Alle rejsemål
Storby
Rundrejser
Safari
Golf

Indiens gyldne trekant, Taj Mahal og tigre

0
Rejselængde 8 Nætter
Pris fra 09 januar 2020 10.498 kr
11.498 kr
Se alle afgange

Gør dig klar – Indien venter med et væld af indtryk, farver og seværdigheder. For Indien er helt sin egen på en intet mindre end betagende måde!

Rejs med, når vi letter på vores store Indien-eventyr. Vi starter i storbyen Delhi, hvor sanserne virkelig kommer på overarbejde! Rejs med videre til et af verdens vidundere og bliv overvældet ved det storslåede Taj Mahal, der forblinder selv den kræsne gæst. Der er ingen tvivl om, at Taj Mahal er en af verdens smukkeste bygninger. I naturreservatet Ranthambhore tager vi på ægte safari i den vilde natur, hvor vi forhåbentligt hilser på den indiske tiger. Glæd dig også til Jaipur, den lyserøde by, og Indiens tidligere hovedstad Agra.

Velkommen til Indien – velkommen til et land fuld af kontraster, oplevelser og farverige indtryk!

* Den 23/1 og 20/2 - rundrejsen køres med dansktalende rejseleder, men der kan være svenske gæster med på rundrejsen, 

Afrejse fra
 • København (CPH)
Rejsens højdepunkter
 • Oplev Taj Mahal
 • De indiske Tigre i Ranthambhore
 • Storbyen Delhi
 • Indiens tidligere hovedstad Agra
 • Vindenes Palads i Jaipur
 • Dansktalende rejseleder
Og meget mere

Dagsprogram

Dag 1
Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark

I dag starter vores eventyr i Indien. Vi rejser direkte til Delhi med Air India fra København. Hele vejen kan vi nyde flyets underholdningssystem, måltider og drikkevarer dertil. Læn jer godt tilbage, slap af og gør jer klar – for i morgen starter et eventyr, hvor vi for alvor for brug for alle vores sanser!

Dag 2
Ankomst til Delhi
Ankomst til Delhi

Vi ankommer til lufthavnen i Delhi tidligt om morgenen, hvor vi møder vores dansktalende rejseleder. Sammen kører vi til hotellet – og allerede her opdager vi, hvilket bombardement, der venter os af oplevelser. For turen til hotellet byder allerede på et væld af nye indtryk: menneskemylder, farvestrålende tøj, nye dufte og måske en hellig ko. Når vi ankommer til hotellet, tjekker vi ind og får os en god morgenmad, inden der bliver mulighed for at slappe lidt af, pakke ud og gøre os klar til eftermiddagens byrundtur.

Vi besøger Delhis nye bydel, New Delhi, der er et sandt knudepunkt i landet, både når det gælder handel og transport, men også når det kommer til spændende seværdigheder. Vi starter på fineste vis, for vi bliver modtaget af den 42 meter høje port ”Arc – de Triomphe”, der på mange måder bliver sammenlignet med den mere kendte triumfbue i Paris. Herfra fortsætter vi forbi regeringsbygningen, inden vi tager tilbage på hotellet med de første oplevelser fra Indien i rygsækken.

Dag 3
Delhis gamle bydel
Delhis gamle bydel

I dag tager vi igen på opdagelse i Delhi, men modsat i går sætter vi nu fokus på dem gamle bydel. En bydel, der vidner om byens historie, med moskeer, fort og basarer. Midt mellem boder og barberer mødes vi af et forunderligt syn: Sikh Templet Bangla Sahib. Vi besøger også byens berømte krydderimarked, der sælger alverdens, spændende krydderier. Det er som en rejse tilbage i tiden i Delhis gamle bydel, og undervejs bliver vi klogere på områdets mere end 3.000 år gamle historie.
Oplevelserne fortsætter ved Humayun’s Tomb. Tomb betyder på dansk grav, men stedet leder nærmere tankerne hen på et smukt palads, og stedet inspirerede senere til bygningen af Taj Mahal – et vidunder, vi senere stifter bekendtskab med. Vi overnatter i Delhi.

Dag 4
Et af verdens vidundere – Taj Mahal
Et af verdens vidundere – Taj Mahal

I dag starter vi tidligt, men det gør ikke noget! For vi sætter nemlig kursen mod et af verdens vidundere, Taj Mahal – og det bliver uden sammenligning et af rundrejsens absolutte højdepunkter! Taj Mahal ligger i Agra – en køretur på ca. fire timer, men den er det hele værd! For i Agra bliver vi mødt med oplevelser, vi aldrig glemmer.

Taj Mahal-monumentet er også kendt som den ultimative kærlighedserklæring. Det er nemlig bygget i 1631 af Shah Jahan som gave og ikke mindst minde om sin hustru. Når vi står foran det, vil I forstå, hvorfor nogle kalder Taj Mahal for verdens smukkeste bygning – og hvorfor det har sin plads blandt verdens vidundere! Når vi ankommer, ser vi selvfølgelig nærmere på det smukke syn.
Vi overnatter i Agra.

Dag 5
Baby Taj Mahal og Agra
Baby Taj Mahal og Agra

I dag ser vi nærmere på byen Agra, for den har nemlig meget mere at byde end det, vi nåede i går. Byen er kendt for at være Indiens tidligere hovedstad, og i dag starter vi ved ”Baby-Taj” – et kælenavn for Itimad-ud-Daulah. Bygningens kælenavn giver mening, når vi besøger stedet, der et mausoleum for Mizra Ghiyas Beg, for her er virkelig smukt! Måske kan det ikke helt leve op til det rigtige Taj Mahal, som vi besøgte i går, men det er skønt på sin helt egen måde! Vi besøger også Agra Fort. De røde sten skaber en særlig bygning, og udsigten til Taj Mahal er intet mindre end overdådig.

Efter besøget sætter vi kursen sydpå, mod Ranthambhore, hvor der er flere oplevelser i vente. Turen ”jernbaner” sig vej gennem smukke landskaber og bringer os frem til byen Madhopur som ligger ved Ranthambhore. I Ranthambhore checker vi ind på vores hotel og gør os klar til morgendagens vilde dyreoplevelser – i morgen starter vi nemlig tidligt ud igen.

Dag 6
Ranthambore Nationalpark
Ranthambore Nationalpark

Vi står tidligt op, for i dag skal vi på safari i Ranthambore Nationalpark. Naturreservatet er særlig kendt for sine indiske tigre, der vandrer rundt i det store område, sammen med leoparder, krokodiller, vildsvin og mange andre dyrevenner. Vi starter dagen på de store græssletter, og mens solen står op, ser vi dyrene vågne eller gå til ro. Det er et helt særligt tidspunkt at være i Ranthambore. Vi krydser fingre for, at vi allerede fra morgenstunden hilser på dyrene – chancerne er gode, men ingen ved præcis, hvor dyrene er i dag. Og netop det gør oplevelsen endnu større, hvis eller når vi pludselig ser Hr. og Fru Tiger jagte eller nyde solens stråler! Efter morgens game drive kører vi igen tilbage til vores lodge, hvor vi slapper af og spiser frokost, indtil vi igen kører på jagt efter flere safarioplevelser om eftermiddagen. Sidst på eftermiddagen kører vi igen tilbage til lodgen, hvor vi overnatter igen. Der venter os en god middag.

Dag 7
Ranthambore - Jaipur
Ranthambore - Jaipur

Vi spiser en god morgenmad, inden vi siger farvel til Ranthambore og sætter kursen mod Jaipur. Når vi er fremme, tager vi på opdagelse blandt byens spændende højdepunkter.
Jaipur går også under navnet den lyserøde by. I dag er farven på byens huse falmet, men vi fornemmer alligevel let, hvorfor byen har fået dette navn. I byens centrum ligger ”City Palace” – en masse paladser, der nærmest er en lille by i selv. Et andet højdepunkt på byrundturen er Hawa Mahal – Vindenes Palads. Her boede maharajaens harem, og de kunne fra Vindenes Palads se, hvad der foregik på gaden. Vi besøger også Jantar Mantar, der består af 13 arkitekttegnede, astronomiske instrumenter.
Vi overnatter ved Jaipur.

Dag 8
Jaipur
Jaipur

I dag fortsætter vi vores rundtur i Jaipur, der stadig har rigtig mange oplevelser. Lidt udenfor Jaipur ligger Amber Fort – endnu et smukt syn. Fortet – eller paladset om man vil – er bygget i lyserøde og gule sandsten samt hvid marmor. En flot kombination.
Vi besøger også et museum, der viser, hvordan man tidligere kopierede og printede ved håndkraft. Eftermiddagen kan I bruge, som I har lyst. I kan fx tage på shopping i Jaipurs basar, hvor der er mulighed for at købe flotte souvenirs med sig hjem.

Vi overnatter ved Jaipur.

Dag 9
Det lokale marked og Abetemplet
Det lokale marked og Abetemplet

Vi tilbringer vores morgen i Jaipur, hvor der bliver mulighed for at besøge det lokale marked eller byens kendte abetempel. To sjove og spændende oplevelser, hvor vi kommer tæt på det lokale liv og de mange aber, som lever ved templet.

Efter en hyggelig morgen og formiddag sætter vi kursen mod New Delhi, hvor det hele begyndte. På den ene side er det svært at forstå, at der allerede er gået en uge, men på den anden side har vi oplevet rigtig meget. Vi kører turen i bus og nyder de smukke udsigter på vejen, hvor vi kører gennem flere af Indiens landbrugsområder.

Vi ankommer til vores hotel og overnatter i New Delhi.

Dag 10
Hjem igen
Hjem igen

I dag tjekker vi ud – ikke bare fra hotellet, men også fra vores mange indiske oplevelser. Vi kører til lufthavnen og sætter kursen hjem mod Danmark. Heldigvis rejser vi hjem med et hav af spændende oplevelser i bagagen.

Dag 11
Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark

Vi lander i København efter en spændende rundrejse i Indien.

Datoer og priser

 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende
 • Rejsende

Alt dette er inkluderet i rejsen

 • Direkte fly tur/retur fra København til Delhi med Air India
 • Dansktalende rejseleder på hele rundrejsen
 • Halvpension på rundrejsen dag 2-8
 • Transport i egen bus
 • Byrundtur i Delhi, Agra og Jaipur
 • Safari i Ranthambore
 • Udflugter og entreer ifølge program
 • Alle kendte skatter og afgifter

Dette er ikke inkluderet

 • Turistvisum til Indien, ca 850 kr. Vi henviser til www.visumservice.dk
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Tillæg for eneværelse
 • Drikkevarer
 • Andre måltider end nævnt
 • Drikkepenge – beregn 35 kr. pr. dag

PDF-program

Indien Se på kort

Hovedstad: New Delhi Valuta: Indisk rupee Tidsforskel: +4:30 timer Sprog: Hindi og engelsk Befolkningstal: 1,285 mia.
Gennemsnitstemperatur
21° januar
24° februar
30° marts
36° april
39° maj
39° juni
35° juli
33° august
34° september
33 oktober
28° november
23° december

Del denne side via E-mail