• Rundrejser i Portugal

Om Portugal

Azorerne – uforglemmelige naturoplevelser
Ud for kysten ligger Azorerne. Ø-gruppen er flere gange kåret til den smukkeste og mest besøgsværdige ø-gruppe i Europa. Her er de største seværdigheder den frodige natur, de smukke bakkedale, det turkisblå hav, de barske kystlinjer, dybe vulkankrater og varme kilder. Glæd jer til masser af eventyr, vandreruter og ganske enestående oplevelser. 

Om Portugal
Portugal er en republik på Den Iberiske Halvø. Landet har – udover fastlandet – også øgrupperne Azorerne og Madeira. Portugal er historisk kendt som en søfartsnation, men i dag lever store dele af landet også af turisme. Algarve-kysten er kåret til at have Europas bedste strande.

Rundrejser i Portugal

Det store ø-hop i Atlanterhavet
0

Få den fulde oplevelse af Azorerne, når vi tager på ø-hop i Atlanterhavet. De fleste gæster besøger São Miguel, når de besøger Azorerne, men på denne rejse tager vi til intet mindre end fire ud af de ni fantastiske øer i ø-gruppen.

Det er uden sammenligning en af vores mest populære rejser til Azorerne – og ikke mindst en oplevelse, du aldrig glemmer!

Udsolgt

Portugal Se på kort

Hovedstad: Lissabon Valuta: Euro Tidsforskel: -1 time (Azorerne -2 timer) Sprog: Portugisisk Befolkningstal: Ca. 11 mio.
Gennemsnitstemperatur
15° januar
16° februar
18° marts
19° april
22° maj
25° juni
28° juli
28° august
27° september
23° oktober
18° november
15° december

Del denne side via E-mail