Langtidsferie inkl. 2 dages safari - ophold på Indian Ocean Beach Resort

0

Nyd tre skønne uger langs Kenya-kysten og kombiner ferien med nogle af Kenyas største oplevelser! På rejsen har I tre udflugter inkluderet – byrundtur i Mombasa, Dinner Cruise og landsbytur. Derudover får I jeres livs oplevelser på to spændende safaridage på savannen. Rejsen inkluderer nemlig to safaridage i området Tsavo, der er særlig kendt for sine røde elefanter.

Glæd jer også til ren afslapning på Indian Ocean Beach Resort. Her finder I alt, hvad I har brug for til en dejlig, ekstra lang ferie.

Rejsens højdepunkter
 • Dinner Cruise
 • Dansktalende rejseleder
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya – på landsbytur
 • 23 dage med halvpension på Indian Ocean Beach Club
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afsted til Afrika
Afsted til Afrika

Der er ikke noget bedre end ferie! – kun en lang ferie.
Det er, hvad der venter, når vi går om bord. Hele vejen til Afrika kan vi glæde os til mere end 20 dage fyldt med sol, sommer og spændende oplevelser. På vejen til Mombasa læner vi os tilbage, slapper af og nyder servicen om bord.
Eventyret er i gang…

Dag 2
Check-in på Indian Ocean Beach Club
Check-in på Indian Ocean Beach Club

Syd for ækvator starter eventyret. Vi lander i Kenya,hvor vi møder vores dansktalende rejseleder.
Sammen kører vi direkte til Indian Ocean Beach Club, der bliver vores hjem de næste 22 nætter – og du kan godt glæde dig!

På Indian Ocean Beach Club bor vi de næste uger direkte på Kenyas berømte strande. Her finder vi høj standard, eksotiske omgivelser og spændende aktiviteter. Med en gennemsnitstemperatur på ca. 32 grader, er det meget let at glemme, at det er vinter i Danmark.

I løbet af ferien skal vi heller ikke tænke på at lave mad. Halvpension er allerede inkluderet – en fantastisk morgenmad og middag serveres hver eneste dag. På ferien opdager vi, at personalet gør alt for, at vores ophold bliver perfekt. Den ene dag er der middag i hovedrestauranten, den næste spiser vi måske under palmerne på stranden eller langs poolkanten. Serviceniveauet er i top!

Vil vi være aktive, er der masser at lave på Indian Ocean Beach Club. I løbet af ugerne er der også forskellige former for underholdning – vær med, når hotellets animationsteam inviterer til vandpolo eller vandaerobic i poolen. Hver aften er der et nyt tema, som danner rammen for underholdning – hvad enten den består af dans, musik, akrobatik eller noget helt fjerde.

Indian Ocean Beach Club er også perfekt for snorkel- og dykkerentusiaster! Tæt på hotellerne ligger to af landets største koralrev. Et af revene er fuld af farverige fisk og skildpadder og ufarlige ”tip-hajer”. Er du heldig, oplever du også de legesyge delfiner og hvalhajer.

Når dagen går på hæld, læner vi os tilbage på vores private balkon. Herfra er der en fantastisk udsigt over den eksotiske have. Kort sagt er Indian Ocean Beach Club det perfekte sted at nyde livet – glæd dig til ren afslapning, eksotisk badeferie og dejlige oplevelser.

Dag 3
Byrundtur i Mombasa
Byrundtur i Mombasa

Glæd dig til at opleve hjertet af Mombasa – den gamle bydel!
Mombasa er Kenyas anden største by. Her bor ca. 1,2 millioner indbyggere. Gennem århundreder har byen været et strategisk vigtigt punkt, og derfor har mange forskellige folkefærd sat deres præg på byen. De har ganske enkelt kæmpet om at have magten.

Arabernes indflydelse blev begrænset af portugiserne, der ankom i 1498. De overtog magten i ca. 200 år, og siden gik den på skift, inden briterne til sidst ”overtog” byen i 1895. Først i 1963 fik kenyanerne selv magten, hvor landet blev selvstændigt.

Vi oplever alle de forskellige folkefærd på vores vej gennem byen. Arkitekturen skifter fra sted til sted, og det er med til at gøre byen helt unik. Vi besøger også Mombasas meget populære frugt- og grøntsagsmarked. Vi går gennem de smalle gader i den gamle bydel til det portugisiske fort ”Fort Jesus”. Monumentet blev bygget i 1597 som knudepunkt for handel af varer og slaver. I dag er det en af de bedst bevarede fæstninger ved Det Indiske Ocean.

Vi kører naturligvis også forbi et af Mombasas mest berømte steder – den 14 meter høje byport, der er formet som elefantens stødtænder. Dagen slutter med et spændende besøg på byens træfabrik. Her arbejder mere end 3.000 arbejdere med at forarbejde træ og skabe lokal kunst.

Dag 4
Ren afslapning på Indian Ocean Beach Club
Ren afslapning på Indian Ocean Beach Club

Der er dømt afslapning! Nyd livet lige præcis, som du har lyst. Læn dig tilbage ved poolområdet, prøv hotellets fitness, spil vandpolo eller gå til stranden. Der er også mulighed for at prøve at snorkle eller dykke – området er perfekt til begge dele! Brug også dagene til at lade op, for snart venter der spændende safaridage forude…

Dag 5
Klar til safari og røde elefanter
Klar til safari og røde elefanter

I dag tager vi afsted mod Kenyas største nationalpark, Tsavo Øst. Den er kendt for sin røde jord, der giver de vilde dyr farve, især de ca. 15.000 elefanter. Udover det rige dyreliv er stedet kendt fra John Henry Pattersons berømte bog ”Man-Eaters of Tsavo” med to menneskeædende løver fra sidst i 1800-tallet og byen Voi, hvorfra Karen Blixens elskede Dennis Finch Hatton fløj sin sidste tur. Safari er ubeskrivelig.
I Tsavo bor der mange forskellige dyr, så vi krydser fingre for, at vi hilser på dem alle – både løver, zebraer, bøfler, giraffer og alle deres venner.
Vi sover på savannen – selv natten hører under kategorien store oplevelser.
At gå til ro, mens man kun kan høre dyrenes lyde – det er stort!

Dag 6
Mere safari i Tsavo
Mere safari i Tsavo

Vi står tidligt op og spiser morgenmad, for nu gælder det om at komme ud på savannen. Mens solen står op, ser vi dyrene vågne på tætteste hold, mens andre går til ro. Vi møder mange dyr på vejen, mens vi kører tilbage til udkanten af Tsavo Øst. Herfra sætter vi kursen mod kysten og Indian Ocean Beach Club.
Vi kommer tilbage til hotellet med fantastiske dyreoplevelser i bagagen. Vi har nydt to dage på savannen og en enkelt nat – og vi er helt sikkert blevet forelsket i Kenyas savanne.

Dag 7-14
Livsnyderi og selvforkælelse
Livsnyderi og selvforkælelse

De næste dage kan du nyde livet og forkæle dig selv på Indian Ocean Beach Club. Og det er absolut ikke svært. For mens kulden raser i Danmark, er det let at slappe helt af på kystens dejlige strand.

 

Dag 15
Det autentiske Kenya – på landsbytur
Det autentiske Kenya – på landsbytur

Tag med til det lokale Kenya. Vi tager en tur på landet, hvor vi besøger en af de små landsbyer og ser, hvordan de lokale lever. Besøget giver indsigt og forståelse for, hvordan stammerne lever i små hytter.
De kenyanske stammer har en helt særlig kultur. Beboerne viser deres helt særlige dans, vi møder deres høvding og medicinmand, der har helt særlige evner!
Et af højdepunkterne på turen er også et besøg på den lokale skole. Her ser vi også, hvordan børnene bliver uddannet til at klare hverdagen i landsbyen.
En oplevelse, der tager dig med bag facaden og væk fra kystens lækre hoteller. Det er ganske unikt!

Dag 16-20
De sidste dage på strandhotellet
De sidste dage på strandhotellet

De næste dage kan I bruge på at fordøje Kenyas mange oplevelser. Der er med garanti allerede sket meget på jeres ferie. Tænk tilbage på Mombasas og landsbyens mange oplevelser – eller dyrene på savannen. Snup en drink i poolbaren og nyd solen – det bliver næsten ikke bedre!
Der er selvfølgelig også mulighed for flere spændende oplevelser – jeres rejseleder kommer gerne med gode forslag.

Dag 21
Dinner Cruise
Dinner Cruise

Glæd jer til en hyggelige og fortryllende aften på vandet. Vi kører til Mombasa, hvor vi går om bord på de traditionelle, gamle, arabiske dhow-både. Bådene blev oprindeligt brugt til at fragte varer langs kysten til de arabiske stater.
Vi sejler en tur langs mangroven, mens vi nyder en drink og solnedgangen. Herefter nyder vi en skøn middag, der både er med hummer, rejer, steaks og meget mere. Mens mørket falder på, tændes lysene i Mombasa by. Sammen med de funklende stjerner skaber det de smukkeste omgivelser for en romantisk aften. Mens vi sejler tilbage, spiller livebandet om bord, og det er muligt at få en dans på turen. En skøn afslutning på en fantastisk ferie!

Dag 22
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi pakker vores ting og gør os klar til at køre til lufthavnen.
Tre uger er gået, siden vi rejste afsted og eventyret begyndte. Rejsen har været fuld af både oplevelser og afslapning.
Vi tager afsked med Indian Ocean Beach Club og alle Kenyas fortræffeligheder. Vi går om bord og flyver tilbage til Danmark.

Dag 23
Ankomst Danmark
Ankomst Danmark

Vores langtidsferie er slut – og vi er igen tilbage i Danmark. Heldigvis har vi bagagen fuld af spændende oplevelser.

Dato og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Mombasa med flyskifte i Istanbul
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Byrundtur i Mombasa
 • Det autentiske Kenya – på landsbytur
 • Dinner Cruise
 • Dansktalende rejseleder
 • Halvpension på Indian Ocean Beach Club
 • Garanteret vinduesplads i safaribilen
 • Al safarikørsel med dansktalende rejseleder og lokal chauffør
 • Helpension på safarien
 • Alle entreer til safariparker og reservater

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya, 50 USD.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Eventuelle vaccinationer
 • Eneværelsestillæg
 • Drikkevarer
 • Andre måltider ud over halvpension
 • Drikkepenge (på safarien er det ca. 50 kr. pr. dag)
 • Alle transfer mellem lufthavne og hoteller ca. kr. 150-200 pr. person

PDF-PROGRAM

Del denne side via E-mail