Alle rejsemål
Rundrejser
Safari
Golf
Flybillet

Individuel familierundrejse til Bali & Gili-øerne

0
Rejselængde 14 Nætter
Pris fra 29 april 2022 12.399 kr
12.899 kr
Se alle afgange

Drømmer du også om et familie-eventyr, som I som familie aldrig glemmer, vil mindes i mange år frem og kan tale om over middagsbordet igen og igen? Så har I fundet den helt rette rejse for hele familien! Ta’ med på familie-eventyr på paradisøerne Bali og Gili, der venter med uforglemmelige oplevelser. Vi har strikket rejseprogrammet sammen, så der er oplevelser for alle aldre, og vi garanterer unikke ferieminder i bagagen.

Glæd jer til et overflødighedshorn af eksotiske oplevelser med ild-dans, vilde delfiner, vulkaner, rismarker, templer, besøg på chokoladefabrik og meget mere. I oplever det hele med en privat guide og chauffør, og alle oplevelser ligger indenfor en overskuelig afstand, så ingen bliver trætte af at køre. Programmet er nøje sammensat, så I selv har mulighed for at bestemme tempoet, og der er masser af tid til både afslapning og afstikkere til egne oplevelser.

På Bali bliver der rig mulighed for skønne oplevelser i abeskoven, cykelture, kokkeskole, vandland, svingture i junglens kæmpe-gynger, besøg på et børnehjem for skildpadder, og en overvældende smuk natur. Det er bare nogle af de mange oplevelser, I som familie kan se frem til.

På bounty-øen, Gili, bor I i smukke villaer lige ved stranden, hvor ø-livet byder på alt, hvad man kan ønske sig af en eksotisk strandferie. Her kan man rigtig nyde livet med krystalklart vand, hvide sandstrande, kokospalmer, og masser af smukke koralrev. Der er barfodsferie med snorkling, dykning, cykling, ridning og paradis-stemning for alle pengene.

De to øer er en del af verdens største ørige, og perfekt til jer, som vil opleve den smukkeste natur, den fineste kultur og de lækreste strande - samtidigt er her trygt og børnevenligt. I Bravo Tours er vi derfor ikke i tvivl: Denne rejse bliver noget helt særligt for hele familien.

Afrejse fra
 • Billund (BLL)
 • København (CPH)
 • Aalborg (AAL)
Rejsens højdepunkter
 • Oplev det bedste af Bali og Gili
 • Delfinsafari i Lovina
 • Kecak Ilddans i Ubud
 • Kratersøer og risterasser
 • Håndplukket indkvartering
 • 13 overnatninger i alt
 • Poolvilla i Ubud
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

Vi flyver fra Danmark og sætter kursen mod Bali.

Dag 2
Ankomst til Bali
Ankomst til Bali

Ved ankomst til Balis Lufthavn møder I jeres guide og chauffør, der byder jer velkomne og kører jer direkte til hotellet i Ubud, der er kendt som Balis kulturelle og kunstneriske hjerte. Her bliver I mødt af en helt særlig og afslappet stemning – den perfekte måde at starte ferien. Byen er omgivet af grønne rismarker, og det er også med til at skabe en særlig charme.

I Ubud er der rigtig lagt op til forkælelse, og I kan se frem til at bo i jeres helt egen villa med privat pool og den flotteste udsigt over grønne rismarker. Dit hotel, Amatara Agung Raka, er noget helt for sig selv, ideelt placeret i Ubud og bygget i traditionel Bali-stil, hvor de fredfyldte pools og villaer er omgivet af rismarker og kokospalmer.Velkommen til Bali!

Overnatning: Amatara Agung Raka Pool Villa

Dag 3
Ubud og ild-dans
Ubud og ild-dans

Den overdådige morgenmadsbuffet serveres i hotellets hovedrestaurant, men som noget helt unikt kan I også vælge, én af dagene, at morgenmaden serveres som “floating breakfast”, hvor a la carte anretningen serveres på et flydende træbræt i jeres helt egen pool. Det er en spændende og anderledes oplevelse – og helt sikkert en oplevelse, I vil se tilbage på med et stort smil.

I dag kan I nyde præcis, som I har lyst, for Ubud byder på rigtig mange seværdigheder og oplevelser, og det er samtidigt nemt at komme rundt til fods. Vi foreslår, at I besøger Monkey Forest Sanctuary, som er den hellige abeskov i Ubud og ligger i kort afstand fra jeres hotel. Det er en speciel oplevelse at se de mange aber i den store tropiske regnskov, hvor der også ligger hellige templer. Aberne er vilde, men de er så vant til mennesker, at man kan komme helt tæt på. I centrum af Ubud finder I et stort udvalg af hyggelige restauranter og butikker – og ikke mindst shopping, hvor man kan gøre en god handel.

Om aftenen skal I opleve Kecak-dans, hvor de lokale fremfører en ild- og trancedans!

Overnatning: Amatara Agung Raka Pool Villa

 

Dag 4
Ubud
Ubud

Nyd endnu en dag i Ubud, som I har lyst. Slap af ved hotellets dejlige pool og mange faciliteter. Er I til selvforkælelse, så har Ubud et stort udvalg af diverse kropspleje- og massagebutikker, ligesom byen også er blevet kendt som et yogacenter. I kan også tage på tur og se den enestående natur omkring i de nærliggende landsbyer. Der er bl.a. rigtig gode muligheder for at tage på cykel- og trekkingsudflugter. En sjov og flot oplevelse er også Bali-Swing, hvor man fastspændt på en gigantisk gynge, svæver udover jungle-landskabet.

Der er altså ingen tvivl om, at mulighederne omkring Ubud er mange, og jeres lokale guide hjælper jer meget gerne med at arrangere flere ture, end hvad der allerede er inkluderet i programmet. For dette er jeres familietur!

Overnatning: Amatara Agung Raka Pool Villaer

Dag 5
En dag fuld af oplevelser
En dag fuld af oplevelser

I dag går rejsen videre på nye eventyr. Sammen med jeres private guide og chauffør kører I nordpå gennem nogle af Balis smukkeste naturområder. I starter dagen med et spændende besøg til en chokoladefarm og fabrik. Her lærer og oplever I, hvordan kakao dyrkes i plantagerne, og hvordan det bliver til velsmagende chokolade.

Dagen fortsætter med en let vandretur ved Jatuliwah’s frodige risterrasser, som har en plads på Unescos Verdensarvsliste. Området er kendt et af de absolut smukkeste på hele Bali. Herefter går turen til Ulun Danu Templet, som er et af de mest ikoniske templer på Bali. Templet er bygget på en sø, så det ser ud som om det svæver over vandet – et fascinerende syn. Tidligt på eftermiddagen er I fremme ved hotellet på den sorte vulkan-strand i Lovina. Strandende her er helt specielle, da de får sin sorte farve af mineraler fra vulkaner og lavafragmenter.

Overnatning Aditya Lovina – Superior værelser

Dag 6
Magisk solopgang med vilde delfiner
Magisk solopgang med vilde delfiner

I dag står I op lige inden solen - I skal nemlig have en helt unik oplevelse med de vilde delfiner i Lovina, som om morgenen svømmer i store flokke, hvor de fanger sardiner. Det er en magisk tur på havet i en junkung-båd, hvor I samtidig nyder den farverige solopgang, imens delfinerne nærmest danser rundt om båden.

Resten af dagen er til fri afbenyttelse. Tilbring tiden med afslapning på stranden i Lovina eller tag eventuelt på fisketur med de lokale fiskere. Der tilbydes et væld af aktiviteter og udflugtsmuligheder med yoga, spa, paddle-board, snorkelture, cykelture og kokkeskoler.

Overnatning: Aditya Lovina – Superior værelser

Dag 7
Vulkaner og templer
Vulkaner og templer

I tager afsked med Lovina og de sorte sandstrande og kører mod Candidasa. På vejen tager I forbi Kintamani-højlandet og oplever udsigten til Batur-vulkanen, som majestætisk rejser sig op over skyerne. Her oplever I også kratersøerne, samt Pura Kehen, der er et af Balis absolut smukkeste templer. Her får I et spændende indblik i hinduismen, og den balinesiske levevis. Fremme på Bali’s østlige side finder I kystbyen Candidasa, som ligger smukt ud til havet. I Candidasa hersker der en afslappet atmosfære, og desuden ligger byen lige i nærheden af kajen, hvor man sejler til Gili-øerne – Glæd jer, for der går turen nemlig til i morgen!

Resten af dagen er til fri disposition, og der er god tid til at slappe af ved stranden eller poolen og nyde den gode service på hotellet.

Overnatning: Bali Palms Resort – Familieværelse

Dag 8
Gili Trawangang og paradis
Gili Trawangang og paradis

I dag skal I med båd til Gili Trawangang, som ligger kun en times sejltur fra Bali. I tager derfor afsked med den private guide og chauffør, og sejler nu selv videre med en arrangeret hurtigbåd fra Padang Bai-kajen til Gili Trawangang, hvor der venter hele syv skønne dage.

Trawangang er den største af Gili-øerne, og den er omgivet af store koralrev. Her gælder det bare om at nyde livet, som byder på alt, hvad dig og din familie kan ønske af en paradis-ø. Gili-øerne er blevet populære hos backpackere og rejsende med eventyr i blodet, men her er stadig relativt uberørt. Der er ingen biler, så transport foregår enten til fods, cykel eller med en af de små hestevogne. Når I ankommer, bliver I budt velkommen af det mest krystalklare vand og det blødeste koralsand, og I kan hurtigt konstatere, at her er smukkere end smukt.

I tjekker ind på det dejlige hotel Vila Ombak, som ligger i fredelige omgivelser, og hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Her er der palmestrand, bølgeskvulp og snorkling for alle pengene. I bor i hyggelige familie bungalows, hvor der er masser af plads og komfort. Når man bor i Vila Ombak bungalows, har man også den dejlige frihed, at man kan gå direkte fra sin terrasse og ud til haven og poolen, som ligger lige ud til stranden.

Nyd resten af dagen ved hotellet, stranden og de svajende palmer. Der er rigtig gode muligheder for snorkling direkte fra hotellet, hvor stranden også er meget børnevenlig. Her kan I svømme eller snorkle direkte ud i det krystalklare vand og opleve de smukkeste koraller og farverige fisk. Det kan også meget nemt ske, at I ser og kan svømme med områdets havskildpadder. Nyd paradisstrandene, det rolige vand, og ikke mindst, masser af tid sammen - velkommen til Gili Trawangang!

Overnatning: Vila Ombak – Deluxe Familie Bungalow

Dag 9-14
Nyd livet
Nyd livet

Dagene er til fri afbenyttelse, og I kan nyde livet på Gili Trawangang, præcis som I har lyst til. Udover snorkling er der også perfekte muligheder for kajakoplevelser, spændende vandre- eller cykelruter og lokale oplevelser. En charmerende måde at komme rundt på øen er de såkaldte cidornos hestevogne. Langs strandvejen er der masser af hyggelige små restauranter, caféer, butikker, dykkercentre og minimarkeder. Der er nok at gå i gang med, men mest af alt er Gili Trawangang bare helt perfekt til dejlig badeferie og afslapning. I kommer helt ned i gear i de smukkeste rammer. Vandet og strandene indbyder bare til hyggelige stunder for store som små. Gå heller ikke glip af den panoramiske udsigt til solnedgangens smukke farver.

Overnatning: Vila Ombak – Familie Bungalow

Dag 15
Fra Gili til Legian
Fra Gili til Legian

I dag drager I videre for at have den sidste nat på Bali, så I ikke behøver haste til lufthavnen, når turen igen går hjem til Danmark. I bor i Legian, der er et dejligt ferieområde med en stor og populær strand. Der er masser af butikker og restauranter at vælge mellem, både ved strandene og langs hovedgaden.

I Legian bor I på et skønt resort, The Jayakarta Bali Beach Resort & Spa, som ligger lige på stranden. Her er er stort poolområde og masser af faciliteter. Tilbring dagen ved poolen, stranden eller måske er I klar på flere oplevelser. Ts’ fx på shopping i de mange butikker og gør en god handel, eller besøg havskildpaddecentret i Serangan og sæt babyskildpadder fri direkte fra stranden, eller hvad med en tur til vandparken Splash? Mulighederne er mange i Legian – perfekt til en skøn afslutning.

Overnatning: The Jayakarta Bali Beach Resort & Spa – Superior værelser

Dag 16
Afrejse
Afrejse

Dette er den sidste dag på Bali, og I kører mod lufthavnen og sætter kursen mod Danmark med nogle fantastiske minder og magiske oplevelser rundt på Bali og Gili Trawangang.

Dag 17
Hjemkomst til Danmark
Hjemkomst til Danmark

I lander i Danmark med bagagen fyldt med masser af dejlige ferieoplevelser.

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Fly tur/retur til Bali
 • Flere måltider og drikkevarer om bord på flyet
 • 3 nætter i Ubud på Amatara Agung Raka - Pool Villa
 • 2 nætter i Lovina på Aditya Lovina – Superior værelse
 • 1 nat i Candidasa på Palm Beach Hotel Candidasa – Familie værelse
 • 6 nætter på Gili Trawangang på Vila Ombak – Deluxe Familie Bungalow
 • 1 nat i Legian på The Jayakarta Bali Beach Resort & Spa Superior værelse
 • Daglig morgenmad på alle hoteller
 • 1 x flydende morgenmad på Hotel Amatara Agung Raka
 • Engelsktalende lokalguide dag 1,4,5,6 og 7
 • Alt transport mellem lufthavne og hoteller som nævnt i programmet
 • Hurtigbåd fra Bali til Gili Trawangang t/r
 • Kecak Ilddans i Ubud
 • Besøg til en chokoladefarm og fabrik
 • Vandretur i Jatuliwah’s risterraser
 • Beøg til Ulun Danu templet
 • Delfinsafari i junkung-båd
 • Udsigt til Batur-vulkanen
 • Beøg til kratersøerne
 • Beøg til Pura Kehen templet

Dette er ikke inkluderet

 • Drikkepenge – Beregn ca. 200 kr. pr. person
 • Drikkevarer og måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Udflugter som ikke er nævnt i programmet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende