Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Blixens Kenya Safari - ophold på Indian Ocean Beach

0

Rejs med Bravo Tours til Kenya og bliv bjergtaget af en stribe vilde safarioplevelser. Kom tæt på naturen og dyrelivet i det kenyanske højland, oplev en perlerække af sjældne dyr i Samburus prærielignende landskab, hils på flodhestene i den skønne Lake Naivasha og mød en mangfoldighed af klassiske savannedyr på Masai Maras mægtige sletter.

Blixens Kenya Safari giver dig en rendyrket safarioplevelse med alt det bedste, som Kenya har at byde på og i den bedste indkvartering, man kan tænke sig.

Rejsens højdepunkter
 • 7 dages rendyrket safari i 3 af Kenyas bedste nationalparker
 • Tværs over ækvator - fra Samburu i nord til Masai Mara i syd
 • Luksusindkvartering i telte
 • Hele 3 overnatninger ved Mara-floden i verdens-berømte Masai Mara
 • Champagne-morgenmad på savannen
 • 6 overnatninger på Kenya-Kysten
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afsted fra Danmark
Afsted fra Danmark

Sommerfuglene i maven må gerne flyve med, når vi letter fra Danmark for at flyve sydpå mod det afrikanske kontinent. Kursen er sat mod Kenya, og undervejs på flyveturen kan du nyde godt af den gode komfort, underholdningssystemet, den høje service, alle måltider og drikkevarer, der er inkluderet i rejsens pris.

Dag 2
Over Ækvator til Samburu
Over Ækvator til Samburu

I dag ankommer vi i Jomo Kenyatta International Airport, der ligger lidt uden for Nairobi. Her mø-der vi vores dansktalende rejseleder, der sammen med os tager  turen  nordpå  i  de  komfortable  4-hjulstrækkere.  Vi  kører op i det kenyanske højland, og efter ca. fire timer gør vi vores første stop til frokost på Trout Tree. Området lig-ger tæt på ækvator ved Mount Kenya, der er Afrikas næst-højeste  bjerg  (kun  overgået  af  Kilimanjaro). 

Efter frokost fortsætter vi videre nordpå og passerer ækvator. Vejen  falder brat, og vi kommer ned i et tørt og varmt klima med sparsom bevoksning, som nogle steder kan karakteriseres som  halvørken. Dog er  naturen rig og varieret med små bjerge, stejle slugter, floddale og savanne bevokset med de karakteristiske fladkronede akacietræer.

Vi når frem til Samburu Ashnil Lodge, inden det bliver mørkt. Ewaso Ngiro, den brune flod, løber tværs gennem området - som en livsnerve - og giver næring til et rigt plante- og dyreliv. Allerede på vej ind til campen møder vi med garanti de første dyr, uden vi dog med sikkerhed ved, hvilke der by-der os velkommen netop i dag. Der er gode chancer for at se både elefanter, giraffer, zebraer og antiloper, men også rovdyr som løver, leoparder og geparder.

Vi overnatter i store og komfortable telte, der ligger lige ud til floden

Dag 3
Samburu
Samburu

Vi starter dagen tidligt, hvor vi ser solen stå op og nyder morgenstemningen – for en safari er ganske særlig om morgen. Her er lyset blødt og varmt, luften er mild og frisk, og det er endnu ikke for varmt. I Samburu finder vi en del dyrearter, som vi kun ser netop her. Vi tager bl.a. på jagt efter den elegante Oryx antilope,  der er kendt for sine lange, spidse horn og den smukke net-giraf med det skarpt aftegnede mønster. Vi leder  selvfølgelig også efter somalistrudsen med de blå lår og den langhal-sede giraf-gazelle, der ofte står på bagbenene for at nå højere op efter blade og lever hele livet  uden at drikke. Vi vil også gøre alt for at finde den sjældne, smalstribede Grevy-zebra med runde ører. Vi nyder det smukke område i fulde drag, og vi får med garanti en masse dejlige billeder og minder med hjem fra denne tur.

Dag 4
Thomson’s Falls og Lake Naivasha
Thomson’s Falls og Lake Naivasha

Efter et par begivenhedsrige dage i Samburu vender vi snuden mod syd og kører igen mod Mount Kenya. Køreturen tager os med gennem Kenyas spisekam-mer; et smukt landbrugsområde med store marker med hvede og byg og grøntsager til eksport. Ved frokosttid an-kommer vi til Thomson’s Falls, der i dag hedder Nyahururu (de nye fald). Her tordner Ewaso Nyiro floden ud over klippekanten i et fald på 75 meter. Efter frokost fortsætter vi til Lake Naivasha, der er en ferskvandssø i bunden af Rift Valley. Vi bor på den hyggelige Lake Naivasha Country Club, der ligger ned til søen omgivet af et smukt område, hvor flodhestene kommer op om natten og græsser. Vi skal også ud at sejle på søen, der er et eldorado for ornitologer med masser af storke, hejrer, is-fugle og flodørne, men også mange flodheste, som man kan sejle helt tæt på.

Dag 5
Sletterne i Masai Mara
Sletterne i Masai Mara

Efter morgenmad forlader vi Lake Naivasha og kører mod Masai Maras udstrakte sletter, hvor vi (efter  planen) er fremme ved Mara Asnil Camp til en sen frokost. Campen ligger fantastisk godt placeret midt i området ned til den berømte Mara flod. Vi bor i luksustelte, som giver den helt rigtige og autentiske  safarioplevelse.  Om natten falder vi i søvn til Afrikas lyde, løvernes brøl, hyænernes latter og cikadernes sang. Campen har også et hyggeligt bålsted, hvor man kan nyde en sundowner med udsigt over floden og tale om dagens oplevelser. Efter frokost kører vi ud på gamedrive i området, hvor vi  har mulighed for at opleve både giraffer, bøfler, løver, elefanter og mange forskellige antiloper. Det er den vilde afrikanske natur, så vi ved aldrig helt præcist, hvad vi får at se, men netop heri ligger spændingen! Ved solnedgang kører vi tilbage til campen for at spise en god middag med savannens mange lyde som den perfekte baggrundsmusik.

Dag 6
The Big Five
The Big Five

Masai  Mara er drømmen om Karen Blixens Afrika. Masai Mara betyder ”det plettede landskab” på masai-sproget, og hentyder til det vekslende landskab, der både byder på bølgende græssavanne, spredte skov- og buskområder, samt mange små og større vandløb. Mod syd går området over i Serengeti, der betyder  ”den endeløs slette”, i Tanzania. Masai Mara er et paradis for alle, der  holder af  natur, da Mara-Serengeti  økosystemet  er det mest vildtrige område i verden. Her venter store og små flokke af elefanter over hele reservatet, men også zebraer og mange forskellige antiloper, lige fra den største eland til den mindste dik-dik-antilope.  Rejser du omkring  juli/august til oktober, er der også, hvis heldet er med os, chance for at se de store flokke af gnuer. Selv det sjældne sorte næsehorn ses jævnligt i områder med tæt buskads. De mange byttedyr betyder også mange rovdyr bl.a. løver, hyæner, leoparder og geparder, der er rigt repræsenteret overalt.  Hver dag kører vi ud i området både morgen og aften.

Dag 7
Meget mere Masai Mara
Meget mere Masai Mara

Kenya er rig på spændende stammer, men  masaierne er uden tvivl de mest berømte, og i gamle dage var de også de mest frygtede. Inden man kommer ind i området, kan man se dem med deres store flokke af køer, får og geder. Deres livsstil er ved at ændre sig, men man kan stadig opleve,  hvordan de traditionelt  levede, og stadig lever, i landsbyer (manyattaer). Her er hytterne nænsomt  bygget  i  rundkreds for at beskytte kvægene mod rovdyr om natten. I løbet af opholdet er der mulighed for at besøge en masailandsby (ikke inkluderet i prisen) og få et godt indtryk af masaiernes dagligdag. Her vil der også være mulighed for at gøre et godt, lokalt køb fx farverige perlesmykker

Dag 8
Karen Blixen Museum fly til stranden
Karen Blixen Museum fly til stranden

Nyd morgenmaden i den skønne lodge og nyd også den sidste safaritur i denne omgang. Efter en spændende køretur i parken siger vi farvel til Masai Mara og kører tilbage til hovedstaden Nairobi – med madpakker og drikkevarer til turen. Det er i dag museum, men hver dag bliver der sat friske blomster i huset, så man stadig har følelsen af, at hun bor her. Hvis du har set filmen ”Out of Africa”, vil du også kunne genkende haven og huset. Efter besøget kører vi til lufthavnen for fly til Mombasa. Turen tager en lille time og fra lufthavnen kører vi til det valgte strandhotel for indkvartering.

Dag 9-13
Kenya-kysten
Kenya-kysten

enya har 536 kilometer lang kystlinje. Her er fremragende muligheder for at slappe af og deltage i spændende aktiviteter. De fantastiske strande kombineret med vidunderlige hoteller er det ideelle sted til en dejlig ferieoplevelse. Man kan også få et spændende indblik i en kultur, der har rødder i godt 2.000 års handel og bosættelser af til tider brutale herskere med især arabisk og europæisk baggrund. Mombasa by er en spændende og livlig oplevelse med gode udflugtsmuligheder. Vores rejseledere på Kenya kysten tilbyder flere forskellige udflugtsmuligheder både til lands og til vands.

Dag 14
Hjemrejse
Hjemrejse

Vi flyver fra Mombasa tidlig morgen til Nairobi og herfra til Danmark via Amsterdam, forhåbentlig fyldt til bristepunktet med stærke og uforglemmelige rejseoplevelser fra ”klassiske Kenya” og personlige rejsebilleder på din indre nethinde.

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur Billund/København/Aalborg – Mombasa med KLM/Kenya Airways via Amsterdam og Nairobi
 • Alle kendte skatter og afgifter.
 • Alle måltider og drikkevarer ombord.
 • Dansktalende rejseleder.
 • Garanti for vinduesplads i safaribilen.
 • Bådsafari på Naivasha-søen.
 • Besøg på Karen Blixens Farm.
 • 7 dages safarioplevelser.
 • 6 overnatninger på nævnte indkvartering eller tilsvarende.
 • Helpension på safari.
 • 6 overnatninger på valgt hotel på Kenya-Kysten inkl. valgt pension
 • Transfer mellem lufthavn og hoteller
 • Al safarikørsel med engelsktalende chauffør.
 • Alle entreer til safariparker og reservater.
 • Middag inden afrejse mod lufthavnen.
 • Dette er ikke inkluderet

Dette er ikke inkluderet

 • Visum til Kenya USD 50.
 • Drikkevarer.
 • Drikkepenge (ca. kr. 50 pr. dag).
 • Eventuelle vaccinationer.
 • Rejse- og afbestillingsforsikringer
 • Aircondition
 • Børnepool
 • Pool
 • Restaurant

Jacaranda Indian Ocean Beach Club er skønt beliggende direkte ud til Diani Beach, der er en af Kenyas bedste strande. Her kan du nyde udsigten over Det Indiske Ocean og snuppe en dukkert i de varme bølger – havtemperaturen ligger nemlig fast på omkring 30 grader. Hotellet spreder sig som små bungalows ud over den store grund. Bungalowerne er omgivet af en hyggelig og frodig have med svajende palmer og blomster. Overalt på hotellet – fra have til indretning – hviler en behagelig og afslappet atmosfære, der straks sætter dig i den perfekte feriestemning.

Hotellet byder på tre forskellige pools. Hotellets største pool er beliggende foran hovedbygningen midt i haven og med skøn udsigt til havets turkisblå bølger. De to mindre pools ligger i haven ved værelserne, hvor du finder en hyggelig oase til afslapning. Skal der mere fart over feltet, kan du udfordre dine medrejsende i alt fra tennis og bordtennis til volleyball, basketball eller billard. Der er også mulighed for cykelleje mod betaling, så du nemt kan udforske lokalområdet.

Hotellets restaurant er at finde i hovedbygningen. Restauranten er åben morgen, middag og aften og byder på et internationalt menukort. Dertil byder hotellet på tre barer, hvor der kan købes snacks og drikkevarer.

Sådan bor du
Alle værelser er ens indrettet i en afslappet, traditionel swahili-stil. Her er der god plads til at nyde ferien med en lille hyggekrog indenfor og en skøn terrasse ude, hvorfra der er udsigt til enten hav eller have. Værelserne har gratis WiFi, safebox og aircondition.

Pension
Opholdet på Jacaranda Indian Ocean Beach Club er med morgenmad. Der er mulighed for tilkøb af halvpension. 

Om hotellet
Aircondition Ja
Antal værelser 100
Babyseng Ja
Balkon/Terrasse Ja
Bar Ja
Beach club Ja
Bordtennis Ja
Byggeår 1997
Børneklub Nej
Børnepool Ja
Cykler Udlejning
Elevator Nej
Fitness Nej
Golfbane Ja
Kaffe/Te faciliteter Ja, kedel
Køleskab Ja
Legeplads Ja
Massage Ja, mod gebyr
Parkering Ja
Petanque Nej
Pool Ja
Poolbar Ja
Reception Ja
Renoveret 2016
Restaurant Ja
Roomservice Ja
Sauna Nej
Telefon på værelset Ja
Tennis Ja
TV på værelset Ja
Underholdning Ja
Vandrutschebane Nej
Volleyball Ja
WiFi Ja

Adresse
Ukunda, 80400 Diani Beach, Kenya 
Tlf. +254 711 089 000

PDF-PROGRAM

Del denne side via E-mail