Solferie
Rundrejser
Safari
Golf
  • rundrejser i Burma

Om Burma

Myanmar, der tidligere var kendt som Burma, bliver sikkert et af de mest spændende rejsemål de næste par år, så vær en af de første til rejser til Burma. Her har tiden praktisk talt stået stille i de seneste 30 år. Landet er nu ganske langsomt ved at åbne for turisme, og en rundrejse i dette fantastisk smukke land med de mange gyldne pagoder er derfor en ønskedrøm for enhver globetrotter.

Hovedstaden er flyttet lidt nordpå, og de fleste firmaer og forretninger, der før var ejet af staten, er nu overtaget af private indbyggere, der glæder sig til at byde flere gæster velkommen til deres smukke land fremover. På rundrejsen oplever vi Rangoon med den smukke, forgyldte Swedagon-pagode midt i byen, hvor trafikken af biler og cykler flyder stille gennem gaderne uden motorcykler, da de er forbudt over hele byen.

Den lange vej til Mandalay, hvor vi møder de mange safranfarvet klædte munke og den spændende tur med flodbåd ned af Ayeyawaddi-floden. Vi oplever de mange templer og pagoder i Bagan i smuk solnedgang. Vi bor på Inle-søen og oplever et helt specielt folkefærd, der på mystisk vis kan ro deres både med den ene fod, så de har hænderne frie til at fiske.

En rejse rundt i Burma er en fantastisk oplevelse, der bør gøres nu, da der inden for et par år kommer en rivende udvikling i dette spændende land.

Rundrejser i Burma

Mystikkens Burma
0

Rejs med til Burma – eller officielt Myanmar – og oplev det mystiske og hemmelighedsfulde land. Et fabelagtigt rejsemål, hvor tiden næsten er gået helt i stå.

Landet byder på en ganske særlig kulturarv og fantastisk natur. Burma er, som Thailand var engang – blot endnu smukkere med tempelområdet Bagan, sansefyldte byer som Yangon (tidligere Rangoon) og Mandalay. 

Burma gemmer på en både spændende og skræmmende historie. Landet blev selvstændig i 1948, men allerede i 1962 overtog militærjuntaen magten. I mere end 15 år holdt de lederen fra oppositionspartiet, Aung San Suu Kyi, indespærret. Hun blev løsladt i 2015, men landet bærer fortsat præg af en kombination af fangenskab og frihed. Lad historien passere ind og oplev, hvordan Burma er ved at åbne sig op, mens munkene stille går sin gang gennem gaderne – smukkere bliver det ikke!  

Vi har tilrettelagt en meget attraktiv rundrejse med alle de bedste Burma-højdepunkter. Rejs nu – tidspunktet bliver ikke bedre! Burma har åbnet dørene op, men masseturismen har endnu ikke fundet vej. Netop derfor fascinerer det ægte Burma alle, som har eventyrlyst i blodet.

14 Nætter 26.598 kr

Praktisk information om Burma, officielt Myanmar

Vigtige informationer

Bravo Tours har fornøjelsen at byde velkommen til det mystiske og hemmelighedsfulde Burma. Her er en række praktiske og almene informationer - som du bedes læse - til gavn og glæde for din kommende drømmerejse.

Pas og visum
Der er krav om visum, når du – som dansk statsborger - rejser til Burma. Du skal søge om visum inden afrejse. Du skal søge visum online via http://evisa.moip.gov.mm Det koster 50 USD pr. person at få visum til Burma. Du modtager en kvittering for, at du har søgt og betalt for visum indenfor en time, efter du har ansøgt. Behandlingstiden er ca. tre arbejdsdage. Dit visum skal printes, medbringes og forevises sammen med passet ved ankomsten. Vi anbefaler at søge ca. 30 dage før afrejse. Dit visum gælder 90 dage fra udstedelsesdatoen for rejser op til 28 dages varighed. Bliver du ikke godkendt, eller er visum udløbet, fordi du har søgt for tidligt, bliver man nægtet indrejse i Burma. Dette giver dog ikke ret til at annullere rejsen, og Bravo Tours kan ikke stilles til ansvar herfor. Det er altid gæstens eget ansvar at søge visum rettidigt og medbringe det i lufthavnen. Dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder fra hjemrejsedatoen.

Du kan finde flere oplysninger på Udenrigsministeriets hjemmeside: http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/myanmar-pas-og-visum/#_blank

Inden du søger om visum, er det en god idé at forberede følgende:
Du skal uploade et pasfoto på din computer. Dette foto skal være i jpg-format og i øvrigt opfylde følgende krav:
• Farvefoto
• Maximum 2 MB
• 4, 6 cm (højde) x 3,8 cm (længde)
• Ansigtet skal vende i front

Når du har søgt om visum og skal betale herfor, skal du have dit kreditkort og nem-id klar.

Flyselskab
Når du rejser med Bravo Tours til Burma, flyver du med Thai Airways. Der er flyskifte i Bangkok Lufthavn.

Bagage
På rejsen til Burma må medbringes et stk. indchecket bagage på maksimalt 20 kg + 1 stk. håndbagage på maksimalt 7 kg pr. person.

Ankomst til Burma
Du kan deltage på vores rundrejse fra København eller som forlængelse af ”Kontrastfulde og traditionsrige Indokina – Thailand og Laos”-rundrejsen. Uanset hvor din rejser begynder fra, ankommer du til Rangoon (Yangon International Airport ) fra Bangkok. Ved ankomst til Rangoon skal pas og eVisa dokument fremvises ved immigration. Her stemples passet, baggagen hentes, og rejsen begynder.

Tidsforskel
Der er 5,5 times tidsforskel på Danmark (vintertid) og Burma.

Kontanter og kreditkort
Det er en god ide at medbringe USD (EURO kan veksles visse steder) på din rejse til Burma. Det giver dig mulighed for at veksle til den lokale valuta, Myanmar Kyat (MMK) i lufthavnen, ved vekselboder, i banken og på de større hoteller. Kreditkort kan anvendes i hæveautomater, men der er meget begrænset antal af disse. Nogle hoteller og forretninger tager imod kreditkort, men det er mere undtagelsen end reglen.

Vaccinationer
Kravene om vaccinationer ændres jævnligt. Inden afrejsen bør du derfor sikre dig, at du har de anbefalede eller krævede vaccinationer. Kontakt derfor egen læge.

Drikkepenge
Drikkepenge er naturligvis helt frivilligt, men er en naturlig del på rundrejsen i Burma. Du skal beregne ca. kr. 35 pr. dag.

Vejr og klima
Burma har et dejligt varmt klima – særlig i vinterhalvåret. Her er gennemsnitstemperaturen omkring 25 grader.

Elektricitet
230 volt. Adapter skal medbringes.

Etikette
I Burma er der andre skikke end i Danmark. Vi viser altid landet respekt ved at overholde de religiøse og kulturelle skikke, der er i landet. Vores erfarne rejseleder informerer om de uskrevne regler, der er for landet. F.eks. må munke og buddhafigurer ikke berøres, ligesom ingen må berøres på hovedet. Det er heller ikke alle steder velset at fotografere. Vi opfordrer til at overholde de regler, der informeres om undervejs på rejsen. Er du i tvivl, så spørg din rejseleder.

Rejseleder
Vi oplyser gerne, hvem der kører vores rundrejse, hvis muligt. Det er dog med forbehold for uforudsete ændringer, der gør, at han eller hende alligevel ikke kan køre rundrejsen. Her finder vi selvfølgelig en anden, dygtig rundrejseleder.

Rejseforsikring
Bravo Tours anbefaler altid, at der tegnes rejseforsikringer, når man rejser til udlandet. Deltager du på en rundrejse i Burma med Bravo Tours, er det et krav, at du er forsikret gennem en rejseforsikring. Bravo Tours hjælper gerne med at tegne den rigtige rejseforsikring.

Hjemrejse
Ved ankomsten til lufthavnen er rejselederne behjælpelige ved check-ind. Efter indtjekningen går man videre til ”departures”. Herfra er du på egen hånd og skal gå til den gate, hvorfra flyet boarder. Tjek tid og gate nr. på skærmene i lufthavnen.

GOD TUR
Bravo Tours håber, du får en rigtig god og uforglemmelig oplevelse. Vi lytter gerne til ris og ros, og vi håber, du vil give dig tid til at udfylde det spørgeskema, der udleveres på turen. Endnu engang tak, fordi du valgte Bravo Tours og velkommen til Burma. Vi anbefaler, at du læser billetten grundigt igennem og kontakter os, hvis der er tvivlsspørgsmål.

Burma Se på kort

Hovedstad: Naypyidaw Valuta: Kyat Tidsforskel: +5:30 timer Sprog: Burmesisk Befolkningstal: 60 mio.
Gennemsnitstemperatur
26° januar
29° februar
32° marts
34° april
31° maj
28° juni
27° juli
27° august
28° september
28° oktober
27° november
26° december

Del denne side via E-mail