• Rundrejser i Kina

Om Kina

Der hersker ikke meget tvivl hos kendere: Rejser til Kina byder på nogle af verdens allerstørste rejseoplevelser. Bravo Tours har mange års erfaring med at tilrettelægge fantastiske rundrejser i Kina, som bringer dig frem til de største attraktioner, de mest storslåede naturscenerier og de allerbedste storbyoplevelser. Lad os blot nævne et mindre udvalg: Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By og terracotta-soldaterne, Tibets Himalayabjerge, Yangtze-floden, eksotiske Guilin. Kina udvikler sig med stormskridt og væksten ses tydeligt i Beijing og Shanghai. Heldigvis er den gamle kinesiske charme intakt og nyt og gammelt blandes på forunderlig vis – på samme måde som vores Kina-program til denne sæson, som burde tilfredsstille selv den mest kræsne.

Muren
Den Kinesiske Mur er et kompleks af spredte, meget lange fæstningsværker bygget af jord og sten. Muren blev bygget fra slutningen af det 14. århundrede til begyndelsen af det 17. århundrede under Ming-dynastiet for at beskytte Kina imod plyndringer fra mongolske og tyrkiske stammer. Kina var dengang også i krig mod sig selv. Muren var en efterfølger til flere andre mure, der var blevet bygget siden det tredje århundrede før vores tidsregning for at beskytte mod nomadestammer fra det nuværende Mongoliet og Manchuriet. Den samlede længde er mere end 6.350 km.

Mao
Mao Zedong (Mao Tse-Tung) var formand for Kinas Kommunistparti fra 1935 og præsident i Folkerepublikken Kina fra 1. oktober 1949 indtil sin død 9. september 1976. Han var født i 1893 i Shaoshan, Hunan som søn af en bonde. Mao blev i 1921 medlem af Kommunistpartiet, KKP, stiftet i maj 1920, som han blev leder for under Den Lange March, der startede 14. oktober 1934. Mao havde samarbejdsproblemer med Sovjetunionen og dannede en helt ny socialistisk ideologi, nemlig maoismen.

I Folkerepublikken Kina har Mao æren for at have skabt et (næsten) forenet Kina uden udenlandsk indflydelse for første gang siden opiumskrigene. Samtidig kritiseres han for sin katastrofale politik ikke mindst på det økonomiske område, og for sit brutale voldsstyre og organiserede ødelæggelse af kinesisk kultur.

Rundrejser i Kina

Kinas Mange Ansigter
0

Intet andet land i verden forandrer sig med samme hast som Kina. Landet viser sine
kontrastfyldte ansigter mellem skyskraberlandskaber og slumkvarterer, mellem topmoderne byer og primitive landbrugsområder – og en milliardstor befolkning, der værner om traditioner, livsstil og historiske monumenter.

Tag med Bravo Tours og oplev Kinas mange ansigter på en fantastisk rundrejse. Vi har fundet alle de store højdepunkter frem, så du har mulighed for at opleve alt det bedste, som Kina byder på – selvfølgelig med dansktalende rejseleder.

Glæd dig til champagne på Den Kinesiske Mur og til at hilse på de imponerende og storslåede terrakotta-soldater. Nyd livet på Yangtze floden, når vi sejler gennem de tre kløfter med flodens absolut bedste cruiseskib, og oplev storbyen Shanghai på tætteste hold. Det er bare nogle af de oplevelser, der venter på os!

Glæd dig til et kinesisk eventyr, der starter fra første sekund. Vi flyver nemlig med SAS, der har den allerbedste rute til Kina – direkte fra København. Tag med, for det bliver en rundrejse, du aldrig glemmer!

Udsolgt

Hovedstad: Beijing Valuta: Renminbi (Yuan) Tidsforskel: +6 timer Sprog: Mandarin-kinesisk Befolkningstal: 1,376 mia.
Gennemsnitstemperatur
januar
februar
11° marts
20° april
27° maj
31° juni
31° juli
30° august
26° september
19° oktober
10° november
december

Del denne side via E-mail