Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Jubilæumsrejse: Bag Balis facader

0
Rejselængde 12 Nætter
Pris pr. person 12.498 kr

Rejs med på vores jubilæumsrejse til det ægte Bali, som kun de indfødte kender. På denne rundrejse tager Karang – vores dansktalende, balinesiske rejseleder – os med rundt og viser sin egen ø og hjemland frem. Vi kommer tæt på et Bali, der er fyldt med hemmelige spots, skjulte skatte og vidunderlig natur, der ligger langt fra alfarvej, og som kun de lokale kender.

Vi besøger små landsbyer, Karangs egen familie og kommer tæt på de helt lokale autentiske områder. Vi besøger bønderne på landet, og lærer at lave balinesiske specialiteter af vores egen, lokale kok – Karang. Vi oplever øens havskildpadder, uberørte strandområder og de smukkeste rismarker.

Hele rundrejsen slutter vi af på bedste vis med fire nætters badeferie, så der også bliver tid til at nyde Balis vidunderlige strande.

Wayan Karang er Bravo Tours’ indfødte, dansktalende rejseleder på Bali. I mange år arbejdede han som engelsktalende rejseleder, men i 2008 lærte han dansk og har siden taget vores gæster med storm. For hvem kender Bali bedre end en lokal? Karang er elsket af vores gæster – og foruden både at tale og forstå dansk, så forstår han også dansk humor!
Denne jubilæumsrundrejse er lavet i tæt samarbejde med Karang selv. Han har bestemt hvilke områder og oplevelser den indeholder.
Rejsens højdepunkter
 • Jatiluwah - UNESCO fredet rismarker
 • Jubilæumsmiddag
 • Vandretur i naturen og rismarkerne
 • Balinesisk kokkeskole
 • Lake og Mount Batur
 • Besøg hos lokale familier
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Kurs mod Bali
Kurs mod Bali

Vi sætter kursen mod Bali og alle øens autentiske oplevelser. Vi flyver med Thai Airways og kan med glæde se frem til en spændende rundrejse med Bravo Tours’ dansktalende rejseleder, Karang.

Dag 2
Ankomst Seminyak
Ankomst Seminyak

”Selemat Datang di Bali” – eller på dansk ”Velkommen til Bali”. I lufthavnen bliver vi mødt af Karang, vores lokale, indfødte rejseleder, der taler dansk, og han er klar til at vise os sit Bali!

Fra lufthavnen kører vi mod Seminyak. Området er kendt for sine imponerende solnedgange langs stranden, skønne resorts og gode shoppingscentre. Når vi har tjekket ind på hotellet, er resten af dagen til fri afbenyttelse. Tag et hvil ved stranden, nyd en kold forfriskning og gør dig klar til Karangs mange oplevelser. Den kommende uges rundrejse står i eventyrets og det lokale Balis tegn.

Om aftenen mødes vi igen og nyder en en ægte balinesisk specialitet, helstegt pattegris. For er der nogen bedre måde at fejre Bravo Tours' 20-års jubilæum og rundrejsens start på? Vi nyder en  hyggelige jubilæumsmiddag sammen - den bedste start på rejsen! 

Dag 3
En tur på landet
En tur på landet

Vi kører med Gianyar-området, som er en lokal landbrugsregion, der er kendt for sin smukke natur, panorama, kunst og kulturelle arv. Her oplever vi Barong-dans, som udgør en kamp mellem de gode og onde ånder. Barong er et mytologisk dyr, der repræsenterer en god ånd, og den udføres, når der er sygdom eller ulykke i landsbyen. Meningen er at fjerne de "onde kræfter".

Vi fortsætter dagen med et besøg ved Penataran Sasih-templet, som rummer et af Indonesiens mest betydningsfulde minder fra bronzealderen, nemlig en kæmpe bronzetromme. Det er den største af sin slags i verden, og den er støbt i ét stykke. Et besøg værd er også Setia Darma-huset, hvor de opbevarer og udstiller forskellige former for masker og dukker fra forskellige regioner i Indonesien. Vi oplever den utrolige samling, som omfatter mere end 1300 masker og 5700 dukker.

Overnatning i Seminyak.

Dag 4
Skildpadder, jomfru-stranden og fiskerlandsby
Skildpadder, jomfru-stranden og fiskerlandsby

I dag gør vi første stop ved et skildpadde-center, hvor formålet er at udrydde illegal skildpaddehandel på Bali. Her får alle skildpadder en ny chance, inden de igen sættes ud i naturen. Karang viser, hvordan de arbejder for at beskytte dyrene, hvordan de indsamler reder fra strandene og køber æg af de lokale, så skildpadderne overlever. Et spændende indblik i dyrenes verden, og er vi heldige, ser vi også udklækning af æggene, samt udsætningen af skildpadderne.

Vi kører videre langs den ubeskrivelig smukke kystlinje, og vi når frem til Perasi Beach. De lokale har givet stranden tilnavnet ”jomfru-stranden”, da det kun er ganske få turister, der kender den. Et uberørt strandparadis, som Karang bare må dele med os. Vi nyder lidt tid på stranden, inden vi fortsætter mod dagens sidste stop i Candidasa, en lille idyllisk fiskerlandsby, der huser en venlig atmosfære og ro. Vi nyder resten af eftermiddagen ved stranden og hotellet med udsigt til den smukke, ildrøde solnedgang med Mount Agung vulkanen i baggrunden. Kort sagt magisk!

Dag 5
På besøg hos Karang
På besøg hos Karang

I dag skal vi helt tæt på Balis unikke natur, når Karang tager os med til endnu en smuk og skjult side af Balis østkyst. Vi starter i landsbyen Kastala, hvor vi går en dejlig tur ved fine bambusbroer og floder. Turen tager os også med langs kanten af flere rismarker. Husk kameraet – der bliver mange billedskønne oplevelser! (Vandreturen forgår i moderat tempo, hvor alle i normal kondition kan være med).

Efter gåturen besøger vi Karangs familie og venner i hans lokale hjemby, Sibetan. Her kommer vi helt tæt på den balinesiske dagligdag og får selv mulighed for at deltage i familiens hverdagsliv. Byens lokale børn lærer os også at danse på traditionel vis. Der er garanti for masser af smil. Sidst på eftermiddagen vender vi retur til Candidasa, hvor resten af dagen er på egen hånd.

Dag 6
De lokales liv
De lokales liv

Byen Sideman tiltrækker ikke kun besøgende på grund af sine enestående landskaber og risterrasser, for området er også kendt for sit Endek–væveri. Karang tager os med på besøg hos de lokale vævere, og vi får mulighed for at prøve det helt særlige håndværk.

Rejsen fortsætter nu til Kintamani, hvor vi nyder udsigten til Mount og Batur-søen, der er kendt i hele verden. Her venter der en ubeskrivelig smuk udsigt. Vi fortsætter videre til Catur, der er kendt for sine mange citrustræer og kaffe. Vi går en tur mellem de mange plantager, nyder udsigten og hilser på de lokale landmænd undervejs. Vi overnatter i Plaga.

Dag 7
Ris og vinmarker
Ris og vinmarker

Plaga er om noget stedet, der er kendt for sine lokale produkter. I dag tager Karang os med, så vi kan se, hvordan de lokale dyrker disse. Midt i betagende omgivelser ligger gårde og marker. De dyrker alle økologisk, og vi tager del i processen. Vi ser, hvordan landmændene arbejder, og Karang fortæller om øen og områdets stolte traditioner, desuden gør vi stop ved den lokale vingård.

Dagens sidste stop gør vi ved rismarkerne i Jatiluwih, som er en del af UNESCOs verdensarvsliste. Her finder vi Indonesiens smukkeste rismarker. Det er et betagende syn at stå for oven og se udover de grønne marker, som fortsætter så langt øjet rækker.

Vi overnatter i Canggu, en kystby på Balis sydkyst cirka 10 kilometer nord for Kuta. Her er en skøn og afslappende atmosfære. Havudsigten byttes ud, men kun med en næsten endnu smukkere udsigt – nemlig udsigten til de grønne bjerglandskaber og utallige kokuslunde.

Dag 8
På egen hånd i Canggu
På egen hånd i Canggu

Nyd en afslappende dag på stranden eller oplev Canggus imponerende natur. Karang har mange spændende forslag til, hvordan du kan bruge din fridag på Bali.

Dag 9
Mad med Karang – og videre på badeferie
Mad med Karang – og videre på badeferie

I dag skal vi lave mad med vores helt egen kok, Karang. På hele rundrejsen har Karang vist os alle sine hemmeligheder på Bali, som kun indfødte kender. Men han har gemt den største og bedste til sidst: Sate Lilit. Det er nemlig Karangs livret!

Sate Lilit er en balinesisk specialitet, der laves af hakket kød, kokos, løg, citron og peber. Det hele kombineres med traditionelle ingredienser på Bali: bambus, sukkerrør og citrongræs. I dag laver vi Karangs favoritversion, og han guider os til, hvordan vi bedst laver vores Sate Lilit!

Til sidst nyder vi maden til en god frokost, der også bliver vores afsked med Karang og alle rundrejsens oplevelser. Nu venter der en skøn badeferie langs kysten på Bali. Du bestemmer selv, hvilket hotel du vil bo på, når du holder din badeferie.

Dag 10-13
Badeferie ved Sanur eller Seminyak
Badeferie ved Sanur eller Seminyak

Rundrejsen er slut, men det er Balis oplevelser ikke! Du vælger selv, om du vil nyde nogle afslappende dage ved de herlige strande i Sanur eller Seminyak. Uanset, hvad du vælger, kan du se frem til ren afslapning – eller kombinere de sidste dage med endnu flere spændende aktiviteter. Det er den perfekte måde at slutte en rundrejse på Bali.

Dag 14
Hjem til Danmark
Hjem til Danmark

Vi har oplevet Balis autentiske og hemmelighedsfulde side. Vi har set, hvordan de lokale lever, vi har været tæt på den forunderlige natur og nydt dagene i selskab med Karang. Vi har slappet af, grinet og smilt – for Bali er ubeskrivelig skøn! I dag går turen igen hjem til Danmark, men vi rejser hjem med en lang række ferieminder, vi aldrig glemmer.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur København-Bali med Thai Airways
 • Alle danske lufthavnskatter og –afgifter
 • Alle måltider og drikkevare på flyet
 • Underholdningssystem på flyet
 • Otte dages Bali-rundrejse med indkvartering på gode mellemklassehoteller
 • Daglig morgenmad på hele rundrejsen
 • Transport, udflugter og entreer ifølge programmet
 • Jubilæumsmiddag
 • Besøg på skildpadde-center
 • To overnatninger i Candidisa
 • Vandretur i naturen og rismarkerne
 • Besøg hos Karang
 • Besøg lokale, balinesiske familier
 • Endek væveri
 • Kintamani-udsigt til Lake og Mount Batur
 • Vandretur i Catur
 • En overnatning i Plaga
 • Besøg til økologisk landbrug og vinfarm
 • Jatiluwah - UNESCO fredet rismarker
 • Balinesisk kokkeskole med Karang
 • Fire overnatninger på dit valgte badeferiehotel
 • Dansktalende rejseleder

Dette er ikke inkluderet

 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Drikkevare og øvrige måltider
 • Drikkepenge (ca. kr. 200)

PDF-PROGRAM

Måske kunne dette også være interessant

Jubilæumsrundrejse i Thailand
0

Thailand var et af de oversøiske rejsemål, som vi i Bravo Tours forelskede os i meget tidligt. En forelskelse, der aldrig er sluppet! Derfor fejrer vi selvfølgelig vores 20års jubilæum med en helt unik jubilæumsrundrejse i det fantastiske rejseland, der byder på oplevelser og kontraster, man aldrig glemmer!

Ta’ med til Bangkoks højdepunkter, når vi sejler langs byens livsnerve, floden Chao Phraya. Her går livet sin stille gang, mens det pulserende storbyliv venter om det næste gadehjørne. Kom tæt på den danske historie i ØK’s gamle pakhus og bliv imponeret ved kongepaladset Grand Palace, som du uden tvivl vil huske for livet.

Vi forlader storbyen til fordel for flere højdepunkter. Vi besøger det gamle kongedømme Ayutthaya og forstår, hvorfor dette eventyrlige sted absolut indtager en plads blandt UNESCOs verdensarv. Vi skal også sejle rundt på et flydende marked, hvor vi oplever, hvordan de lokale handler. På landet går livet sin stille gang, og i Thailands største nationalpark kommer vi bag facaden, når vi ser, hvordan de frivillige hjælper Thailands vilde dyr, hovedsageligt elefanter, inden vi sætter kursen mod feriebyen Hua Hin. Her fejrer vi selvfølgelig Bravo Tours’ 20års jubilæum med en jubilæumsmiddag på en lokal thai-restaurant. Maden er i top, og vi får samtidig god tid til at tale om de mange ferieminder, vi allerede har skabt os.

Hele rundrejsen er selvfølgelig med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser inkluderet. Hver dag er der morgenmad inkluderet i programmet, men der bliver også mulighed for spise frokost og aftensmad sammen, når vores dansktalende rejseleder tager os med på opdagelse blandt thailandske, kulinariske herligheder. Her bliver der mulighed for at spise på alverdens forskellige restauranter, lige fra de små og lokale gadekøkkener til de finere restauranter ned til floden i Bangkok.

Vi garanterer masser af spændende oplevelser fra start til slut til en helt vanvittig pris!
Rejs med – det bliver et eventyr fyldt med højdepunkter og hemmeligheder.

14 Nætter 9.998 kr
Bravo Tours' thailanske favoritter
0

Glæd jer til en rundrejse i et af de mest forunderlige, oplevelsesrige og kontrastfulde rejselande i verden, Thailand. Rundrejsen tager jer med til højdepunkterne i metropolen Bangkok, templerne og hemmelighederne ude på landet. Det synes vi, er jeres garanti for, at I får de allerbedste ferieminder med jer hjem!

Oplev Bangkoks højdepunkter, når vi sejler langs byens livsnerve, floden Chao Phraya. Her går livet sin stille gang, mens det pulserende storbyliv venter om det næste gadehjørne. Kom tæt på den danske historie i ØK’s gamle pakhus og bliv imponeret ved kongepaladset Grand Palace, som I uden tvivl vil huske for livet.

Se det gamle kongedømme Ayutthaya og forstå, hvorfor dette eventyrlige sted absolut indtager en plads blandt UNESCOs verdensarv. Vi skal også sejle rundt på et flydende marked, hvor vi oplever, hvordan de lokale handler. På landet går livet sin stille gang, og i Thailands største nationalpark kommer vi bag facaden, når vi ser, hvordan de frivillige hjælper Thailands vilde dyr, hovedsageligt elefanter, inden vi sætter kursen mod feriebyen Hua Hin

Det hele er selvfølgelig med dansktalende rejseleder og masser af oplevelser inkluderet. Hver dag er der morgenmad inkluderet i programmet, men der bliver også mulighed for spise frokost og aftensmad sammen, når vores dansktalende rejseleder tager os med på opdagelse blandt thailandske, kulinariske herligheder. Her bliver der mulighed for at spise på alverdens forskellige restauranter, lige fra de små og lokale gadekøkkener til de finere restauranter ned til floden i Bangkok.

Vi garanterer masser af spændende oplevelser fra start til slut til en helt vanvittig pris! Rejs med – det bliver et eventyr fyldt med højdepunkter og hemmeligheder.

12 Nætter 10.998 kr

Del denne side via E-mail