Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • Japan

    Rundrejser i Japan

Om Japan

En rejse gennem Japan byder på uovertrufne kontraster og oplevelser. Indkøbscentrene glitrer om kap med buddhistiske templer, alt i mens Japan også gemmer på grusomme fortællinger ved Hiroshima og storslåede seværdigheder, hvor flere optræder på UNESCOS verdensarvsliste.

Japanerne selv kalder deres eget land for ”Solens oprindelse” eller ”Landet, hvor solen står op”. Derfor går landet også ofte under ”Solens Rige”, og kulturelt er Japan gennem årene blevet præget meget af Kina. Udviklingen går stærkt, og man fristes til at sige, at den ikke går stærkere noget andet sted i verden. Landet har rejst sig efter 2. verdenskrig og er i dag verdens næststørste økonomi.

Japan har mange ansigter – både når det gælder seværdigheder, men også når de gælder befolkningen. For overalt bliver vi mødt af et utal af inspirerende mennesker. De lever side om side i tætbefolkede områder, og nogle gange tror man ikke sine egne øjne, når de bevæger sig ned gennem gaderne skulder ved skulder. De kan næsten ikke være der.

Indbyggere: 127 millioner
Hovedstad: Tokyo
Sprog: Japansk
Valuta: Yen

Rundrejser i Japan

Japan – et kejserrige fuld af oplevelser
0

Glæd jer til en rejse tilbage til en helt anden tid og kultur kombineret med nogle af verdens mest spændende storbyer. Japan har det hele – og alle facetter af det gamle kejserige fascinerer og imponerer på én og samme tid.

Rundrejsen starter i Tokyo, der viser Japan frem, ligesom vi kender det fra film. Vi oplever både Shinto-religionens og buddhismens helligdomme, de mange skyskrabere og vældet af mennesker, der myldrer mellem hinanden. I Tokyo mister man let pusten, ganske enkelt, fordi der er så meget at opleve.

På vej rundt i landet kommer vi tæt på kejserfamiliens imponerende paladser, landets shoppingsområder og storslåede natur. Vi oplever det hellige Fuji-bjerg, guldtemplet og Japans første hovedstad.

I Hiroshima mister vi igen pusten – ikke på grund af menneskemylderet, men historien. Her besøger vi mindesmærkerne og ser den berømte fredsflamme, der minder os om, at fred ikke er for givet.

Undervejs bevæger vi os rundt i landet på bedste japansk vis med højhastighedstoget ”Shinkansen”.

Vær opmærksom på, at tilkøber I ikke udflugtspakkerne, er I meget på egen hånd, da rejselederen hver dag er afsted på udflugt. Det betyder også, at I vil have meget tid på egen hånd i de byer, hvor hotellerne ligger (Tokyo, Kyoto og Osaka) og ikke nødvendigvis kommer tæt på de oplevelser, som rundrejseprogrammet beskriver.

Udsolgt

Japan Se på kort

Hovedstad: Tokyo Valuta: Yen Tidsforskel: +8 timer Sprog: Japansk Befolkningstal: 127,3 mio.
Gennemsnitstemperatur
januar
10° februar
13° marts
18° april
22° maj
25° juni
29° juli
31° august
27° september
21° oktober
16° november
12° december

Del denne side via E-mail