Solferie
Rundrejser
Safari
Golf

Storslåede og naturskønne Vietnam

0
Dage 14 Nætter
Pris fra 18.298 kr

Med sine 3.450 km lange kystlinje er Vietnam et af Asiens mest spændende og rejsevenlige lande. Det er svært at finde et andet land, hvor man kan nå at opleve en så mangfoldig natur samt kultur på blot 8 dage!

Fra de for os, vanvittige vejkryds i nord, hvor 100-vis af scootere og knallerter prøver at krydse vejen på samme tid, til de brede boulevarder og fransk-inspirerede bygninger i syd.

Oplevelserne står i kø i dette fascinerende land. Prøv en kop Ca Phe Trung og en gang Pho til morgenmad - sig Chào Chi til gadehandleren og Chào Anh til hans kone. Bliv betaget af de smukke bjerge, flotte strande og uendelige rismarker.

Start i Vietnams hovedstad, Hanoi, besøg Halong-bugten og spændende oplevelser i Vietnam med dejlig afslapning og badeferie i Hôi An. Undervejs springer vi på cyklen eller sejler afsted, for blot få kilometer udenfor byerne, finder vi de smukke rismarker. Her hilser vi på risbonden og hans vandbøfler. Gå på opdagelse i det spændende Sydvietnam ved Saigon, hvor Cu Chi Tunellerne og Mekong Deltaet er fantastiske oplevelser – de venter blot på os!

Men husk, bestil din rundrejse til Vietnam i god tid. Vi flyver nemlig med nogle af verdens bedste flyselskaber til vores oversøiske rejsemål. Flere oversøiske flysæder bliver lukket ned for salg over en måned før afrejse. Vi anbefaler derfor, at I bestiller jeres rejse i god tid. Normalt skal du bestille din rejse rundrejse senest 2,5 måned inden afrejse.

Rejsens højdepunkter
 • Dansk rejseleder på rundrejsen
 • Dansk rejselederservice i Hua Hin
 • Byrundtur i Hanoi
 • Ho Chi Minh Mausoleum
 • En søjlede pagode
 • Prins Henriks barndomshjem
 • Den Forbudte By
 • Chu Chi tunnelerne
 • Præsidentpaladset og Notre Dame-katedralen
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
På vej til Vietnam
På vej til Vietnam

Vi forlader København midt på eftermiddagen og flyver østover med Thai Airways. Vi skifter fly i Bangkok og ankommer til Hanoi. Undervejs kan vi nyde god underholdning, måltider og drikkevarer. 

Dag 2
Hanois højdepunkter
Hanois højdepunkter

Vi ankommer til Vietnams hovedstad, Hanoi, hvor vi møder Bravo Tours’ danske rejseleder. Sammen kører vi til hotellet, hvor vi checker-ind. Allerede i dag skal vi på opdagelse i storbyen! Vi bruger nemlig eftermiddagen på at udforske Hanois spændende historiske kvarterer.

Om eftermiddagen går vi på byrundtur i centrum, der emmer af historiske og kulturelle højdepunkter. Vi starter ved ”Onkel” Ho’s mindesmærke. Det var her, den gamle vietnamesiske leder Ho Chi Minh læste landets uafhængighedserklæring op i 1945. Vi ser også ”one pillar pagoda” – pagoden på en søjle – der har form som en lotusblomst. Vi ser Prins Henriks barndomshjem i byen, hvor den danske prins blev født, inden vi fortsætter med en cykeltaxitur rundt i byen, hvor vi bl.a. kører ned til floden, gennem det gamle kvarter med de 36 forskellige handelsgader, samt den franske bydel.
Om aftenen nyder vi en god og traditionel velkomstmiddag. 

Dag 3
Stå op med de lokale og gør klar til Halong
Stå op med de lokale og gør klar til Halong

I går oplevede vi det hektiske og imponerende liv i hovedstaden, men Hanoi har også en helt anden side! Nyd stilheden og den hyggelige stemning, når vi står tidligt op og begynder dagen med en gåtur ved Hoan Kiem-søen. Her vågner vietnameserne, mens de dyrker aerobic eller lokale sportsgrene – og vi må gerne være med! En morgen med kontrastfyldte oplevelser sammenlignet med i går. 

Vietnam har en magisk side – den verdensberømte Halong-bugt! Vi kører afsted gennem smukke landskaber og ankommer til Halong-bugten med sit fantastiske smaragd-grønne vand og de tusindvis af flotte og frodige kalkstensøer – et mystisk og fascinerende landskab, der er på UNESCOs verdensarvsliste. Vi sejler med vores egen kinesiske junke på bugten, med de skjulte grotter helt tæt på – ingen Vietnamrejse er fuldendt uden denne tur! Til middag smager vi naturligvis på den friske mad og seafood. Vi overnatter om bord på båden i flotte kahytter. 

Dag 4
Smukkere end smukt på Tonkin-bugten
Smukkere end smukt på Tonkin-bugten

I dag vågner vi til bådens vuggende rytmer, og vi kan endda nå en dukkert før morgenmaden. Båden sejler stille videre i Tonkin-bugten, og naturen viser sig igen fra sin magiske side, når solens stråler rammer vandet, og tågen stille letter. Naturen og vandet skifter konstant form og farve, og finurlighederne står i kø.

Undervejs besøger vi nogle af de flydende sigøjnerlandsbyer og de smukke grotter. Tilbage på land kører vi retur til Hanoi, hvorfra vi tager et fly til Danang og kører til Hôi An, hvor vi overnatter. 

Dag 5
Hôi Ans uforglemmelige oplevelser
Hôi Ans uforglemmelige oplevelser

Engang var Hôi An en verdens største handelshavne. Alle verdens stormagter har gennem tiden lastet og afleveret varer i byen. Det er en af grundene til, at byen i dag figurerer på UNESCO’s arvsliste. Byen emmer af historie og gamle levn, med indflydelse fra hele verden.

Vi tager en tur forbi nogle af byens højdepunkter, og om eftermiddagen cykler vi en tur udenfor byen. Her ser vi, hvordan kvinderne arbejder i markerne og hilser på børnene, når de kommer hjem fra skole. Efter cykelturen tager vi på sejltur med de traditionelle kurvebåde på Thu Bon River. Vi sejler gennem kokosplantager, og hvordan fiskermændene arbejder på floden.

Resten af dagen kan I nyde, som I har lyst. Nyd byens skønne atmosfære, mens I finder de gode souvenirs – og bliver I trætte, så er Hôi An heldigvis kendt som en fantastisk ferieby med gode strande.

Dag 6
Kejserdynastiet Hue og videre til Saigon
Kejserdynastiet Hue og videre til Saigon

I dag krydser vi bjergene, der skiller Nord- og Sydvietnam. En smuk tur gennem Hai Van-passet, hvor man kan se til Danang-stranden i syd og dens uspolerede modsætning Lang Co-stranden i nord. Første stop på vejen til Saigon gør vi i Hue – måske Vietnams mest interessante by rent historisk. Hue var kejserhovedstad – og modsat mange andre tidligere hovedstæder i Vietnam, som blev ødelagt i krige, er Hue fuld af klenodier. Derfor tager vi på rundtur i byen, besøger selve kejserbyen, parfumefloden og den forbudte by. Vi kommer helt tæt på Nguyens historie - den sidste kejserfamilie i Vietnam.

Vi tager også på marked i Hue, siger hej til de lokale og ser, hvordan de lever. De vil hellere end gerne snakke, forhandle lidt, inden vi tager flyet til Saigon. 

Dag 7
Saigon – det sydlige Vietnam samlet i én by
Saigon – det sydlige Vietnam samlet i én by

Velkommen til Ho Chi Minh eller Saigon, som mange stadig kalder byen. Populært siges det, at hele det sydlige Vietnam er samlet i denne by – og det gør den blot endnu mere betagende og fantastisk. I gaderne bliver vi igen forbløffet af millioner af motorcykler, der snor sig omkring. Vi går på opdagelse i den spændende historie og kultur, som byen emmer af.

Syd for byen ligger en af de helt store attraktioner under jorden. Cu Chi-tunnelerne er et underjordisk tunnelsystem på flere hundrede kilometer, som blev bygget af vietnameserne for at bekæmpe først franskmændene og senere amerikanerne. Tunnelerne blev så lange og store, at de mest af alt minder om små byer i sig selv – en utrolig oplevelse, hvor vi får mulighed for selv at gå på opdagelse i tunnellerne! Vi tager tilbage til Saigon, hvor vi besøger Præsidentpaladset, Notre Dame-katedralen, Det gamle posthus, Operahuset, det store Ben Thanh marked og meget mere.

Dag 8
På egen hånd eller oplev Mekong-deltaet
På egen hånd eller oplev Mekong-deltaet

I dag kan du nyde en fridag, tage på shopping, slappe af eller tilkøbe en tur til det frodige Mekong-delta! Tager du med, kan du se frem til at lægge storbyens buldrende puls bag dig og komme tæt på naturen og en frodighed uden lige! Vi kører gennem Saigons morgenmyldertrafik, og sætter kursen mod syd. Trafikken skiftes hurtigt ud med små mudrede stier og det stille liv på landet. På vejen møder vi små børn på vej i skole, og langs kanalen går livet sin stille gang.

I gamle dage blev Mekong-floden og deltaet brugt til at fragte varer til områderne, og i dag er der stadig flydende markeder, som kan opleves, når de handler på floden. Vi nyder en god frokost, inden vi kører tilbage til Saigon, hvor vi nyder eftermiddagen og vores sidste aften i Vietnam med en god afskedsmiddag.

Udflugten til Mekong-deltaet indgår ikke i rundrejsen, men kan tilkøbes på rundrejsen. 

Dag 9
Farvel til Vietnam – Badeferie i Hua Hin eller rundrejse i Cambodja
Farvel til Vietnam – Badeferie i Hua Hin eller rundrejse i Cambodja

I dag slutter vores eventyrlige rejse rundt i Vietnam, som har budt på et væld af oplevelser! Vi flyver fra Saigon til Bangkok, hvorfra rejsen fortsætter til syv dejlige nætter i den kongelige badeferieby i Thailand, Hua Hin.

Det er også muligt at vælge 14 nætters badeferie i Hua Hin efter rundrejsen (mod tillæg). Eller byt jeres badeferie i Hua Hin ud med endnu flere oplevelser. I kan nemlig kombinere jeres Vietnam-eventyr med Bravo Tours’ spændende rundrejser i Thailand eller Cambodja – læs mere under ”kombiner to rundrejser og få endnu flere oplevelser”.  

Dag 10-16
Ren afslapning i Hua Hin
Ren afslapning i Hua Hin

Tilkøber I ikke en spændende rundrejse i Cambodja, er de næste syv eller fjorten dage til fri disposition i den kongelige ferieby Hua Hin. Strandene eller hotellets swimmingpool lokker nu efter mange spændende oplevelser rundt i Vietnam. Besøg også den kongelige togstation, oplev haven ved Sofitel-hotellet med de mange buske, som er klippet ud som dyr i naturlig størrelse eller spil golf på de mange skønne baner. Tag gerne til tempelbyen syd for Hua Hin, hvor man kan slentre rundt i den charmerende gamle bydel, tag en ridetur på hesteryg på stranden eller oplev det hyggelige natmarked. Der arrangeres flere udflugter under opholdet, bl.a. også den til den legendariske River Kwai, som I kan tilkøbe på ferien.

Sidst på eftermiddagen - dag 16 - kører vi til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn.

Dag 17
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

I dag er vi igen hjemme og har dansk jord under fødderne. Vi er rige på oplevelser og har oplevet et fortryllende rejseland, der konstant har overrasket med nye ferieminder. 

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur med Thai Airways
 • Flere måltider om bord på flyet
 • Gratis drikkevarer om bord på flyet
 • 7 nætters rundrejse i Vietnam med indkvartering på gode mellemklasse-hoteller
 • 7 nætters badeferie på Primera Club-hotel ”Novotel Hua Hin Cha Am” – muligt at tilkøbe andet hotel i Hua Hin (badeferie er inkluderet, hvis du vælger én rundrejse).
 • Dansk rejseleder på rundrejsen
 • Dansk rejselederservice i Hua Hin
 • Alle udflugter og entreer ifølge programmet
 • Alle fly- og bustransporter mellem destinationerne
 • Daglig morgenmad på hele rundrejsen og badeferien
 • 6 frokoster på rundrejsen
 • 3 middage på rundrejsen
 • Byrundtur i Hanoi
 • Ho Chi Minh Mausoleum
 • En søjlede pagode
 • Prins Henriks barndomshjem
 • Cykeltaxitur til det gamle kvarter og 36 forskellige handelsgader
 • Besøg til det franske kvarter i Hanoi
 • Sejltur og overnatning på Halong-bugten
 • Besøg til flydende sigøjnerlandsbyer
 • Besøg Halong-grotterne
 • Hôi An byrundtur
 • Cykeltur i Hôi An
 • Kurvebådtur på Thu Bon-floden
 • Besøg til kokosplantage
 • Kejserbyen i Hue
 • Parfumefloden
 • Den Forbudte By
 • Chu Chi tunnelerne
 • Præsidentpaladset og Notre Dame-katedralen
 • Det gamle posthus, Operahuset og Benh Thanh-markedet
 • Fly fra Bangkok til Hanoi
 • Transport i egen bus på hele rundrejsen
 • Fly fra Saigon til Bangkok
 • Transfer med Bravo Tours’ egen bus fra Bangkok lufthavn til Hua Hin t/r – hvis I vælger badeferie

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge - beregn ca. 300 kr. pr. person
 • Drikkevarer og øvrige måltider
 • Eventuelle indenrigsflyvninger i Danmark
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Tilkøb syv ekstra ferienætter i Hua Hin og få 14 dages ren badeferie i Hua Hin efter rundrejsen
 • Tilkøb ekstra rundrejse i Cambodja 7 nætter (se separat program)
Mai Noesgaard
Rundrejseleder

Mai Noesgaard har rejst verden tyndt siden 2013, hvor hun har bl.a. har kørt rundrejser på Cuba, Israel, Dubai og Spanien. Hun har dog en særlig kærlighed for Østen, hvor hun bl.a. har rejst rundt i Thailand, Vietnam og Cambodja. Hun har haft nogle af sine største rejseoplevelser ved Grand Palace i Bangkok, Angkor Wat i Cambodja og i Hanoi i Vietnam. Oprindeligt kommer Mai fra Torsted – en lille by i Vestjylland, og hun er særlig elsket af sine gæster for at dele sin ekspertviden og rejseoplevelser på fineste vis. 

Kombiner to rundrejser

- og få mange flere oplevelser!
I kan kombinere jeres rundrejse i Vietnam med én af Bravo Tours’ to spændende rundrejser:
”Bravo Tours’ fortryllende Thailand” eller ”Cambodjas glemte skatte”.
Ønsker I at kombinere Thailand og Vietnam, rejser I først til Thailand, mens Cambodja-rundrejsen er en forlængelse af jeres rundrejse i Vietnam.

Vælger I at kombinere to rundrejser, er badeferie i Hua Hin ikke inkluderet eller muligt.


Ring for yderligere information på 70 10 10 77.

PDF-program

Se en pdf-fil af rundrejsen ved at klikke på nedenstående link

Se programmet som PDF

Vietnam Se på kort

Hovedstad: Hanoi Valuta: Dong Tidsforskel: +6 timer Sprog: Vietnamesisk Befolkningstal: 85,7 mio.
Gennemsnitstemperatur
20° januar
20° februar
23° marts
27° april
32° maj
33° juni
33° juli
32° august
31° september
29° oktober
25° november
22° december

Del denne side via E-mail