Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Bangkok, Chiang Mai og Hua Hin – kombinationsrejse

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 10.499 kr

Find eventyrlysten frem til en spændende rejse, som tager dig igennem Thailands mangfoldighed med store kontraster fra start til slut. Oplev Bangkok, en af verdens mest spændende og farverige storbyer. Her finder du et overflødighedshorn af oplevelser og et utal af smukke paladser, funklende højhuse, livlige markeder, lækre restauranter og smagfulde gadekøkkener. Fortsæt rejsen til Nordthailand, hvor natur- og kulturoplevelser venter dig som en spændende modpol til storbyens liv. Det er som et eventyr at besøge Chiang Mai, specielt når du bor på et enestående resort i ægte nordthailandsk stil. Gå på opdagelse rundt i Chiang Mai og oplev kulturen, templerne, blomstermarkedet og maden. Tag ud i omgivelserne og oplev den smukke natur, bjergene og rismarkerne. Du slutter af med en dejlig badeferie på valgfrit hotel i Hin Hin, hvor du kan glæde dig til lange strande, stor gæstfrihed og et væld af oplevelser. Hua Hin er Thailands ældste feriemål, og her er vidunderligt varmt året rundt med temperaturer på mellem 25 og 32 grader. Du vælger selv mellem et af vores fire hoteller i Hua Hin til din badeferie. Fælles for dem alle er, at du bydes indenfor til en fortræffelig luksusoplevelse og ægte feriestemning med pragtfulde swimmingpools, lækre faciliteter og højt serviceniveau.

På kombinationsrejsen oplever du kort sagt det allerbedste, som Smilets land har at smile af. Metropolstemning i den moderne millionby Bangkok. Fortryllende kultur og underskøn natur. Og eksotisk badeferie, når det er bedst!

Rejsen er fuldt tilrettelagt, så du ikke skal bekymre dig om noget. Vi har inkluderet alt – lige fra fly og transfer til hoteller. Du skal blot bruge ferien på at nyde dagene, lige som du drømmer om!

Rejsens højdepunkter
 • Storbystemning i Bangkok
 • Underskøn natur- og kultur i Chiang Mai
 • Badeferie i Hua Hin
 • Frit valg af hotel i Hua Hin
 • Masser af tid til egne eventyr
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Kurs mod Thailand
Kurs mod Thailand

Vi sætter kursen mod Thailand. Du flyver fra Københavns Lufthavn med Thai Airways . På flyrejsen bliver der serveret mad og drikke, og du kan underholde dig med egen skærm og konsol hele vejen.

Dag 2
Ankomst til Bangkok
Ankomst til Bangkok

Vi lander i Bangkok Lufthavn, og her venter din chauffør, som tager dig med til dit hotel i Bangkok. Her bor du godt og centralt, tæt ved floden og kanalerne, og du har ikke langt til hverken templern, shoppingcentre, restauranter og caféer. Du bor desuden lige ved siden af en af verdens højeste udendørsbarer, nemlig Lebua Sky Bar på 64. etage. Det er virkelig en spektakulær oplevelse at stå "på toppen af verden", mens du nyder en drink.

Vi overnatter på Bossotel i Bangkok.

Dag 3
Storbyoplevelser i Bangkok
Storbyoplevelser i Bangkok

Tjek din liste og oplev alt det, du drømmer om at se i storbyen. Der er masser af store, fine shoppingscentre og kontrastfyldte markeder, hvor du kan gøre gode handler. Du kan også tage på en longtail-bådtur via kanalerne til Kongepaladset, som uden tvivl er et af Thailands største højdepunkter. Om aftenen foreslår vi, at du tager en aftentur med tuk-tuk til det nærtliggende blomstermarked samt China Town, hvor du finder nogle af verdens bedste gadekøkkener. I kontrast til de upolerede gadekøkkener, kan du også tage på en af Bangkoks mange og fine restauranter, hvor du også får masser for pengene. Mulighederne er uendelige, for Bangkok sover aldrig.

Dag 4
Fra Bangkok til naturskønne Chiang Mai
Fra Bangkok til naturskønne Chiang Mai

I dag går rejsen videre til Nordthailand. Du flyver med indenrigsfly fra Bangkok til Chiang Mai, hvor de naturskønne landskaber er det første, der springer i øjnene. Her er gudesmukt, og samtidigt har Chiang Mai-folket en helt speciel og lidt gammeldags kultur. De byder dig varmt velkommen med en gæstfrihed, der næsten ikke findes lige nogen andre steder. Chiang Mai er noget ganske særligt, og det er dit ophold også. For du skal bo på det enestående Khum Phaya Resort & Spa Centara Boutique, som er lidt af et eventyr i sig selv. Hotellet er med sin traditionelle nordthailandske byggestil yderst charmerende. Hotellet er som en oase af skøn fred og ro og udgør den perfekte ramme om dit ophold i Chiang Mai. Med udsigt til den tropiske have og hotellets store lagunepool er det nemt at nyde livet her. Om aftenen foreslår vi, at du besøger den gamle bydel i Chiang Mai og oplever natbasaren. Smag de lækre retter i gadekøkkenerne, og tag derefter ud og gør en god handel på markedet. Nyd freden, smilene, charmen og ikke mindst kontrasterne. Chiang Mai har lidt af det hele.

Vi overnatter på Khum Phaya Resort & Spa Centara Boutique eller tilsvarende hotel.

Dag 5-6
Dag på egen hånd i Chiang Mai
Dag på egen hånd i Chiang Mai

Dagene i Chiang Mai er til fri disposition. Nyd idyllen på dit skønne hotel, som tilbyder forskellige aktiviteter som fx kokkeskole og yogaundervisning. Her er også en fantastisk spa. Gå på opdagelse i Chiang Mais mange oplevelser. Besøg fx det smukke Doi Suthep-tempel, som ligger oppe i bjergene i 1.056 meters højde med flot panoramaudsigt over Chiang Mai. Eller tag på en længere dagstur til Den Gyldne Trekant eller til det gudesmukke Hvide Tempel. Du kan også besøge bjergstammerne, hvor kvinderne fra Kayan-stammerne, bedre kendt som langhalsfolket, pryder sig med store messingringe omkring halsen. Er du aktiv, er der også masser at give sig til. Tag fx på en cykeltur og oplev den frodige og smukke natur med de grønne rismarker – på turen kan du fx cykle forbi templerne, markederne og de små landsbyer. Du kan også besøge Nationalparken Doi Inthanon, som er Thailands højeste punkt. Tag på en vandretur, besøg pagoderne, og bad i vandfaldene langs ruten. Ikke langt fra dit hotel i Sankamphaeng-området finder du kunstner- og håndværkerlandsbyen, hvor de lokale laver forskelligt håndarbejde såsom solparaplyer, thaisilke, sølvtøj, lakarbejde, smykker og teaktræsudskæringer. Der er masser at give sig til i Chiang Mai.

Vi overnatter på Khum Phaya Resort & Spa Centara Boutique eller tilsvarende hotel.

Dag 7
Fra Chiang Mai til den royale riviera i Hua Hin
Fra Chiang Mai til den royale riviera i Hua Hin

Din rejse i Chiang Mai har nået sin afslutning, og det er tid til at pakke kufferten til nye eventyr. Du bliver kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver til Bangkok. Herfra er der transport direkte til Hua Hin, hvor du tjekker ind på dit valgte hotel. Badeferiebyen er placeret syd for Bangkok ved Siambugten. Med sin afslappede lokale stemning, lange dejlige sandstrande og lækre resorts er Hua Hin blevet et af danskernes foretrukne rejsemål i Thailand. Men ikke nok med det, så har Hua Hin også været den thailandske kongefamilies foretrukne ferieby. I disse fantastiske rammer venter der dig en dejlig lang badeferie, som du kan nyde helt, som du har lyst til.

Du overnatter på valgfrit hotel i Hua Hin.

Dag 8-15
Nyd livet i Hua Hin
Nyd livet i Hua Hin

Dagene i Hua Hin er til fri disposition, og her er masser at give sig til. Du kan fx besøge den kongelige togstation eller opleve haven ved Centara med de mange buske og træer, der er klippet som dyr i naturlig størrelse. Sæt kurs mod abebjerget, fiskerihavnen eller tempelbyen syd for Hua Hin, hvor du kan spadsere rundt i den charmerende, gamle bydel. I Hua Hins centrum forvandles gaderne hver aften til ét stort natmarked spækket med farver, handlende og hyggelig atmosfære. Her er det shopping og gadekøkkener til små penge, der trækker. I Hua Hin finder du også både shoppingcentre, mærkevarebutikker, skræddere og optikere.

Bravo Tours’ dansktalende rejseleder bor i Hua Hin og besøger dit hotel, så du kan få inspiration og hjælp til de bedste oplevelser på din ferie. Der arrangeres desuden flere oplevelsesrige udflugter med dansktalende rejseleder, som du kan tage med på i Hua Hin (mod beregning). Du kan fx opleve legendariske River Kwai, besøge et flydende marked, se vilde elefanter i Kui Buri eller komme på byrundtur med tuk-tuk.

Du overnatter på valgfrit hotel i Hua Hin.

Læs mere om dine mange udflugtsmuligheder i Hua Hin her 

Dag 16
Hjemrejse fra Hua Hin
Hjemrejse fra Hua Hin

Efter nogle skønne dage i Hua Hin bliver du hentet på hotellet af din chauffør, som kører dig til Bangkoks Lufthavn, hvorfra du flyver til Danmark.

Dag 17
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

I dag er du hjemme igen og har dansk jord under fødderne i enten Billund eller Københavns Lufthavn. Rig på oplevelser fra et fortryllende rejseland, der konstant har overrasket med sin charme, kontraster og smil.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly t/r med Thai Airways fra København til Bangkok
 • Flere måltider og drikkevarer på flyet
 • 2 nætter på Bossotel Inn Bangkok i superior værelse inkl. morgenmad
 • 3 nætter på Khum Phaya Resort & Spa Centara Boutique i Lanna Deluxe værelse inkl. morgenmad
 • 9 nætter på valgte hotel i Hua Hin inkl. morgenmad
 • Dansktalende rejseleder i Hua Hin
 • Engelsktalende rejseleder på rundrejsen
 • Transfer fra Bangkok Lufthavn til Bossotel Inn Bangkok
 • Transfer fra Bossotel Inn Bangkok til Bangkok Lufthavn
 • Indenrigsfly t/r Bangkok-Chiang Mai
 • Transfer fra Bangkok Lufthavn til Hua Hin
 • Afrejsetransfer fra Hua Hin til Bangkok Lufthavn
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Udflugter

HER BOR DU PÅ KOMBINATIONSREJSEN

I Bangkok

På det skønne Bossotel Bangkok er du garanteret en dejlig ferie med vestlig komfort og asiatisk gæstfrihed. Du bor tæt på BTS Skytrain-stationen Saphan Taksin og Chao Phraya-floden, hvorfra der er gode transportmuligheder til shoppingcentre, restauranter og caféer. Bossotel Bangkok har en dejlig udendørs pool med liggestole, hvor du efter oplevelserne i storbyen kan nyde nogle afslappende timer med en kølig drink i hånden. Superior-værelserne er moderne indrettet med flotte, klassiske møbler. De er mere rummelige (30 m2) end hotellets dobbeltværelser og er alle indrettet med aircondition, WiFi (mod gebyr), safebox, TV, telefon, køleskab, te- og kaffefaciliteter samt badeværelse med badekar og hårtørrer. Opholdet er med morgenmad.

Der kan bo to voksne og to børn under 12 år i værelset. Der er maksimalt plads til én ekstra seng. Ved ophold med to børn skal ét barn sove med de voksne i kingsize-sengen.

Du kan læse mere om hotellet her.

Khum Phaya Resort & Spa Centara Boutique

I Chiang Mai

Khum Phaya Resort & Spa Centara Boutique er bygget i original Nordthailandsk Lanna-stil og har en helt særlig atmosfære, der genskaber antikke templer og et kongeligt palads. Her er som en oase med fred og ro, og hotellet danner rammen om det perfekte ophold i Chiang Mai. Du bor i de skønne Lanna deluxe værelser, som er smukt indrettet med detaljer i duftende teaktræ. Værelserne er 44 m2 store og har udsigt til den flotte have og den laguneformede pool. Opholdet er med morgenmad. Hotellet har gratis shuttlebus tur/retur til Chiang Mai centrum.

Der kan bo to voksne og to børn under 12 år i værelset. Der er maksimalt plads til én ekstra seng. Ved ophold med to børn skal ét barn sove med de voksne i kingsize-sengen.

HER BOR DU PÅ KOMBINATIONSREJSEN I Hua Hin

Du vælger selv, hvilket af vores fire bedste hoteller i Hua Hin du vil bo på.
Se mere om hvert hotel her:

I Hua Hin

Direkte ved stranden i kort afstand til Hua Hin. Vi er stolte over at præsentere Novotel Cha Am Beach Resort & Spa. Et resort, der uden tvivl danner de perfekte rammer for jeres ferie, og det uanset om man rejser alene, som par eller som familie med børn – for Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa har faciliteter for alle aldre!

Den store, lyse lobby indbyder til hyggelige timer. Her er sportsbar, kaffebar og en lille souvenirbutik. Fra receptionen er der en flot udsigt over poolområdet og havet –  det har ganske enkelt en ideel placering lige ved vandet.

Du kan læse mere om hotellet her.

I Hua Hin

Lige i centrum og direkte ved stranden ligger Hilton Hua Hin Resort & Spa. Kort sagt en helt perfekte beliggenhed, hvis I gerne vil opleve Hua Hin. Hotellet er kendt for sin internationale standard med mange aktivitetsmuligheder, stort poolområde, havudsigt og ikke mindst store værelser! Det perfekte udgangspunkt for både store og små. 

På Hilton Hua Hin har I alt, hvad I brug for tæt på. Her er flere restauranter, stor lobby med lobbybar, strandbar og poolbar. Den store swimmingpool med swim-up bar, liggestole, parasoller og håndklædeservice er samlingspunktet på hotellet, hvor der også er børnepool og spapool. Der er er direkte adgang til stranden.

Du kan læse mere om hotellet her.

I Hua Hin

Meget smagfuldt og unikt indrettet resort i kolonistil direkte på stranden. Wora Bura Resort & Spa er en ægte lille perle og det perfekte valg, hvis I søger høj standard kombineret med personlig atmosfære. Hele hotellet er bygget i kolonistil, og det skaber en helt unik autenticitet. Derudover ligger hotellet direkte på stranden, og alle værelser ligger fordelt i den meget hyggelige, tropiske have omkring den smukke pool. 

Glæd jer til en ferie med et højt serviceniveau. Lige fra I møder hotellets personale i receptionen, der er bygget som et ægte åndehus, fornemmer I, hvor engagerede og servicemindede de er. De gør alt for, at I får den bedste ferie.

Du kan læse mere om hotellet her.

I Hua Hin

Centralt hotel, god standard og tæt på stranden. Lige midt i Hua Hin ligger Wannara Hotel. Et godt hotel til en særdels god pris, der har en rigtig god beliggenhed. Fra første sekund bliver I mødt af en hyggelig og personlig atmosfære, der skaber et godt udgangspunkt for jeres ferie. 

Samlingspunktet er hotellets mindre poolområde, hvor der er liggestole og snackbar. Her kan I særligt nyde de solrige eftermiddage, hvor solen når poolen. Blot 300 meter fra hotellet ligger også Hua Hins gode strand.

Du kan læse mere om hotellet her.

Thailand Se på kort

Hovedstad: Bangkok Valuta: Baht Tidsforskel: +6 timer Sprog: Thai Befolkningstal: Ca. 67,9 mio.
Gennemsnitstemperatur
32° januar
33° februar
34° marts
35° april
34° maj
33° juni
33° juli
33° august
32° september
32° oktober
32° november
31° december

Del denne side via E-mail