Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt
  • Rundrejser i Portugal

Om Portugal

Azorerne – uforglemmelige naturoplevelser
Ud for kysten ligger Azorerne. Ø-gruppen er flere gange kåret til den smukkeste og mest besøgsværdige ø-gruppe i Europa. Her er de største seværdigheder den frodige natur, de smukke bakkedale, det turkisblå hav, de barske kystlinjer, dybe vulkankrater og varme kilder. Glæd jer til masser af eventyr, vandreruter og ganske enestående oplevelser. 

Storby-oplevelser i Lissabon og Oporto
Er I til pulserende rytmer, farvestrålende pladser og historiens vingesus, anbefaler vi jer at besøge to af fastlandets største byer, Lissabon og Oporto. Her finder I moderne multietnisk byliv med teater- og musikopførsler på gaden i gamle historiske rammer med alt, hvad I elsker af sirlige søjlegange, royale kongeslotte og skæve brosten. Sug til jer af livet i de maleriske bydele mellem Lissabons syv høje og oplev et skønt virvar af mangfoldige restauranter, moderigtige butikker og multietniske markedspladser. Der bor 10 millioner mennesker i Portugal med en fjerdedel i Lissabon. Netop i befolkningen ser man allertydeligst sporene efter en tidligere stormagt med mange forskellige etniske ansigtstræk og det portugisiske sprog, der også høres i verdensdele som Sydamerika og Afrika.

Pragtfuld portvin og idyl
I Douro-dalen mod nord kan I besøge hyggelige vingårde og smage på landets kraftfulde vine og verdensberømte portvine. De hyggelige vinsmagninger kan også indeholde gourmetbesøg, og de landlige vingårde ligger i smukke omgivelser. I den fredfyldte Douro-dal tikker uret bare en lille smule langsommere, når man læner sig tilbage og nyder synet af de mange vinstokke på skråninger langs floder og søer. Her kan I nyde stilheden og lade alle batterier op på ny i absolut idylliske omgivelser med citrus- og figenfrugter, mandler og oliven.

Om Portugal
Portugal er en republik på Den Iberiske Halvø. Landet har – udover fastlandet – også øgrupperne Azorerne og Madeira. Portugal er historisk kendt som en søfartsnation, men i dag lever store dele af landet også af turisme. Algarve-kysten er kåret til at have Europas bedste strande.

Rundrejser i Portugal

Det store ø-hop i Atlanterhavet
0

Man behøver ikke rejse til verdens ende for at se paradis. Man kan nøjes med at rejse til Azorerne, der i
2016 blev kåret af National Geographic som verdens smukkesteøgruppe. Bravo Tours tilbyder nu, at man
kan tage med på dette ø-hop og besøge fire af disse ni fantastiske øer.

Ø-hoppet er selvfølgelig med dansk rejseleder. Hvis man har været på Azorerne før, er dette den optimale mulighed for et dejligt gensyn samt mange nye og spændende oplevelser. Er det første besøg på Azorerne, kan man se frem til et overflødighedshorn af indtryk og oplevelser. Man bliver stopmættet af den utrolig farverige og mangfoldige natur. 


Rejsen gennemføres ved minimum 10 personer.

Udsolgt

Portugal Se på kort

Hovedstad: Lissabon Valuta: Euro Tidsforskel: -1 time (Azorerne -2 timer) Sprog: Portugisisk Befolkningstal: Ca. 11 mio.
Gennemsnitstemperatur
15° januar
16° februar
18° marts
19° april
22° maj
25° juni
28° juli
28° august
27° september
23° oktober
18° november
15° december

Del denne side via E-mail