noget helt fjerde.

Indian Ocean Beach Club er også perfekt for snorkel- og dykkerentusiaster! Tæt på hotellerne ligger to af landets største koralrev. Et af revene er fuld af farverige fisk og skildpadder og ufarlige ”tip-hajer”. Er du heldig, oplever du også de legesyge delfiner og hvalhajer.

Når dagen går på hæld, læner vi os tilbage på vores private balkon. Herfra er der en fantastisk udsigt over den eksotiske have. Kort sagt er Indian Ocean Beach Club det perfekte sted at nyde livet – glæd dig til ren afslapning, eksotisk badeferie og dejlige oplevelser.

Dag 3
Byrundtur i Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Glæd dig til at opleve hjertet af Mombasa – den gamle bydel! Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten.

Arabernes indflydelse blev begrænset af portugiserne, der ankom i 1498. De overtog magten i ca. 200 år, og siden gik den på skift, inden briterne til sidst ”overtog” byen i 1895. Først i 1963 fik kenyanerne selv magten, hvor landet blev selvstændigt.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Dag 4
Ren afslapning på strandhotellet
Ren afslapning på strandhotellet

Der er dømt afslapning! Nyd livet lige præcis, som du har lyst. Læn dig tilbage ved poolområdet, prøv hotellets fitness, spil vandpolo eller gå til stranden. Der er også mulighed for at prøve at snorkle eller dykke – området er perfekt til begge dele!

Dag 5
Afsted på safari
Afsted på safari

Efter morgenmaden på hotellet forlader vi Kenyakysten og kører fulde af forventninger vestover mod de store savanne-områder. Vi kører til den lille købstad Voi i det sydlige Kenya, der ligger på kanten af Tsavo National Park. Voi er også kendt som stedet, hvorfra Karen Blixens elskede Dennis Finch Hatton tog på sin sidste flyvetur.
Fra Voi går turen til Lumo National Park, der ligger omkring fire timers kørsel fra Mombasa. Det er en mindre, privat safaripark, som har en saltsø, hvor elefanter elsker at komme for at slikke salt. Her er der rige muligheder for at se både elefanter, zebraer, giraffer, bøfler, antiloper og ikke mindst løver.
Vi skal bo på den fantastiske Lions Bluff Lodge, der er bygget på en bjergside. Det giver frit udsyn til savannen og også udsigt til en af de mest kendte kamppladser fra 1. verdenskrig i Afrika. Både Dennis Finch Hatton og Bror von Blixen-Finecke deltog i kampene. I dag er der dog mere roligt, og i godt vejr er der udsigt til Mount Kilimanjaro.
Eftermiddagen bruges på gamedrive i parken, vi bliver, indtil solen går ned over savannen.

Vær opmærksom på, at I checker ud fra hotellet, mens I er på safari. Det er muligt at opbevare bagage på hotellet, mens I er afsted. Safari starter dag 5 eller 7 - dette vælges ved bestilling af rejsen.

Dag 6
Fantastiske Tsavo
Fantastiske Tsavo

Efter morgenmaden kører vi mod Tsavo Vest. Med i alt 21.000 kvadratkilometer er Tsavo ikke blot Kenyas største, men også en af Afrikas største nationalparker.
Arealet svarer til omkring det halve af Danmark. Landskabet er et ægte vildnis med floder, klippeklædte skråninger, røde vulkanske bakker og vidtstrakte savanner – og noget af det smukkeste af Afrika. Vi ankommer til Kilaguni Serena Safari Lodge, der er Kenyas ældste lodge fra 1962. Den ligger direkte ud til et vandhul med udsigt til Chyulubjergene og Mount Kilimanjaro. Vandhullet besøges døgnet rundt af dyr som antiloper, zebraer, giraffer, elefanter og med lidt held ser vi også de store kattedyr. Vi kører på game drive om eftermiddagen for at spotte vilde dyr og besøger Mzima Springs, hvor der springer 280.000 liter naturligt kildevand i minuttet. Fra en udsigtspost under vandoverfladen kan man nyde synet af flodheste og krokodiller i det klare vand.

Dag 7
Videre til Tsavo Øst
Videre til Tsavo Øst

Dagen starter med et lille gamedrive i Tsavo Vest, som fører frem til Leopard Rock, hvor vi skal nyde en helt fantastisk bush breakfast på toppen af stenen. Herfra fortsætter vi turen videre mod Tsavo Øst. Vi støder på mange forskellige dyrearter undervejs på turen. Én ting er dog helt sikkert: Vi løber helt sikkert på et stort antal elefanter, da Tsavo nationalparken formentligt har omkring 20.000 elefanter – hvilket er en stor del af den samlede bestand i Kenya. Vi ankommer til Ashnil Aruba Lodge hen på eftermiddagen. Den ligger midt i herlighederne, og der vil være rige muligheder for at nyde savannen direkte fra poolområdet. Så bliver livet ikke meget bedre.

 

Dag 8
Hel dag med safarioplevelser
Hel dag med safarioplevelser

Dagen i dag er helliget dyrelivet i Tsavo Øst, hvor de mange dyr kan boltre sig på i alt 11.747 kvadratkilometer.
Vi tager på safari flere gange i løbet af dagen og kommer derved helt tæt på dyrenes døgnrytme. Naturligvis vil vi se en del af den store elefantbestand, men også giraffer, små antiloper og dyrenes konge, løven, vil sandsynligvis være inden for visuel rækkevidde på de røde savannesletter i Tsavo Øst. Efter dagens sidste safaritur returnerer vi til Ashnil Aruba Lodge.

Dag 9
Tilbage til strandhotellet
Tilbage til strandhotellet

Vi nyder de sidste safarioplevelser, inden vi forlader savannen og kører tilbage mod kysten. Her venter Indian Ocean Beach Club med alle fortræffeligheder! Der er dømt ren afslapning og livsnyderi på resortet…

Dag 10-15
Nyd dagene på strandhotellet
Nyd dagene på strandhotellet

Vil vi være aktive, er der masser at lave på Indian Ocean Beach Club.
Hotellet har både fitness og tennisbane. I løbet af ugerne er der også forskellige former for underholdning – vær med, når hotellets animationsteam inviterer til vandpolo eller vandaerobic i poolen. Hver aften er der et nyt tema, som danner rammen for underholdning – hvad enten den består af dans, musik, akrobatik eller noget helt fjerde.

Dag 16
Det autentiske Kenya – på landsbytur
Det autentiske Kenya – på landsbytur

Tag med til det lokale Kenya. Vi tager en tur på landet, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser,hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter.
De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres helt særlige dans, vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!
Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole. Her ser vi også, hvordan børnene bliver uddannet til at klare hverdagen i landsbyen. En oplevelse, der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt!

Dag 17-20
Livsnyderi og selvforkælelse
Livsnyderi og selvforkælelse

De næste dage kan du nyde livet og forkæle dig selv på Indian Ocean Beach Club! Og det er absolut ikke svært. For mens kulden raser i Danmark, er det let at slappe helt af på kystens dejlige strand.

Dag 21
Dinner Cruise
Dinner Cruise

Glæd jer til en hyggelige og fortryllende aften på vandet. Vi kører til Mombasa, hvor vi går om bord på de traditionelle, gamle, arabiske dhow-både. Bådene blev oprindeligt brugt til at fragte varer langs kysten til de arabiske stater. Vi sejler en tur langs mangroven, mens vi nyder en drink og solnedgangen. Herefter nyder vi en skøn middag, der både er med hummer, rejer, steaks og meget mere.
Mens mørket falder på, tændes lysene i Mombasa-by. Sammen med de funklende stjerner skaber det de smukkeste omgivelser for en romantisk aften. Mens vi sejler tilbage, spiller live-bandet om bord, og det er muligt at få en dans på turen. En skøn afslutning på en fantastisk ferie!

Dag 22
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi pakker vores ting og gør os klar til at køre til lufthavnen.
Tre uger er gået siden, vi rejste afsted og eventyret begyndte. Rejsen har været fuld af både oplevelser, spændende safari og afslapning. Vi tager afsked med Indian Ocean Beach Club og alle Kenyas fortræffeligheder. Vi går om bord og flyver tilbage til Danmark.

Dag 23
Ankomst Danmark
Ankomst Danmark

Vores langtidsferie er slut – og vi er igen tilbage i Danmark. Heldigvis har vi bagagen fuld af spændende oplevelser og safariminder.

Dato og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Mombasa med flyskifte i Istanbul
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya – på landsbytur
 • Dinner Cruise
 • Dansktalende rejseleder
 • Halvpension på Indian Ocean Beach Club
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Helpension på safarien
 • Alle entreer til safariparker og reservater.

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya, 50 USD.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Eventuelle vaccinationer
 • Eneværelsestillæg
 • Drikkevarer
 • Andre måltider ud over halvpension
 • Drikkepenge (på safarien er det ca. 50 kr. pr. dag)
 • Alle transfer mellem lufthavne og hoteller ca. kr. 150-200 pr. person

PDF-PROGRAM

Del denne side via E-mail