Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Storby
Golf
Krydstogt

Kinas Mange Ansigter

0

Intet andet land i verden forandrer sig med samme hast som Kina. Landet viser sine kontrastfyldte
ansigter mellem skyskraberlandskaber og slumkvarterer, mellem topmoderne byer og primitive
landbrugsområder – og en milliardstor befolkning, der værner om traditioner, livsstil og historiske
monumenter. Tag med Bravo Tours og oplev alt det originale fra Kina i løbet af bare tre uger. Det vil
givetvis forandre dit syn på verden.

Rejsens højdepunkter
 • Kung Fu-opvisning
 • Alle entreer
 • Besøg ved terracotta-soldaterne
 • Tre nætter på Yangtze-skib af høj standard
 • Besøg ved De tre Kløfters dæmning
 • Cykeltaxitur i Suzhou
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Fra Danmark til Beijing
Fra Danmark til Beijing

Fra København flyver vi direkte til Beijing, hvortil vi kommer sidst på formiddagen dag 2. Vi kører direkte til hotellet i centrum og får undervejs indtryk af denne spændende millionby.
Velkomstmøde med rejselederen fra Bravo Tours og velkomstmiddag om aftenen. 

Dag 2-5
Fuldt udbytte af Beijing
Fuldt udbytte af Beijing

Dagene til fri disposition. Få fuldt udbytte ved at deltage i vores udflugtspakke "Beijings Højdepunkter", som bl.a. byder på Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By, Himlens Tempel, Sommerpaladset og Den Himmelske Freds Plads. Læs mere om udflugtspakken. Man kan forudbestille udflugtspakker.

Dag 6
På egen hånd i Beijing og videre med tog
På egen hånd i Beijing og videre med tog

I dag kan I nyde dagen, som I har lyst i Beijing. Bravo Tours' dansktalende rejseleder har mange gode forslag til, hvad I kan lave. Besøg fx det gamle Beijing, gå en tur i antikvitetsgaderne eller tag på shopping på perle- eller silkemarkedet. 
Om eftermiddagen kører vi med tog til Luoyang, hvor vi overnatter. Vi kører på second class seats, som betegnes som en god klasse i Kina. Togturen tager ca. fem timer. 

Dag 7
Verdenskendt tempel, buddha-skulpturer og Kung Fu
Verdenskendt tempel, buddha-skulpturer og Kung Fu

Vi starter dagen med at besøge det verdenskendte Shaolintempel fra det femte århundrede, ser de smukke buddhaskulpturer og oplever den berømte Kung Fu-opvisning af munkene. Templet og pagoderne er på UNESCOs fredningsliste.

Dag 8
Longmen-grotte og den første hovedstad Xian
Longmen-grotte og den første hovedstad Xian

Vi besøger Longmen-grotten, der også er på UNESCOs verdensarvsliste.
Her er indisk inspirerede og buddhistiske statuetter hugget ud i klipperne. Med tog eller bus kører vi til det samlede Kinas første hovedstad Xi’an, der byder på mange historiske oplevelser. Mange anser byen for at være civilisationerns vugge. 

Dag 9
Verdens vidunderlige terracottahær
Verdens vidunderlige terracottahær

I 1974 fandt to bønder tilfældigt nogle rester af Kejser Qins unikke terracottahær, som senere er blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater - med forskellige ansigtsudtryk udgravet - og heste med stridsvogne. Alle i naturlig størrelse. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen. Terracotta-soldaterne er et af verdens vidundere og er også på UNESCOs bevaringsliste.
Derefter besøger vi Den Store Moské i Xi’an fra år 742. Den er kinesisk inspireret og symboliserer integrationen med immigranterne fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. Vi går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.
Om aftenen spiser vi dumplingbanket – en stor kinesisk specialitet. Herefter skal vi i Tang-dynasti-teatret for at opleve et flot show.

Dag 10
Luksus-cruise i tre kløfter
Luksus-cruise i tre kløfter

Vi besøger først byens vartegn; den høje Vildgås-pagode.
Derefter flyver vi til Chongqing. I Erling Park ser vi kæmpemaleriet med de tre kløfter, vi skal sejle igennem og en model af dæmningen. I den gamle bydel, Ciqikou, finder vi en fantastisk atmosfære med de gamle huse fra Ming- og Qingdynastiernes tid. Senere går vi om bord på cruisebåden, der skal give os storslåede oplevelser på Yangtze-floden. Den sejler midt på aftenen.

*Oplevelserne og udflugterne om bord kan variere. Nogle oplevelser er inkluderet, mens andre er tilkøb (fx Fengdu spøgelsesbyen). Der er en udflugt inkluderet hver dag, ligesom tre kan tilkøbes. Programmet de næste dage afhænger derfor af, hvad du vælger. 

Dag 11
Besøg spøgelsesbyen
Besøg spøgelsesbyen

Vi sejler gennem den storslåede natur, og om eftermiddagen lægger vi til ved Fengdu - spøgelsesbyen. Ifølge kinesisk overtro er det her, ånderne tager til efter døden, specielt ånderne fra de personer, der ikke fortjener at komme i himlen!
De store dæmonfigurer og selve templet gør dette besøg uforglemmeligt.

Ønsker I at besøge byen på en udflugt tilkøbes den ombord. 

Dag 12
Gennem tre små kløfter
Gennem tre små kløfter

Først sejler vi gennem den smalle Qutang-kløft, der er kendt for sin spektakulære natur med klipper og bjerge ude i floden.
Vi passerer Wu-kløften, der er flodens smukkeste sted, omkranset af meget stejle bjergsider. Om eftermiddagen besøger vi Shennong-strømmen. I små både sejler vi ind til det, der er kendt som ”De tre små kløfter”. Vi sejler gennem Xiling-kløften, som er det længste af de tre pas på hele 70 kilometer. Strækningen er kendt for sine mange strømhvirvler.

Det er den sidste dag cruise - til slut afregnes 150 yuan til båden i obligatorisk drikkepenge (inkluderet i de 550 kr., som vi anbefaler til rejsen). 

Dag 13
Verdens største bygningsværk
Verdens største bygningsværk

Vi kommer til Yichang om morgenen. Nu skal vi opleve et af menneskehedens største bygningsværker, verdens største vandkraftsdæmning, De Tre Kløfters Dæmning. Millionvis af mennesker er blevet flyttet og genhuset for at gøre plads til bygningsværket og for den forhøjede vandstand. Vi flyver videre til Shanghai og kører til Suzhou, som er kendt for Kinas smukkeste og verdensberømte haver.

Dag 14
Tai Ji, kinesisk havekunst og silkefabrik
Tai Ji, kinesisk havekunst og silkefabrik

Tidligt om morgenen skal vi med cykeltaxi for at se de lokale lave Taj Ji – den kinesiske kombination af morgengymnastik og meditation. Vi ser morgenindkøb på det lokale grøntsagsog fiskemarked, inden vi spiser sen morgenmad på hotellet. Vi besøger en af Suzhos mest berømte, kineske haver, nemlig Humble Administer’s Garden. Det er et af de bedste eksempler på klassisk kinesisk havekunst, derrummer mange pavilloner, broer og klipper kombineret med smuk beplantning. Vi slutter dagen på en silkefabrik.

Dag 15
Klassisk kinesisk kanalby
Klassisk kinesisk kanalby

Den mindste og smukkeste have i Suzhou, er Wăngshī Yuán (Master Of The Nets’ Garden), som er et mesterstykke af kinesisk havedesignkunst. Efter frokost kører vi til den smukke kanalby Wuzhen med næsten 2000 års historie. Vi besøger en lokal risvinsfabrik og et lille museum for gamle træsenge!
Vi overnatter i Wuzhen Water Village Hotel ved kanalen.

Dag 16
Hvil sjælen denne dag
Hvil sjælen denne dag

Vi tager på morgenvandring og en uforglemmelig sejltur på de charmerende kanaler. De gamle huse og træer langs kanalerne spejler sig billedskønt i vandet og ligner nærmest postkort. Vi kører til Hángzhōu, hvor vi besøger templet for sjælens hvile, Ling Yin, med sine høje Buddha-figurer. Vi besøger også museet for traditionel kinesisk medicin.

Dag 17
Sejlads, prisbelønnet villahave og dragebrøndste
Sejlads, prisbelønnet villahave og dragebrøndste

Først sejler vi over den smukke West Lake (Xi Hu). Så besøger vi familien Guos prisbelønnede villahave. Om eftermiddagen besøger vi Long Jing te-distriktet, hvor de dyrker den verdensberømte dragebrøndste. Vi får en indsigt i den kinesiske teproduktion og lærer om den grønne tes fortrinlige indvirkning på kroppen.

Dag 18
Myldrende millionby
Myldrende millionby

Vi kører til Kinas næststørste by, Shanghai, der har cirka 20 millioner indbyggere. Her besøger vi det gamle kinesiske kvarter med sine te-huse, apoteker og kinesiske bygninger.
Så kører vi til The Bund, hvor vi bl.a. oplever de gamle britiske koloni-stils-bygninger på havnefronten ved Huang Pufloden.

Dag 19
Arbejderhjem, tv-tårn og akrobatik i verdensklasse
Arbejderhjem, tv-tårn og akrobatik i verdensklasse

Først besøger vi et arbejderhjem og derefter tv-tårnet, der kaldes Orientens Perle. Fra det 263 meter høje tårn har vi et fantastisk overblik over byens imponerende skyline. Senere besøger vi det flotte franske kvarter, og om aftenen ser vi det verdensberømte akrobatikshow.

Dag 20
Oplev alt det bedste fra Shanghai
Oplev alt det bedste fra Shanghai

Dagen er til fri disposition. Besøg byplanlægningsmuseet, Shanghais akvarium eller en af verdens længste shoppinggader, Nan Jing. Storbyen Shanghai byder på noget for enhver smag.

Dag 21
Fra Shanghai til København
Fra Shanghai til København

I dag forlader vi Shanghai. Vi kører til lufthavnen med highspeed Maglev-toget. Vi har behagelige siddepladser på de ca. 20 minutter, som turen tager - toget kan nemlig køre med en hastighed på op til 300 km/t. Vi flyver hjem med SAS ved middagstid til København, hvor vi lander ved 19-tiden i Danmark.

Datoer og priser

Beklager, vi kunne desværre ikke finde nogen rejser på den valgte dato.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly København-Beijing og Shanghai-København med SAS
 • Flere måltider på begge flyvninger
 • Gratis drikkevarer + 1 alkoholisk drik om bord på flyet.
 • Daglig morgenmad i Beijing
 • Lyntog til Luoyang
 • 16 nætter på hoteller af høj standard
 • Dagligt morgenmad hele programmet
 • 12 frokoster
 • 15 middage
 • Velkomstmiddag
 • Kung Fu-opvisning
 • Alle entreer
 • Besøg ved terracotta-soldaterne
 • Tre nætter på Yangtze-skib af høj standard
 • Aktiviteter på skibet
 • Udflugter fra Yangtze-skibet (programmet kan variere pga. vandstanden)
 • Besøg ved De tre Kløfters dæmning
 • Cykeltaxitur i Suzhou
 • To indenrigsflyvninger
 • To besøg i haverne i Suzhou
 • Kanalrundfart i Wuzhen
 • Overnatning i Water Village
 • Flere udflugter i Shanghai
 • Alle nævnte udflugter
 • Akrobatik-show
 • Afskedsmiddag i Shanghai
 • Alle kendte skatter og afgifter
 • Dansk rejseleder
 • Aircondition-busser

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum (obligatorisk) kr. 1.600 + evt. forsendelse 350 kr. hos visumservice.dk
 • Udflugtpakke i Beijing ca. kr. 1.100
 • Ekstra drikkevarer
 • Drikkepenge (ca. kr. 550)
 • Tilslutning fra Billund, Aalborg eller Aarhus lufthavn (kr. 1.000)

Udflugter

Beijings Højdepunkter - Udflugtspakke

Kejser-udflugten
Vi besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads, eller Tian An Men-pladsen, som den også kaldes. Her ligger blandt andet
Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de gamle kejserlige bygninger Frontportene og Den Himmelske Freds Port. Fra podiet, hvor Mao 1. oktober 1949 udråbte Den Kinesiske Folkerepublik, har vi en storslået udsigt over pladsen. Derefter går vi gennem Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999 rum. Byen blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget i Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet.


Den Kinesiske Mur
Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur. Muren er verdens største menneskeskabte bygningsværk.
Den er bygget for mere end 2.000 år siden og strækker sig 6.350 km op og ned gennem bjergene på tværs af Kina. Det er et storslået og imponerende syn. Vinteren er den flotteste årstid at opleve muren på, da der som regel altid er blå himmel og meget klar luft, så man kan se muren langt ud i horisonten.


Himlens Tempel og Sommerpaladset
Fra morgenstunden tager vi til Himlens Tempel – Beijings vartegn.
Det arkitektonisk unikke tempel fra 1420 er 38 meter højt, 30 meter i diameter, bygget af træ og balancerer på træbjælker. Rundt om templet oser det af folkeliv, når de lokale mødes i haven for at danse, synge, spille majiang eller hygge sig. Herefter skal vi på en silkefabrik, hvor man kan få et indblik i produktionen fra silkelarve til færdigt produkt. Vi fortsætter til den fantastiske have, hvor vi finder det kejserlige Sommerpalads, med templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Vi går gennem hele det smukke anlæg, og hvis vejret tillader det, sejler vi til sidst på søen, der fylder to tredjedele af området.


Udflugtspakken kan købes hjemmefra for pris ca. kr. 1.100 inklusive tre frokoster med drikkevarer.

Rundrejseleder - Gitte Skov Andersen

Rundrejseleder
Gitte Skov Andersen

Gitte Skov Andersen har bred rejse- og rundrejseerfaring fra hele verden. Hun har både været safarirejseleder i Afrika samt rejseleder på Azorerne, La Palma, Lissabon og St. Thomas (Dansk Vestindiske Øer). Her har hun kørt et væld af udflugter og oplevelser. Hun har også kørt Bravo Tours’ store rundrejse i Kina, som hun også selv har rejst rundt i. Hun er særlig kendt for sin omhyggelighed og store viden. 

PDF-PROGRAM

Hovedstad: Beijing Valuta: Renminbi (Yuan) Tidsforskel: +6 timer Sprog: Mandarin-kinesisk Befolkningstal: 1,376 mia.
Gennemsnitstemperatur
januar
februar
11° marts
20° april
27° maj
31° juni
31° juli
30° august
26° september
19° oktober
10° november
december

Del denne side via E-mail